AboneBot (Sınırları Aşın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bot ile 6-7 gündür quiz'e kanal bağlayacağım ama gözlemlerime göre youtube bu bot ile gelen abonelikleri iptal ediyor abone gözükse bile analytics yansımıyor buda bizim hiçbir işimize yansımıyor,botu kullanan arkadaşlarda göreceklerdir bu durumu.

Hocam bot ile 6-7 gündür quiz'e kanal bağlayacağım ama gözlemlerime göre youtube bu bot ile gelen abonelikleri iptal ediyor abone gözükse bile analytics yansımıyor buda bizim hiçbir işimize yansımıyor,botu kullanan arkadaşlarda göreceklerdir bu durumu.

Analytics e yansimadan baglanabilirsin quiz e ( aboneler icin )

bot maalesef beklediğim gibi çıkmadı, benim gibi günde 50-60 kanal yapanlar var abone için 2-3 saat uğraşıcaksak vay halimize.

Botun videosunda kullanimi islevi ne yaptigi ne kadar surede yaptigi temiz proxy onemi vs tum detaylar yazilmistir ve bot suan CALİSMAKTADİR video ile yapamayan team bekleyen arkadaslar birazdan evbirazdan eve gececegimm

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

Team ile bu aksam video ile yapamaynlara destek icin baglanamayacagim ozel bir durum olustugundan eve gecemicem bu gece baska bir yerde olacahgim video ile problerinizi cozebilir veya yarin aksami bekleyebilir team icin bekleyen arkadaslar ekseri zaten cogu kisi video ile kurulumu yapti sorunun cozdu

Saat 13:00 akadar musaitim aksamda 21:00 dan gece 02:00 a kadar burada olacagim team destek bekleyen 2 arkadas bu saatler arasi pm atarsa sevinirim

bot maalesef beklediğim gibi çıkmadı, benim gibi günde 50-60 kanal yapanlar var abone için 2-3 saat uğraşıcaksak vay halimize.

Hocam bekleme süresini 1 sn yapın 2 sn yapın 50 x 3sn 150x10 = 1500/60 , 25-30 dk da 10 hesap 50 hesaba abone olur. Riski size kalmış

Elinde 1-2K bot basabileceğim bir sistem var mı mail eklemeden?

Team destek bekleyen arkadaşlar pm atabilirse gece saat 02:00 a kadar online 'ım destek sağlayabilirimm anlayışınız için teşekkürler...

Bot şansıma çekilişte çıktı. bu gün deneme şansım oldu. kolay ve kullanışlı, arkadaş başarılı bir çalışma yapmış
teşekkürler.

Programın kullanımı çok kolay.Ufak bir sorun yaşadım ve kısa zamanda çözdüm bu güzel program için teşekkürler.

arkadaşlar yoğunluğum biraz arttığından ve yeni çıkardığım ve bitmek üzre olan çıkaracağım 2 bottan dolayı team desteğini çok fazla sağlayamamaya başladım videoyu daha detaylı ve kolaylıkla herkezin anlayabileceği bir hale getireceğim kısa sürede lütfen kusura bakmayınız

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

kullanım videosunun para kazanmasını açsammı aceba :))) hahahhah onuda şimdi fark ettim merak edip izleyende çok sayıda arkadaş olmuş teşekkürler

Bot şansıma çekilişte çıktı. bu gün deneme şansım oldu. kolay ve kullanışlı, arkadaş başarılı bir çalışma yapmış
teşekkürler.

Programın kullanımı çok kolay.Ufak bir sorun yaşadım ve kısa zamanda çözdüm bu güzel program için teşekkürler.

yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar dünki cuma günki yani team gecikmesinden dolayı kusura bakmayın bugun anca geçebilmiştim eve

satışlar günceldir

Programı test ettim gerçekten çok iyi özellikle süre ayarlanabilmesi muhteşem ötesi. Sıkıntısızca kanallara abone oldu gayet güzel olmuş program tavsiye ederim.

Botu kullanan arkadaslara 2 sorum olacak !!!

1.Abone olacak kanallar yanı temel kanallarımız sadece ''GMAİL'' hesabı olsa yeterlı mı? Yanı Onaysız gmail hesapları abone oluyor mu?

2.Ben Proxy yada özel proxy anlamıyorum :) Direkt kendım ıp adresımden kullanıcam bu sekılde kullanan arkadaslar var mı? Yasadıkları sorun var mı?

Konu sahıbıne de UP olsun
Hayırlı Satıslar
Saygılar

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Hocam PM attım bı ulasırmısn bana [MENTION=12395]menzilli[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri