ABD'den YouTube'a Tepki Gelmis

• Kullanıcı Bakinec777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar haber sitesinde gezinirken karsima bir haber cikti, ABD buyuk sirketleri youtube ile reklam anlasmalarini kesmisler, sebep olarak bu sirketlerin reklamlari youtube videolarinda en cok asagilayici, tehdit iceren ve bu gibi uygunsuz videolarda cikmasiymis.Bu yuzden soz konusu olan sirketler reklam vermegi durdurmuslar, sanirim reklamlarin cikmamasi da bunla alakali.Haber kaynagi azerice ABŞ-dan ?Google? v? ?YouTube?a böyük z?rb?

Merhaba arkadaslar haber sitesinde gezinirken karsima bir haber cikti, ABD buyuk sirketleri youtube ile reklam anlasmalarini kesmisler, sebep olarak bu sirketlerin reklamlari youtube videolarinda en cok asagilayici, tehdit iceren ve bu gibi uygunsuz videolarda cikmasiymis.Bu yuzden soz konusu olan sirketler reklam vermegi durdurmuslar, sanirim reklamlarin cikmamasi da bunla alakali.Haber kaynagi azerice ABŞ-dan ?Google? v? ?YouTube?a böyük z?rb?

Bence bununla alakası yok hocam :) Böyle olsa reklam azalır ana reklam komple çıkmamazlık olmaz :) En kötüsü Google adwords kendi reklamını yapar :) ama hiçbir şey yok:)

9-10 kadar amerikan ve ingiliz gazetesini ve haber sitesini taradım. Sorun büyük gibi görünüyor aklınıza gelen ne kadar büyük şirket varsa toplu bir boykota girişmiş gibiler. Burada bir kaç şirketten bahsetmiyorum. Bunun sebebi de komplo teorilerine dayanan videolar ya da özel montajlar ile şirketler hakkında olumsuz algı oluşturmak. Atıyorum x şirketin nazi altınlarıyla kurulması, x şirketin ortadoğu'da terör örgütlerine finansal destek sağlaması ya da x şirketin büyük israil için çalışması vs vs bu tarz videolar yüzünden boykot kararı alınmış. Ama bu sorun nasıl çözülür hiç bilmiyorum zira mantar gibi ürüyor bu tarz videolar :) 1 silersin 5 tane geri yüklenir.

Youtube bunu bilerek ten yapmıyordur sonuçta çok büyük bir platform her reklamı videoyu sürekli kontrol edemez adamlar ben çok büyük sorun olduğunu düşünmüyorum hall edile bilir ve reklamların çıkmamasınında bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı partner de olan kanallarda etkilenmezmiydi ?

spami bitirmeye çalışacağına bu tür videoları engellesin :) spamden karşılıklı kazanıyoruz Youtube dostum rahat bırak bizi :)

Youtube bunu bilerek ten yapmıyordur sonuçta çok büyük bir platform her reklamı videoyu sürekli kontrol edemez adamlar ben çok büyük sorun olduğunu düşünmüyorum hall edile bilir ve reklamların çıkmamasınında bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı partner de olan kanallarda etkilenmezmiydi ?

Hocam sonuçta partnerlerle olan sözleşmeler var ortada vs. vs. bu nedenle partnerler bireysel adsense kazançlarına göre daha az etkilenir veya hiç etkilenmez. Yutub sana garanti vermiyor kazanç için kafasına göre bundan kesicem diyor kesiyor ödemiyor kim ne yapabiliyor? ama partnerde durumun bu kadar kötü olması imkansız gibi. O yüzden bu olumsuz etkiler hep adsense kullanıcılarından çıkarılır bence.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Partnerde de çıkmıyor reklam hocam

Başka bir konuya da yazdım 3 aylık anlaşma yapıyorlar zannedersem.Hatırlayanınız vardır 18 aralılık reklam çıkmama konusu vardı.Ocak ta bgbg çok düşüktü sonra şubatta normale dönmüştü.Eger bu haberler çıkmasaydı gene bu tür reklam sıkıntısı yaşanabilirdi. Nisan da bgbg düşük olabilir.Ocak ayında böyle olmuştu.

Firmalar YouTube'u tek tek terkediyor!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan reklam gösterim skandalı nedeniyle YouTube büyük yara alacağa benziyor. Çünkü son olarak PepsiCo ve Wal-Mart gibi firmalar da reklamlarını çektiklerini açıkladı!

YouTube'un kan kaybı sürüyor!

Son olarak da GM, PepsiCo, Starbucks, FX Networks ve Wal-Mart gibi dev şirketler de yaşanan olaylar üzerine artık YouTube üzerinde reklamlarının gösterilmesini istemediklerini belirtti.

PepsiCo basın sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, "YouTube'un video filtreleme sisteminde yaşanan problemi büyük bir üzüntüyle takip ettik ve ciddi anlamda hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebiliriz. Bizim gibi bir markanın isminin bu tarz videolarla birlikte anılması mümkün dahi değildir." cümleleri sarfedildi ve reklamların YouTube'da artık yer alamayacağının altı çizildi.

Aynı şekilde Starbucks, GM ve FX Networks basın sözcüleri de benzer açıklamalarla birlikte YouTube'dan reklamlarını çekmek zorunda olduklarını söylediler.

YouTube'un hızlıca çözdüğü video filtreleme problemi ne yazık ki beklediği etkiyi yaratamamamışa benziyor. Görünüşe göre bu skandal çığ gibi büyümeye devam edecek.

Kaynak : Firmalar YouTube'u tek tek terkediyor! - ShiftDelete.Net

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri