Aç gözlülük bu olsa gerek :d

• Kullanıcı cash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hakikaten bende merak ediyorum. Belkide yurt dışından yapıyorlar bu işi. Yalnız ciddi paralar kaldırıyorlar o kesin. Aile boş durmuyor maşallah günde kaç tane video çekiyorlar böyle. Bir o kanala bir diğerine..

İlk çorumda başladılar sonra antalyaya taşındılar şuan da antalyadalar diye tahmin ediyorum.

asgari ücretli bir işte çalışsa günde 12 saat çalışacak burda günde 2 saatini ayırsa yeter fazla bişey yapmasına gerek yok zaten.

Adamların ellerin büyük kanallar var. Topluluk kullanıyorlar. Piyasada tanınan ekipler yeni kanal açsa takipçileri geliyor. Etiket video bgbg düşürür. Etiketler Göz atma gelen trafikte sınırlama olur.Etiket kullanmadan Göz atma özellikleri o kategoride tüm kitleye ulaşmak. Bir çoğumuz youtube ana sayfasında çıkan videolar yani göz atma özelliklerindeki videoları tıklar izleriz. Hadi etiket eklemeyelim bizimde videolarımız hemen göz atma çıksın olayı değil. Belirli kriterler var. Topluluk,Videoların ortalama izlenme dakikası,Video kapak fotoğrafı. Video kapak videoların izlenme dk etken. Özellikle yakın çekip foto ve insan yüzü önemli. Adamlar artık dünyaca tanınıyor :D film dizi gibi kitlesi görsün yeter ki. Videoları göz atma girdikten sonra bir şey yapmaya gerek kalmaz. Yayınladığı her video göz atma düşer. Artı ads reklam kullanabilirler fakat bu duruma ihtiyaçları yoktur. Tanınan ve ellerinde büyük kanalların topluluklarını kullanmaları yeterli.

Kimseye %100 doğru demiyorum. Benim şahsı düşüncem.

Ben bir ara mersinde yaşadıklarını düşünüyordum. Forumda bir arkadaş (eğe tarafı) muğla yaşadıklarını söylemişti. Tebrik ediyorum doğadan uzaklaşmadan güzel yaşam yaşıyorlar. 10-15 dönümlük bir araziye şato kurmuşlar :D galiba. Evin içinde havuz dışında havuz. Nasıl film,dizileri abd, Türkiye uyarladıkları gibi, Türkiye'den, Türkiye cumhuriyetleri, Arap ülkeleri pazarladıkları gibi. Bunlarda youtube bu işi yapıyorlar. Tebrikler darısı bizlere. Parayı bizlerde bulsak eğe taraflarına yerleşsek :) Hayırlısı be gülüm :D hayalet301 :D önce hayal etmek lazım :D

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 12:59 ----------

Göz atma eşitttir : Cookie

Adamlar bir düzen kurmuşlar ve YT'den iyi para indiriyorlar.
Keşke forumdaki kişilerde butür şeyler yapıp para indirebilse.

Butarz birkaç kanalının para kazanması kapandı o Salih'in ve başka kanal açıp devam ettiler.
Büyük ihtimal $ sönüyordur ama vurgunu yapıyorlar sonuçta.
Sonra diğer kanaldan yine devam.

aç gözlülük bir durum göremedim adamlar özgün çekip işini yapıyor ister 1 kanal açar ister 500 kanal açar

Spamın, çocuk kanalının en kralını yapıyorlar.Helal olsun demek düşer. Hangimize böyle para getiren kanallar olsa hayır diyebiliriz ki?

Youtube COPPA yasası bu aileye özel çıkarılmış olabilir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri