abi bi tek bu kaldı gel bulalım bu tatlı cocugu :)

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Y

YtPr

Guest
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

K4lLzJ.png

Hakan Daldal değil orasını biliyom benim çünkü o :D

[MENTION=5122]re-cox[/MENTION] dedıgıne geldık çok uzun bekledın :D

bu neyin doğrulaması face youtube ? ilk defa görüyorumda

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Hocam Olmadı :) Facebook Kendini Bişey Sanıp Katı Kurallar Getirmiş Uzun Sürüyormuşmuş :D Kimlik Or Yeni Hesap :(

Kimlik dogrulama linki varmi.varsa onu alayim ben en iyisi ordan yapayim dogrulamayi.

Abi keşke ilk açarken telefonunu onaylatsaydın hesabına direk kod isterdin böyle bir durumda, yeni açarsan telefon bilgini gir (özelliklerden sadece ben yaparsın) kimsede görmez numaranı böylelikle.

Kimlik dogrulama linki varmi.varsa onu alayim ben en iyisi ordan yapayim dogrulamayi.

Abi Eski Sistemde Herşey Çok Kolaydı Ama Sistem Değiştiği İçin Link Felan Yok Sanırım Fotograflardan Arkadaşlarını Tanıman Lazım bi kaç kez daha dene sonra kendisi seni yönlendiririm diye düşünüyorum...

Abi Eski Sistemde Herşey Çok Kolaydı Ama Sistem Değiştiği İçin Link Felan Yok Sanırım Fotograflardan Arkadaşlarını Tanıman Lazım bi kaç kez daha dene sonra kendisi seni yönlendiririm diye düşünüyorum...
Kimlik yolladim bakalim ne olacak.Bekleyelim artik sonuca gore ya yeni yada eski acilirsa onla devam ederiz.

ilginiz alakaniz icin tesekkurler arkadaslar.

Kimlik yolladim bakalim ne olacak.Bekleyelim artik sonuca gore ya yeni yada eski acilirsa onla devam ederiz.

ilginiz alakaniz icin tesekkurler arkadaslar.

Büyük İhtimalle Açılır Abi Kimlik Gönderdiysen.

Biz Teşekkür Ederiz Hepimiz Birimiz Birimiz Hepimiz İçin :)

Sen Hepimiz İçin...

Biz Senin İçin... HER ZAMAN !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri