ABD numarasıyla onaylama nasıl oluyor?(Androidsiz bilgisayardan)

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ersan145

Yasaklanmış
Arkadaşlar konusu belki var belki yok çok araştıramadım genelde gördüm abd numarasıyla kanal onaylamaları çok güzel anlatmış arkadaşlar fakat hep android,ios ile olduğu yazıyor.Bilgisayarım üzerinden bu şekilde gmail hesabı açabilir miyim abd nuamrasıyla kanal onaylayıpta?

bilgisayarına bluestack indirirsen neden olmasın :) bluestacks telefon görevi görüyor bilgisayarında :)

google'a yazarsan bulursun kardeş

İndirme linklerini vs. tabiki buldumda kullanım hakkında bi zorluğu varmı diye sormuştum eğer halledebilirsem çok iyi olucak gerçekten paraya ihtiyacım var artık biyerlerden gelmesi lazım.Video atarak olmuyor kanal,partner satarak birşeyler yapmaya çalışıcam.

İndirme linklerini vs. tabiki buldumda kullanım hakkında bi zorluğu varmı diye sormuştum eğer halledebilirsem çok iyi olucak gerçekten paraya ihtiyacım var artık biyerlerden gelmesi lazım.Video atarak olmuyor kanal,partner satarak birşeyler yapmaya çalışıcam.

yok hocam normal telefon kurulumu gibi yükledikten sonra tarih saat vs ayarlıyorsun birde play store icin gmail :)

Bluestack ile android programlarını bilgisayardan kullanabilirsin.Bluestack e talkatone kurarak yapıyordum ben

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim.Bugün hemen deniyeceğim :) Baya bi mail stocklarım yakında belki foruma yeni bir mail creator gelir :)

Son düzenleme:
Android yazdığı için hocam.Bilgisayardan olmuyor sanıyordum.Android destekleyen telefonum yokta.

Edit:bide hocam onlar tel onaysız ama tel onay lazım bana

Hocam önce gmaili açarken 3cx ile onaylıyorsunuz daha sonra youtube kanalını Usa numarası ile onaylıyorsunuz :) (Ha zaten android sistemde ilk onayı yapmazsınız geriye +15 onayı kalıyor. Onu da usa numaralarla devam)

Hocam önce gmaili açarken 3cx ile onaylıyorsunuz daha sonra youtube kanalını Usa numarası ile onaylıyorsunuz :) (Ha zaten android sistemde ilk onayı yapmazsınız geriye +15 onayı kalıyor. Onu da usa numaralarla devam)

Bu 3cx ile açılan hesaplar kapanıyor muhabbeti vardı partner kanal satışı yapan arkadaşlar 3cx ilemi açıyorlar kanallarını hep sonramı abd ile onaylatıyorlar.

Bluestack ile android programlarını bilgisayardan kullanabilirsin.Bluestack e talkatone kurarak yapıyordum ben
Ben dun 7-8 saat +15dk onaylatmakla urastım ama ne yaptımsa olmadı Yıne bir arkadaş konu açmış bıde uzun vıdeo çekmıs ama onun bahs ettığı pınger hıc bir yerde yok madem bişe anlatıyorsan doru düzgün anlat hayatımdan 2saat çaldı neymıs sorumluluk almamak ıcın link vermıyormus bak hele madem sorumluluk dusunuyorsun hıc anlatma neyse hocam kusura bakma fazla uzattım Senden ricam talktone ile nasıl +15dk onaylaması yapabılırım sıstemımde Bluestack kurulu teşekkür ederim

Ben dun 7-8 saat +15dk onaylatmakla urastım ama ne yaptımsa olmadı Yıne bir arkadaş konu açmış bıde uzun vıdeo çekmıs ama onun bahs ettığı pınger hıc bir yerde yok madem bişe anlatıyorsan doru düzgün anlat hayatımdan 2saat çaldı neymıs sorumluluk almamak ıcın link vermıyormus bak hele madem sorumluluk dusunuyorsun hıc anlatma neyse hocam kusura bakma fazla uzattım Senden ricam talktone ile nasıl +15dk onaylaması yapabılırım sıstemımde Bluestack kurulu teşekkür ederim

Kısaca anlatayım dışarı çıkıcam Bluestacke google play üyeliği ile giriş yapın oradanda talkatone yükleyin talkatone üyeliği içinde gmail üyeliği gerekiyor gmaili doğru yazın üye olurken ona aktivasyon gelecek bir talkatone numarası ile 2 kanal onaylayabilirsiniz kısaca bu şekilde sorunuz olursa gelince cevaplarım

Bu 3cx ile açılan hesaplar kapanıyor muhabbeti vardı partner kanal satışı yapan arkadaşlar 3cx ilemi açıyorlar kanallarını hep sonramı abd ile onaylatıyorlar.

3cx le kanal kapanması olayı hikaye ben kanalalsat.com da Ytparanoya isminde hesabım var. Yüzlerce kanal sattım kapanma oldu elbet ama kişilerin çalışma sitilinden dolayı ya da başka bir durum var. Şu ana kadar 18 kanal kapanması yaşadım. Sattığım kanal sayısına bakabilirsin. Usa onayının bir cazibesi yok aslında ÖNEMLİ OLAN USA IP VE USA tel şeklinde açılırsa sağlam olur. Ama vpn premium bile olsa sakat...

Ayrıca partner çalışmalarda telefon onayına gerek yok zaten +15 açılıyor partnere girince..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri