Abone botu yapmayı düşünüyoruz 1k aboneli kanallar satılır mı?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
bir arkadaşla abone botu ve abone gönderme botu yazacağız, yani hem abone göndereceğiz istediğiniz kanala hemde 1k aboneli kanallar satacağız sizce tutar mı?
Ytpara olarak youtube'nin kalbinin attığı yer burası, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Merhaba arkadaşlar,
bir arkadaşla abone botu ve abone gönderme botu yazacağız, yani hem abone göndereceğiz istediğiniz kanala hemde 1k aboneli kanallar satacağız sizce tutar mı?
Ytpara olarak youtube'nin kalbinin attığı yer burası, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
1K aboneyi 100-200 tl'ye satanlar olduğu için mesela forumun en çok kanal üretenlerindendim, bıraktım. E kazanç yok :) O civarda olursa sanmıyorum, şuan çevremde çerez parası çıkarmak için kanal üretenler var, izlenme olsun abone olsun gerçekten kanal fiyatlarına göre oldukça yüksek rakamlarda. Fiyat mühimdir ama hizmet de mühim tabi. Sen iş yükünü azaltıp hizmet kalitesini de olabildiğince verimli tutar ve makul bir fiyat koyarsan elbet alıcılar bol olur

Merhaba arkadaşlar,

Son dönemlerde maliyetler çok arttı. Tutup tutmayacağı hakkında pek bir şey diyemeyiz. Maliyet düşük olsa tutabilir :)

Merhaba arkadaşlar,

Servis sağlam olursa düşme yaşanmazsa, garantili ve tabiki forum piyasası altında fiyat verebilirseniz neden tutmasın :)

Daha önemlisi abone botu yapabilen biri var mı. Ve dusmemeyi nasıl sağlayacaksınız. Düşmeyen abone yok gibi birşey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri