egva06
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yarın onunla az kesişeyim ilgisini çekeyim ben en iyisi zamanla konuşurum inşalllah![]()
bunu ona yollucam umarım beğenir![]()
Yani kıza o bakışlarınla
-Serap bana hayır de
mi diyeceksin
yakın kız arkadaşından işe koyulabilirsin kardeşim muhabbetiyletüyo da verdik daha ne olsun
![]()
İnşallah. Seni tanımıyorum ama o kızla beraber olmanı istiyorum niyeyse![]()
![]()
Ben Yanına Gidemeyeceğim Kadar Uzaktakini Sevdim, Seninki Birşeymi Bee...Tamı Tamına 11.00KM
Ben Yanına Gidemeyeceğim Kadar Uzaktakini Sevdim, Seninki Birşeymi Bee...Tamı Tamına 11.00KM
bunu ona yollucam umarım beğenir![]()
ama keşke uzaktada olsa en yakınım serap olsaydı![]()
sen çok yanlış yapmışsın biraderbenim ki karşı binadaydı be alt komşuda vardı köşe başıda
![]()
![]()
ekinde değilki sanki sevmiyorsun da sevdiriliyorsunuzaktan sevme kardeşim.ben acısını çok çektim.. ama keşke uzaktada olsa en yakınım serap olsaydı![]()
ben kızların ayağına gidemem.o gelip konuşalım diyecek.şuana kadar hep onlar dedi ben yapamamHocam bence git okula kızı bulBir dakika konuşabilir miyiz de
Kabul ederse gidin sessiz sakin bir yere. Okuldan çıkın demiyorum he olduğunuz yerden azıcık uzaklaşın. Sonra direk söyle ama seni seviyorum deme
Senden hoşlanıyorum de, çok güzelsin de
En sonunda da çıkma teklif et
NOT : Sakın ama sakın seni seviyorum deme![]()
Hocam bence git okula kızı bulBir dakika konuşabilir miyiz de
Kabul ederse gidin sessiz sakin bir yere. Okuldan çıkın demiyorum he olduğunuz yerden azıcık uzaklaşın. Sonra direk söyle ama seni seviyorum deme
Senden hoşlanıyorum de, çok güzelsin de
En sonunda da çıkma teklif et
NOT : Sakın ama sakın seni seviyorum deme![]()
ekinde değilki sanki sevmiyorsun da sevdiriliyorsun
Varan 2sen adamı tam anlamaıyla yaktın
![]()
Varan 2sen adamı tam anlamaıyla yaktın
![]()
ben kızların ayağına gidemem.o gelip konuşalım diyecek.şuana kadar hep onlar dedi ben yapamam![]()
Hocam biraz daha böyle giderse kıza açılamayacakBende kestirmeden gitsin dedim
![]()
Sen böyle dersen olmaz ama.ben elimde olmadan bi kızı 3-4 yıl sevdim unutamadım.hla öyle.ateistte olsa kafir de olsa beni sevmese benmle olmasada seviyorum.hiçbirşey yapmadan elimde olmadan.ama olmayınca olmuyor işte
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.