AboneBot (Sınırları Aşın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bot çok güzel olmuş bu sefer çok kullanışlı. hoşuma gitti.

değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam ilgi arttıkca botda inş daha ileriye gidecektir :)

---------- Spam Engelliyici 19.05.2015 00:20 ---------- Önceki Mesaj 18.05.2015 23:25 ----------

2 Arkadaşın lisans ve kurulumuda yarın teslim edilecektir hayırlıgeceler arkadaşlar almak isteyen arkadaşlar pm bırakırsa en kısa sürede geri dönüş sağlanıcak

[MENTION=15275]Net[/MENTION] arkadaşımızın bot kurulumu ve lisans teslimi yapılmıştır gün içinde
video lu anlatım konuya eklenicektir

15 ayrı kişiye yaklaşıp toplamda 5 saat destek sağladım canlı bu biraz yorucu oluyor her nekadar keyifli olsada benim için videoyu eklediğimde daha güzel olucak

Bir adet lisans alınmıştır.Çok iyi bir bot hata vermiyor kullanmanızı tavsiye ederim.

Bir adet lisans alınmıştır.Çok iyi bir bot hata vermiyor kullanmanızı tavsiye ederim.

değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam satışlar günceldir

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

Lisans bekleyen arkadaşların lisansları teslim edildi.

ya biz mi abone oluyoruz yoksa millet bizim kanalamı abone oluyorlar bütün ayarları yaptım başka kanallara abone oluyorum anlamadım gitii

Bot işini çok güzel yapıyor, ben alt kanallara şifre atayıp proxy olmadan denedim gayet güzel çalışıyor. Şimdilik izlenimler güzel sınavlar geçsin 500 1000 abone denemesi yapıcam.

satışlar günceldir :)

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 14:09 ----------

Satislar devam etmektedir

Satislar gunceldir

---------- Spam Engelliyici 19:12 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

1 lisans satisi daha gerceklesti

Konuda 95 Yorum Var 90 Kişi Satın Aldı Diyelim 90*40=3600 :D Bendemi Pro İşine Girsem 4 günde :D Hayırlı Satışlar Yakın Bi Zamanda Bende Almayı Düşünüyorum :D

mailleri alt alta yazıyorum şifreleri alt alta yazıyorum kanalları alt alta yazıyorum ama abone olyı olmuyor
boş bir giriş sayfası gidip geliyor

mailleri alt alta yazıyorum şifreleri alt alta yazıyorum kanalları alt alta yazıyorum ama abone olyı olmuyor
boş bir giriş sayfası gidip geliyor

Hocam ana baslikdaki videoyu izlerseniz bir seyi eksik yapio olmalisiniz veya aksam team ile bereber bakalim aksam team bilgilerinizi atin

---------- Spam Engelliyici 04:40 ---------- Önceki Mesaj 04:39 ----------

Konuda 95 Yorum Var 90 Kişi Satın Aldı Diyelim 90*40=3600 :D Bendemi Pro İşine Girsem 4 günde :D Hayırlı Satışlar Yakın Bi Zamanda Bende Almayı Düşünüyorum :D

15kisi anca hoca :)

daha önce başka birinden abone botunu aldım. açıkçası hem donuyordu hem yavaş çalışıyordu. sizin botunuza 500 ile 1000 arası kanal eklesem program sapıtırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri