Abi doğum günün kutlu olsun! @cosgunum

Kaanbulut

Yasaklanmış
Merhaba Abi, sana olan sevgim, saygım bir çok sebepsiz yere olan bağım var. Bilmiyorum neden böyle bir şey oldu bende, anlam getiremedim ama senin bana karşı sıcak kanlı olman galiba bende sevgi oluşturdu.

Uzun süredir görüşemiyoruz, en son skypten biraz sohbet etmiştik. Tuncay abi (hocam) ile hiç bir alışverişim olmadı fakat 2, 3 sohbet etmem yetti bana. Genellikle benden büyük olan insanlar ile daha iyi anlaşıyorum. Ama Tuncay hocamın sohbeti de çok sarıyor beni.

Bende skypte gördüm bugün doğum günün olduğunu, sana küçük bir sürpriz yaparak konu açmak istedim.

Doğum günün kutlu olsun Tuncay abim. [MENTION=1703]cosgunum[/MENTION]

forumda kendi çapında ünlü olan adına parayı alması için dua edilen kişi :) doğum günün kutlu olsun üstad.. bol kazançlar on youtube :)

Merhaba Abi, sana olan sevgim, saygım bir çok sebepsiz yere olan bağım var. Bilmiyorum neden böyle bir şey oldu bende, anlam getiremedim ama senin bana karşı sıcak kanlı olman galiba bende sevgi oluşturdu.

Uzun süredir görüşemiyoruz, en son skypten biraz sohbet etmiştik. Tuncay abi (hocam) ile hiç bir alışverişim olmadı fakat 2, 3 sohbet etmem yetti bana. Genellikle benden büyük olan insanlar ile daha iyi anlaşıyorum. Ama Tuncay hocamın sohbeti de çok sarıyor beni.

Bende skypte gördüm bugün doğum günün olduğunu, sana küçük bir sürpriz yaparak konu açmak istedim.

Doğum günün kutlu olsun Tuncay abim. [MENTION=1703]cosgunum[/MENTION]

forumda kendi çapında ünlü olan adına parayı alması için dua edilen kişi :) doğum günün kutlu olsun üstad.. bol kazançlar on youtube :)

[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] doğum günün kutlu olsum abi forumumuzun bir üyesi olan [MENTION=4151]10Kolik[/MENTION] ide unutmayalım
Arkadaşlar gece gece nasıl sevindim, nasıl mutlu oldum anlatamam...Özellikle bu konuyu açtığın ve esasen içerisindeki güzel insanı yazılarına da yansıtan KAAN başta olmak üzere bu konu üzerinde o güzel parmaklarını yorupta cevap yazan tüm arkadaş ve dostlarıma sonsuuuuuuuzz teşekkür ediyorum...
Benim için gerçekten süpriz oldu çünkü bugünün doğum günüm olduğunun inanın bende farkında değilim...Sebebine gelince benim doğum günüm aslında 11 mart günü yani 11.03.1974 tarihi...Ama sağolsun nüfus memuru benim erken yaşlanmamı istemediğinde rakamların yerlerini karıştırarak 03.11.1974 yapmış ve resmiyette 8 ay küçültmüş :)...Hayatımda hiç Kasımda Doğum günü kutlamamıştım...Sayenizde KUTLAMIŞ OLDUM...SAĞOLUN VAROLUN...İYİ Kİ VARSINIZ...

---------- Mesaj saat 02:39:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:36:59 civarında gönderildi. ----------

Yunus kardeşim sana da ayrıca çok ama çoook teşekkür edrim...Bu videoda ayrı bir sürpriz oldu....

dayımın kızı bugün 7 sine girdi evde hala balon toplama çalısması devam ediyo :)
[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] ve [MENTION=4151]10Kolik[/MENTION] mutlu yıllar dilerim..

Arkadaşlar gece gece nasıl sevindim, nasıl mutlu oldum anlatamam...Özellikle bu konuyu açtığın ve esasen içerisindeki güzel insanı yazılarına da yansıtan KAAN başta olmak üzere bu konu üzerinde o güzel parmaklarını yorupta cevap yazan tüm arkadaş ve dostlarıma sonsuuuuuuuzz teşekkür ediyorum...
Benim için gerçekten süpriz oldu çünkü bugünün doğum günüm olduğunun inanın bende farkında değilim...Sebebine gelince benim doğum günüm aslında 11 mart günü yani 11.03.1974 tarihi...Ama sağolsun nüfus memuru benim erken yaşlanmamı istemediğinde rakamların yerlerini karıştırarak 03.11.1974 yapmış ve resmiyette 8 ay küçültmüş :)...Hayatımda hiç Kasımda Doğum günü kutlamamıştım...Sayenizde KUTLAMIŞ OLDUM...SAĞOLUN VAROLUN...İYİ Kİ VARSINIZ...

Hiç bir önemi yok hocam. Her şeyin bir ilki varmış demek ki. :) Nice yıllara inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri