Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaslar ABD lokasyon VPN yada VDS aramaktayım.önerebileceğiniz firma vsvs herhangi biryer varmı.
sanıyorum sağlam bir kaynak site buldun, içerikleri indirmek için,
tüm vpnlerde indirme hızı çok düşük, sadece web sayfası açar vpnler okadar,
eğer bana kaynak siteyi söylerseniz, size videoları indirmek için bir taktik söylerim![]()
yoh artık![]()
Hocam nasil yazdiniz 2 dk da bunusanıyorum sağlam bir kaynak site buldun, içerikleri indirmek için,
eğer bana kaynak siteyi söylerseniz, size videoları indirmek için bir taktik söylerim![]()
Sanal kart gerekiyordu sanirim kredi kartim yok malesefAzure den ücretsiz vds alabilirsiniz
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam nasil yazdiniz 2 dk da bunu
hocam ben daha önce denedim çünkü vpn ile ABD lokasyonlu bir siteden video indirmeyi, indirme hızı çok düşüktü ondan yazdım
yok hocam adsense için arıyorum normal free vpn lerde sürekli ip değişiyor sorun teşkil eder.onun için ucuz yollu vpn yada vds arıyorum![]()
why? proxy satın al firefoxa proxyi tanımla![]()
orasıda nereden ,nasıl alacağımı bilmediğinden hocam![]()
https://zenvpn.net/tr/ ücretsiz sürümü kullanıyorum suanda ve hiç bir sıkıntı yok kardes
---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------
yine birde hotspot var ücretsiz o da cok güzel onu tavsiye ederim
sanıyorum sağlam bir kaynak site buldun, içerikleri indirmek için,
yanlis bilgi
VPN ler bulundugu sunucu ne kadar hizli ise o kadar hizlidir. siz ucret odemeyi goze alin size 10 gbs lik vpn sagliyim.
ben ipvanish kullanmıştım, hızı çok kötüydü, bildiğiniz sağlam download hızı olan vpnlar varsa, yazarsanız sevinirim
ben kendim saglayabilirim. Sahsiniza ozel, sizden baska kimsenin kullanmadigi.
şimdilik ihtiyacım yok, olursa pm atarım size
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.