Aboneyi cikarmak istiyorum

yankee200955

Yasaklanmış
Arkadaslar herkese gunaydn biri benim kanala abone olmus ve akbaba gibi somuruyor kanali :D abonelerimden buldum ve bunu benim abonelikten atmam gerekiyor buton yok youtube a baktim yok forumda aradim ancak ulasamadim ne yapapbilirim bununla ilgili

Arkadaslar herkese gunaydn biri benim kanala abone olmus ve akbaba gibi somuruyor kanali :D abonelerimden buldum ve bunu benim abonelikten atmam gerekiyor buton yok youtube a baktim yok forumda aradim ancak ulasamadim ne yapapbilirim bununla ilgili

Abonenizin biri kanalınıza abone olup videoları mı alıyor ? Başka bir hesapla abone olur yine çalmaya devam eder.

aynen anlikci mubarek ben yukluyom o arkadan yukluyor flagliyom nereye kadar isin garip yani adam bizden yani turk kanal paylasimlarindan gordum yoksa danimarkali adamin isine hand ataizi frikik v. bilmem ne

aynen anlikci mubarek ben yukluyom o arkadan yukluyor flagliyom nereye kadar isin garip yani adam bizden yani turk kanal paylasimlarindan gordum yoksa danimarkali adamin isine hand ataizi frikik v. bilmem ne

Hande Ataizi frikikleri sana mı verdi? Özürlümüsün birde flaglıyordum diyor!

Bırakın şimdi şunu, hanginiz şikayet etmiyor ki kanalınız kopyalandığında?

Bırakın şimdi şunu, hanginiz şikayet etmiyor ki kanalınız kopyalandığında?

Kendi render yaptığım kanallar yüzlerce kere kopyalanmıştır. Hatta kopyalayan tarafından flag yediklerimde oldu ancak hiç flag yada telif atmak gibi birşey denemedim denemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta ben sadece render almışım o videolarda herhangi bir hakkım yok zaten youtube bir deniz sizin gibiler istediğiniz kadar flag da atsanız sahte telifte atsanız rızkımız neyse onu alırız ne daha fazla ne daha eksik!

Valla ben şikayet nasıl edilir onu dahi bilmiyorum bilmekte istemiyorum olur da nefsime yenik düşerim diye. Demekki sen yapıyorsun hocam.
Yaptığımı nerden çıkardın?
Ne zamandır yt ile uğraşıyorsun? Şikayet etmenin nesi Flag oluyor? Flag ne demek bir bilgin var mı ?

Kendi render yaptığım kanallar yüzlerce kere kopyalanmıştır. Hatta kopyalayan tarafından flag yediklerimde oldu ancak hiç flag yada telif atmak gibi birşey denemedim denemeyi de düşünmüyorum. Sonuçta ben sadece render almışım o videolarda herhangi bir hakkım yok zaten youtube bir deniz sizin gibiler istediğiniz kadar flag da atsanız sahte telifte atsanız rızkımız neyse onu alırız ne daha fazla ne daha eksik!

1. Olarak sizin gibiler deyip beni bununla hitam edemessin.

2.Profilime bak flag telif spam a en çok karşı çıkanlardan biri benim bunu bana söylemen çok komik, haddini bil!

Yaptığımı nerden çıkardın?
Ne zamandır yt ile uğraşıyorsun? Şikayet etmenin nesi Flag oluyor? Flag ne demek bir bilgin var mı ?

1. Olarak sizin gibiler deyip beni bununla hitam edemessin.

2.Profilime bak flag telif spam a en çok karşı çıkanlardan biri benim bunu bana söylemen çok komik, haddini bil!

Yazdığınız mesajda kanalı kopyalanan herkesi flagcı olarak itham ediyorsunuz...

flagcılara Allah a havale ediyorum 24 unden berı kaç kanallım gıttı hep bu flagcılar yuzunden. YETER!!!!

hocam abone olan kişinin kanalına girin solda üst kısımda bir yerde engelle olacak.Bu şekilde kanala erişimini durdurabilirsiniz.Benimde başıma çok geliyor :)

Mobil olarak gönderildi.

[MENTION=19274]ertunc23[/MENTION]

Deneyelim olursa süper olur, bazen yapımcı şirket ilk video attığında abone oluyor belli ediyorlar kendilerini bu sefer kanaldan başka videoya yönlendirme yapsamda sonunda adam eliyle koymuş gibi buluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri