AboneBot (Sınırları Aşın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam 100 kanal 10 abone ne kadar sürede çeker süre olarak sıkıntı olurmu hızlı şekilde abone çekmesinde yani

hocam 100 kanal 10 abone ne kadar sürede çeker süre olarak sıkıntı olurmu hızlı şekilde abone çekmesinde yani

kanala abone olma süresi minimum 25 saniyedir hocam
normal insan gibi hareket ettiğinden spam hızında değildir
bu riski azaltır stabiliteyi yükseltir tabi bu şekilde olunca

onu biliyorum hocam süreler kısa olursa yani 100 kanala 10 dk 10 abone çekse mesala diyorum kanallarda sıkıntılı duruma düşermi demek istedim

10dk sıkıntı olur hocam
geç olsun güç olmasın derseniz 30 saniye idealdi ve

100 kanala abone olmasıda 1 mail için 100*30 saniye olacaktır

tavsiyem 10-20 şerli abone olun problem yaşamayın

10dk sıkıntı olur hocam
geç olsun güç olmasın derseniz 30 saniye idealdi ve

100 kanala abone olmasıda 1 mail için 100*30 saniye olacaktır

tavsiyem 10-20 şerli abone olun problem yaşamayın
anladım hocam zaten quiz kanal bağlama işlemi 30 sn 1 dk arası rahat rahat işimi görür özelden yazdım satın almak istiyorum teşekkürler

dönüş yaptım hocam teşekkürler
Satışlar Günceldir arkadaşlar

Satışlar Başlamıştır Günceldir.

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

anladım hocam zaten quiz kanal bağlama işlemi 30 sn 1 dk arası rahat rahat işimi görür özelden yazdım satın almak istiyorum teşekkürler

hocamıza bot teslimi kurulum ve anlatım yapılmıştır

sofi kurban bende kahtalıyım tanışmak isterim sizin gibi iyi derece program yazan bi sofi tanımak isterdim bende bilgisayar programcılığı okudum ama herhangi bi program kuramadım

tanışırız inş kurbanım

şuan teamdayım arkadaşlar kurulum yapıyorum bilmem kaçıncı müşterimize :) satışlar açıktır

Yorumunuz için teşekkürler hocam satışlar günceldir daha alıp yorum yapmaya vakit bulamayanlar olmuş işe dalıpda :))

saolsun arkdas bırebır ılgılendı kurulumu gerceklestırdı daha once kullandıklarım zaman aralıgı olmadıgında tlf dogrulamasına dusuyordu bunda oyle bır durum yok bıre bır ızlıyorsunuz botun naptını

Yaklaşık 3 Günde 11'den fazla botu kullanan ve memnun olan müşterimiz ile satışlara devam ediyoruz
Satışlar günceldir

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

1 adet daha satış ve kurulum yapıldı satışlar günceldir

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

Satışlar 00:30 a kadar aktiftir

00:30 dan sonra sabah 09:00 da devam edicek :) sresi uymayan pm atarsa sabah teslim edilir hayırlı geceler arkadaşlar

Skype tan neden sildiniz :S

hocam o skype kapandı pm ile ulaşabilriseniz yardımcı olayım herkez silindi malesef yenisini açana kadar

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:51 ----------

Hatta genel duyuru olsun bu skype adresim kapandığından iletişim pm ile devam edicektir arkadaşlar herkeze anlayışı için teşekkür ederim

Programın detaylı net bir anlatımı olsa iyi olurdu.Şunu şunu yapıcan gibisinden bir açıklama yok.
Abone olacak hesapları mail listesine ekliyorum.Şifreleri hepsinin aynı zaten onları da şifreye ekledim.
Kanallar bölümüne abone alacağım kanalın URL sini ekliyorum heralde.
Programı çalıştırdğım da proxy kontrol ediliyor orası kalıyor öyle...
30000 ile 15000 yaptım.

hocam pm ile team bilgilerinizi atabilirmisiniz sanırım team kurulum ve anlatımda sizi atladık yardımcı olayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri