Aç Olmalısınız!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır haftada bir izlediğim bir videoyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Youtube'da dünyanın en iyi motivasyon konuşması olarak geçiyor.
Les Brown adında bi konuşmacı DJ'lik macerasını anlatıyor.
I'M HUNGRY

iyi yazmış fakat kişisel gelişim kitaplarından bundan sürüce var topluma ayak uydurmaya çalıştığınız sürece bir şey olamazsınız toplum hayallerinizi öldürür aynı dersler gibi

Ahmet Şerif İzgören güzel şeyler anlatıyor ama gerçek gibi anlattıklarının yarısı kendi uydurması, o yüzden pek sevmiyorum o adamı

Şimdi beni asıl ilgilendiren vereceği motivasyon, enerji. Uydurduğu hakkında nasıl bir kanıya vardınız? savunma amacında değilim fakat etkileyici seminerleri var.

Şimdi beni asıl ilgilendiren vereceği motivasyon, enerji. Uydurduğu hakkında nasıl bir kanıya vardınız? savunma amacında değilim fakat etkileyici seminerleri var.

İlk videolarını izlediğimde beni de etkilemişti ama sonra takip ettikçe anlattıklarında tutarsızlıklar görmeye başlıyorsunuz. Zaten anlattıklarına dikkat edin genellikle takip edilemeyen şeyler anlatır, böyle olsaydı çok etkileyici olurdu diye düşündüğü şeyleri gerçek gibi anlatıyor. Bir gün bir sınav yapmıştım, sonra öğrencilerden biri şöyle yapmıştı, sonra da böyle olmuştu. Sınav nerde yapıldı, kimle yapıldı, bu dialoglar kimlerle oldu bilemezsiniz.

Ahmet Şerif İzgören güzel şeyler anlatıyor ama gerçek gibi anlattıklarının yarısı kendi uydurması, o yüzden pek sevmiyorum o adamı

Bunun Atmadığını nerden bilyorsun

Bende Lisedeki Kötü ortamdan kurtulmak için sığınmıştım Felsefe-Din ve Kişisel Gelişim Kitapları Vdeoları Filimleri Psikolojik tedavi bile gördüm Kollarımdaki Faça Yüzünden Herkese Cevap vermekten ...vs. Gibi şeyler
İşte bence En İyi Kişisel gelişim ve Motivasyon, Küçükken Motor Ustama Tamir ettiğim şeyleri "Usta bi bakar mısın diye" sorardım.
Bana hep derdi ki Eğer Sen Onardığın parçadan Eminsen Bana bir daha sorma
Dedemde Hep Derki "Bir iş yaptığın vakit içinde Olmalı, İçinde olmayan işi yapma"
Belki yanlış kimilerine Göre Ama içimde bir iş yoksa yapmam çok zorumda olmassam.Ve emin Olduğum Yolda Kimseden Çekinmem sonuna kadar giderim
;) İşte böyle şeyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri