Abone nasıl artar

• Kullanıcı ajan92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ajan92

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/c/ツMiKaSaDo

Organik abone lazım nasıl abone çekerim kanala bir yöntemi var mı? Birde oyuna güncelleme geldi. Hileciler engellendi. Anti hile yazılımı ile bu oyun mobile versiyonuda çıkarsa Türkiyede baya önü açık bu oyun üzerinden devam mı edeyim. Tavsiyeniz nedir. Birde her gün oyunda 1. oluyorum. Sadece 1. olduğum videoları atmam iyi mi finale çoğu kez kalıyorum zaten. Ne önerirsiniz. Oyun basit gibi görünüyor ama baya zor bu arada.

https://www.youtube.com/c/ツMiKaSaDo

Organik abone lazım nasıl abone çekerim kanala bir yöntemi var mı? Birde oyuna güncelleme geldi. Hileciler engellendi. Anti hile yazılımı ile bu oyun mobile versiyonuda çıkarsa Türkiyede baya önü açık bu oyun üzerinden devam mı edeyim. Tavsiyeniz nedir. Birde her gün oyunda 1. oluyorum. Sadece 1. olduğum videoları atmam iyi mi finale çoğu kez kalıyorum zaten. Ne önerirsiniz. Oyun basit gibi görünüyor ama baya zor bu arada.

Kanala giremiyoruz

İzlenimle artar. Videonun en çok izlenilen dakikalarına yani ilk başlarına abone animasyonu ekleyebilirsin

arkadaş bir kanalın para kazanmasını açmış her gün bir konu açıyor forumda. Yeter illallah ettirdin ne kanalmış. Aboneyi nasıl artacağını söyleyeyim size. Bu konuları açmaktansa içerik oluşturun.

arkadaş bir kanalın para kazanmasını açmış her gün bir konu açıyor forumda. Yeter illallah ettirdin ne kanalmış. Aboneyi nasıl artacağını söyleyeyim size. Bu konuları açmaktansa içerik oluşturun.

burası forum istediğim konuyu açarım sanki para mı kazanacam para kaybetmekten başka bir işe yaramıyor youtube kendimizi oyalıyoruz işte başka bir şey yok.

Etkileşimde olun her yorumla, küfür etmedikleri takdirde silmeyin cevap verin, Facebook vb yerlerde reklam hapın. Ergenlerin takıldığı sayfalara girin, mouse klavye kulaklık çekilişi yapın. Çekiliş sonucunu da 1 ay sonraya saklayın. Youtubede artık para vermeden para kazanma devri bitti maalesef. Emek ve para harcamak şart

aynen

Etkileşimde olun her yorumla, küfür etmedikleri takdirde silmeyin cevap verin, Facebook vb yerlerde reklam hapın. Ergenlerin takıldığı sayfalara girin, mouse klavye kulaklık çekilişi yapın. Çekiliş sonucunu da 1 ay sonraya saklayın. Youtubede artık para vermeden para kazanma devri bitti maalesef. Emek ve para harcamak şart

Aynen katılıyorum en az 10 bin tlyi gözden çıkarmak lazım oda en başta birde emek zaman çok zor yani.

merhaba

ya kanalı geliştirmeyi düşünüyorum da abone alsam mı acaba 10 bin falan şimdi kanalın bütün intro outro kapak fotosu profil resmi değişecek biriyle anlaştım yakında teslim edecek ne yapmalıyım sizce abone hizmeti alsam hızlı büyür mü kanal?

Özgün kanalım için bende abone almayı düşünüyorum. Aboneli kanallarin içerikleri daha yukarda çıkıyor. Fakat abone alımıyla beraber kanaldaki sıradışı hareket sebebiyle pk kapanır düşüncesiyle şüpheliyim

Abone satın almanın hiç bir avantajını göremiyorum arkadaşlar. Etkileşimi olmayan abonenin faydası da olmaz.
Para kazanma açılsa bile kazanamazsınız videolarınız izlenmediği için. Bence videoları 100 - 150 izlenim alan 300 -500 aboneli bir kanal videoları 1k izlenim alan 10000 aboneli kanaldan daha iyidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri