acaba bana büyü mü yapıldı ?

tü Allah kahretmesin :D

şAkA ŞaKa taş gibi çocuksun

Yok be ne taşı saçmalama D: elim yüzüm temiz hepsi bu :D ama sorunlu bir bölgem varsa söyle :D beyin dışında tabi :D

---------- Mesaj saat 01:54:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:53:54 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşının taliba benim en yakın arkadaşım :D Diyorum 2 kanka ayarlayalım şu 2 Rus kankayı :D

Sizde benim gibi sap kalacaksınız :(

Abi şimdi siz bana bi yardım edin.Ben bu serapla ne yapmalıyım ? kıza nasıl yaklaşsam çok uzun zamandır bu işlerde değilim acaaba numarasına gizli mesajalr mı atsam ?

he annem he. 10 tane müslümanım diyene sorsak 5 tanesi dogru 5 tanesi yanlış der. madem büyü diye bişey var bu dünyada millet afedersin ama birbirinin ....... yani. yok öyle dünya.

gardaş bakara 101-103 ayetlerince yasaklanmış olmasa ben sana burdan bi büyü yapardım amuda kalkar buraya gelirdin

[MENTION=5960]kehanet55[/MENTION] valla kardeş bende aynı dertten muzdarip eski sevgilimden ayrıldıgımdan beri kısmetim tamamen kapanmıs durumda hadi eskiden paramız yoktu şimdi para var yine sevgili yok :D:D

[MENTION=5960]kehanet55[/MENTION] valla kardeş bende aynı dertten muzdarip eski sevgilimden ayrıldıgımdan beri kısmetim tamamen kapanmıs durumda hadi eskiden paramız yoktu şimdi para var yine sevgili yok :D:D

Hay ağzını öpem ne güzel özetledin be durumu.valla full bakiye kredi kartı var kız yok kız yok kız yoook

Adet Kanı Büyüsü, yani kadınların hayız kanı ile yapılan büyü, herkesin merak ettiği “Papaz Büyüsü”dür…
Papaz büyüsü hakkında şimdiye kadar çok fazla şey yazıldı çizildi. İnşaallah ilerleyen zamanlarda sitemizden bu konu ile ilgili daha detaylı olarak açıklamalara yer vereceğiz.
Hayız kanı (Aybaşı Kanı) ile yapılan bu büyü, pagan (putatapan) dönemlerden kalan en etkili büyü çeşitlerinden birisidir. Genellikle Süryani dili ile okunan dualar kullanıldığı için papaz büyüsü adını alır.
Kadının hayız günü başlangıcındaki ilk kan ile yapılır. Bu erkeği kendine bağlama maksatlı olur. Yine bu büyüyü bozmak için bir başka kişinin adet kanının son damlaları kullanılır.
Örnek vermek gerekirse evli karı kocadan erkeğe bir başka kadın bu büyüyü yaptırsa bu erkeği kendine bağlaması manasına gelecektirki bu yuvanın yıkılmasına erkeğin diğer kadına gitmesine sebebiyet verecektir. Bu durumda Evli kadının kocasına yapılan bu büyüyü bozması için kendi adet kanının son damlalarını içirir ve büyü bozulur. ancak bu o kadar kolay değildir ve işi bilen bir medyum-hocadan yardım almalıdır.
Yine bu adet kanı büyüsünün sıcak ve soğuk şekli vardır. En çok bağlama büyüsü şeklinde yapılır ancak başka bir çok amaç için de yapılması mümkündür. (bağlama, muhabbet, kısırlık, soğutma ve cinsel tercih değişikliği için.)
Yine belirtmeden geçemeyeceğim bazı sözüm ona falcı yada medyumlar için içinden çıkamadıklarında, sıkıntıyı gideremediklerinde yada bakımı iyi yapamadıklarında da bunun Papaz Büyüsü olduğunu ve çözülemeyeceğini söylerler.
Yani Papaz Büyüsünün kolay kolay çözülemeyeceği ve başkaları tarafından fark edilemeyecek bir Büyü olduğu söylenir. Kısmen doğrudur. Papaz Büyüsü bir çok bakımda çıkmamaktadır. Ve bozulmasıda kolay değildir.
Böyle bir sıkıntıdan şüphe ediyorsanız işini bilen uzman bir medyuma gitmeniz akıllıca olacaktır. Bu bakımlar ve dolayısı ile çaresi telefonda yapılan bakımlarla olmaz. Teşhis doğru olmazsa tedavide olmayacaktır. Adı ve adresi belli , kendisi meydan da ve halka açık olan bir medyuma gitmelisiniz.

