Abone Botu [Ücretsiz] Yeni

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani hesap ekle kısmına 10 tane, diğer kısmada 10 tane ekleyip basabiliyoruz öylemi ?

bota abone olmak istediniz kadar hesap eklersiniz ama ekledınız hesaplar verdınız urlye kayıt olurken bır anda gırıyor hesapalara oda sıkıntı cıkartıyor

beyler konuyla alakasız ama abone satın alacabileceğim bi site var mı?

HEUR/QVM03.0.Malware.Gen güçlü zararlı bir trojandır, sisteme sızmış virüs dosyaları ve kayıt defteri girdilerini kopyalamak, parasal ve siber suçlar tarafından kullanılıp olup, HEUR/QVM03.0.Malware.Gen enfeksiyonuna dikkat edilmelidir.

Arkadaş bu virüse kim zararsız diyormuş, programda crack mi var her hangi illegal bir şey mi varda virüs programı virüs olarak görüyor.

HEUR/QVM03.0.Malware.Gen güçlü zararlı bir trojandır, sisteme sızmış virüs dosyaları ve kayıt defteri girdilerini kopyalamak, parasal ve siber suçlar tarafından kullanılıp olup, HEUR/QVM03.0.Malware.Gen enfeksiyonuna dikkat edilmelidir.

Arkadaş bu virüse kim zararsız diyormuş, programda crack mi var her hangi illegal bir şey mi varda virüs programı virüs olarak görüyor.

dalga mı geçiyorsun?
kanıtın varsa göster yoksa kapa çeneni

o virüs rardan dolayı oluşmuş bir virüstür.Dosya exe sinde virüs yok.

Son düzenleme:
dalga mı geçiyorsun?
kanıtın varsa göster yoksa kapa çeneni

o virüs rardan dolayı oluşmuş bir virüstür.Dosya exe sinde virüs yok.

dostum ben okuduğumu yazarım bak firmalar bir sürü yazı yazmış oku öyle konuş üsluplu bir şekilde!

Artı olarak senin virüs total sonuçlarında 0 virüs varken diğer forum üyeleri tarattığında 1 virüs buluyor bu beni düşündürdü..

How to Remove HEUR/QVM03.0.Malware.Gen Completely?

projeyi oldugu gibi paylaş nede olsa ücretsiz bir yazılım herkezin içi rahat etsin dimi :)

projeyi oldugu gibi paylaş nede olsa ücretsiz bir yazılım herkezin içi rahat etsin dimi :)

güvenmeyen varsa indirmesin hatta konuya girmesin.Admine proje kodlarını gösterdim o da onayladı.Hala neyin kafasındasınız anlamıyorum proje bedava diye mi bu kadar sorguluyorsunuz? sonuçta bot bu illa ki illegalite kodlar olacaktır.Ama yok soygun da yok kredi kartı bilgileri de bu gibi şeyler yazarsanız kanıt koyun.Yoksa yok yere ah alırsınız.

[MENTION=14816]ODEL[/MENTION] aga güncelleştirme getir şuna :D şu kanalda keşke 10 abone olsun dediğim kanala otomatik abone atsın beynimi okusun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri