Serkan1905
Yasaklanmış
Günlük hit nedir?
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün 1300 civarında hit aldım ekşide felan paylaşıldı ama yazı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günlük hit nedir?
Google üzerinden olanı merak ettim hocamDün 1300 civarında hit aldım ekşide felan paylaşıldı ama yazı.
Google üzerinden olanı merak ettim hocam
hocam bence blog ta copy paste olayına care getirin ben sizin 2 saate yazdıklarınızı kopyalar kendi blog sayfama atarım spamama yapmam
sadece fenerbahçeyi seçerek kendi kitlenizi kendiniz kısıtlamıssınız
sadece fenerbahçeyi seçerek kendi kitlenizi kendiniz kısıtlamıssınız
Farkli bi bakis acisi hocam umarim tutar reklam belli bi hite erismesi lazim analytic hesabina baglayip degerlerini inceleyin analize gore yol izleyin bence arz talep isi tutar anket filan yapinAslında şöyle düşünülebilir her zaman genel şeye hitap ederek daha fazla kitle toplanılamaz. Misal bu forum youtube forumu değilde youtube'uda içinde barındıran genel bir webmaster forumu olsa bu kadar popüler olmazdı muhtemelen. Kitle önemli değil az da olsa gelsin. Şu an sitenin adı farklı, genel olsa yine trafik sonuçları aynı olacaktı zaten aşağı yukarı. Adsense reklamı alsam mı acaba diyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.