acaba bana büyü mü yapıldı ?

Büyü gerçektir kardeş, saçmalık felan değil yani.

Büyü veya sihir, bir takım acaip işler vasıtasıyla, başkaları üzerinde tesirler meydana getirmektir. Sihrin gözbağcılık denilen gerçek olmayan çeşitleri yanında, gerçek netice ve etkileri olan çeşitleri de vardır.
Ancak,, mahiyeti ve nasıl etki yaptığı bilinememektedir. İslam dini, sihri inkar etmemiş; fakat itikadı bozduğu, tevhid inancına zarar verdiği, kötüye kullanıldığı ve kontrolü mümkün olmadığı için yasaklamıştır. Kur'an-ı Kerim'de: "Sihir-bazın felah bulmayacağı" (Taha, 69) beyan buyurulmuştur. Sihir ve büyüye karşı korunmak için, Allah'a sığınmak ve muavvizeteyn denilen Felak ve Nas sürelerini okumak tavsiye edilir.

he annem he. 10 tane müslümanım diyene sorsak 5 tanesi dogru 5 tanesi yanlış der. madem büyü diye bişey var bu dünyada millet afedersin ama birbirinin ....... yani. yok öyle dünya.

öyle kehanet diye nick alması değil o :D:D:D

he annem he. 10 tane müslümanım diyene sorsak 5 tanesi dogru 5 tanesi yanlış der. madem büyü diye bişey var bu dünyada millet afedersin ama birbirinin ....... yani. yok öyle dünya.

konu gerçeklik v.s değil.neyse sizinle iletişime gerek yok sizin düşücnesiz saygı duyarım iyi geceler

öyle kehanet diye nick alması değil o :D:D:D

sizde farklı bi boyut kattınız konuya beyefendi :D ama niye olmasın oalylar çokk karışık değilmi sizcede :D

---------- Mesaj saat 01:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:44:31 civarında gönderildi. ----------

İnşaat Mühendisliği 4+1 :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah arttırmasın :D

rus :D sorna dediki benim adım bilora okula gelecem falan fistan ders çalıırız dedi :D dedim sevgilim var kusura bakma :D

Ders çalışırız ayağına :D Ulan gece gece :D Rus olmasından belli zaten :D

Benim gözüme kestirdiğim kızda Rus :D Oldumu ama şimdi bu :D

İyi geceler herkese.yahu acaba bende büyü mü var.sürekli kız arkadaşım olurdu elim yüzüm temiz konuşmayı falan biliriz giyinmeyi tarzımızı yaratırız ama uzun zamandır niyeyse hiç birşey yok.en son kız arkadaşım çok beddua etti belki ondan öncekilerde belki yüz vermediklermde.acaba bana büyümü yaptılar kısmetim kapansın diye ?

e207pN.jpg

Ders çalışırız ayağına :D Ulan gece gece :D Rus olmasından belli zaten :D

Benim gözüme kestirdiğim kızda Rus :D Oldumu ama şimdi bu :D

yardır aga rus iyidir hoştur temizdir :D

---------- Mesaj saat 01:48:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:47:57 civarında gönderildi. ----------

Adı bilora değil dimi hocam :D :D :D

Adı bilora.Tipine baktıysan bakma :D korkup kaçarsın :D

En azından sana sonradan büyü yapılmış bizi büyücüde doğurmuşlar heralde sap geldik odun gidiyoruz dışardan bakanlar gay damgası vurmamıştır inşallah :D

Yok hocam değil :D Adı Maria kankası var Elena :D Haftada 2 kere görüyorum zaten :D

Selam söyle :D arkadaşına talip olabilirim :D

---------- Mesaj saat 01:52:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:51:05 civarında gönderildi. ----------

En azından sana sonradan büyü yapılmış bizi büyücüde doğurmuşlar heralde sap geldik odun gidiyoruz dışardan bakanlar gay damgası vurmamıştır inşallah :D

tövbe de ben gay guy bilmem :D allah korusun öylesinden mümkün olduğunca :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri