Adamların ellerin büyük kanallar var. Topluluk kullanıyorlar. Piyasada tanınan ekipler yeni kanal açsa takipçileri geliyor. Etiket video bgbg düşürür. Etiketler Göz atma gelen trafikte sınırlama olur.Etiket kullanmadan Göz atma özellikleri o kategoride tüm kitleye ulaşmak. Bir çoğumuz youtube ana sayfasında çıkan videolar yani göz atma özelliklerindeki videoları tıklar izleriz. Hadi etiket eklemeyelim bizimde videolarımız hemen göz atma çıksın olayı değil. Belirli kriterler var. Topluluk,Videoların ortalama izlenme dakikası,Video kapak fotoğrafı. Video kapak videoların izlenme dk etken. Özellikle yakın çekip foto ve insan yüzü önemli. Adamlar artık dünyaca tanınıyor

film dizi gibi kitlesi görsün yeter ki. Videoları göz atma girdikten sonra bir şey yapmaya gerek kalmaz. Yayınladığı her video göz atma düşer. Artı ads reklam kullanabilirler fakat bu duruma ihtiyaçları yoktur. Tanınan ve ellerinde büyük kanalların topluluklarını kullanmaları yeterli.
Kimseye %100 doğru demiyorum. Benim şahsı düşüncem.
Ben bir ara mersinde yaşadıklarını düşünüyordum. Forumda bir arkadaş (eğe tarafı) muğla yaşadıklarını söylemişti. Tebrik ediyorum doğadan uzaklaşmadan güzel yaşam yaşıyorlar. 10-15 dönümlük bir araziye şato kurmuşlar

galiba. Evin içinde havuz dışında havuz. Nasıl film,dizileri abd, Türkiye uyarladıkları gibi, Türkiye'den, Türkiye cumhuriyetleri, Arap ülkeleri pazarladıkları gibi. Bunlarda youtube bu işi yapıyorlar. Tebrikler darısı bizlere. Parayı bizlerde bulsak eğe taraflarına yerleşsek

Hayırlısı be gülüm

hayalet301

önce hayal etmek lazım

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 12:59 ----------
Göz atma eşitttir : Cookie