Benim bi arkadaş vardı 3-5 rusça kelime öğrendim onla kız ayarlıyom diyodu dovüşka voşna priviyet fln bişeyler işte :D :D :D siz biliyosanız yardırın :D :D

Yok hocam Rusça bilmiyorum :D Sınıfta bilen arkadaşım var :D Rusça ya pek ihtiyaç duymam zaten İngilizce biliyorum :D Rahat rahat konuşurum ;)

boşverin sevgiliyi paranızı biriktip düzen kurun ve gidin adam akıllı evlenin .. tabi bende dahil :D al sana 7/24 sevgili :D

Benim bi arkadaş vardı 3-5 rusça kelime öğrendim onla kız ayarlıyom diyodu dovüşka voşna priviyet fln bişeyler işte :D :D :D siz biliyosanız yardırın :D :D

spaysiva kakse dobroski obichamte natalia nataşa egorova polina nastya.rusçamda var ama kız yok :(

Hay ağzını öpem ne güzel özetledin be durumu.valla full bakiye kredi kartı var kız yok kız yok kız yoook

aman kardeş dur hemen sen baya tehlikeli olmaya baslamıssın:D mevzuya gelince valla bende şüphelendim çok beddua etti galiba diyede kesinde etmiştir 2 yakam bir araya gelmedi ayrıldığımızdan beri:D

Yok be ne taşı saçmalama D: elim yüzüm temiz hepsi bu :D ama sorunlu bir bölgem varsa söyle :D beyin dışında tabi :D

---------- Mesaj saat 01:54:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:53:54 civarında gönderildi. ----------

Sizde benim gibi sap kalacaksınız :(

valla seni sevdim la ne kadar iyi bi çocuksun kendiyle dalga geçiyor
YAZIK... :D

Adet Kanı Büyüsü, yani kadınların hayız kanı ile yapılan büyü, herkesin merak ettiği “Papaz Büyüsü”dür…
Papaz büyüsü hakkında şimdiye kadar çok fazla şey yazıldı çizildi. İnşaallah ilerleyen zamanlarda sitemizden bu konu ile ilgili daha detaylı olarak açıklamalara yer vereceğiz.
Hayız kanı (Aybaşı Kanı) ile yapılan bu büyü, pagan (putatapan) dönemlerden kalan en etkili büyü çeşitlerinden birisidir. Genellikle Süryani dili ile okunan dualar kullanıldığı için papaz büyüsü adını alır.
Kadının hayız günü başlangıcındaki ilk kan ile yapılır. Bu erkeği kendine bağlama maksatlı olur. Yine bu büyüyü bozmak için bir başka kişinin adet kanının son damlaları kullanılır.
Örnek vermek gerekirse evli karı kocadan erkeğe bir başka kadın bu büyüyü yaptırsa bu erkeği kendine bağlaması manasına gelecektirki bu yuvanın yıkılmasına erkeğin diğer kadına gitmesine sebebiyet verecektir. Bu durumda Evli kadının kocasına yapılan bu büyüyü bozması için kendi adet kanının son damlalarını içirir ve büyü bozulur. ancak bu o kadar kolay değildir ve işi bilen bir medyum-hocadan yardım almalıdır.
Yine bu adet kanı büyüsünün sıcak ve soğuk şekli vardır. En çok bağlama büyüsü şeklinde yapılır ancak başka bir çok amaç için de yapılması mümkündür. (bağlama, muhabbet, kısırlık, soğutma ve cinsel tercih değişikliği için.)
Yine belirtmeden geçemeyeceğim bazı sözüm ona falcı yada medyumlar için içinden çıkamadıklarında, sıkıntıyı gideremediklerinde yada bakımı iyi yapamadıklarında da bunun Papaz Büyüsü olduğunu ve çözülemeyeceğini söylerler.
Yani Papaz Büyüsünün kolay kolay çözülemeyeceği ve başkaları tarafından fark edilemeyecek bir Büyü olduğu söylenir. Kısmen doğrudur. Papaz Büyüsü bir çok bakımda çıkmamaktadır. Ve bozulmasıda kolay değildir.
Böyle bir sıkıntıdan şüphe ediyorsanız işini bilen uzman bir medyuma gitmeniz akıllıca olacaktır. Bu bakımlar ve dolayısı ile çaresi telefonda yapılan bakımlarla olmaz. Teşhis doğru olmazsa tedavide olmayacaktır. Adı ve adresi belli , kendisi meydan da ve halka açık olan bir medyuma gitmelisiniz.

Hocam ne ettin sen böyle yahu ben ne yapacam şimdi böyle hocaya mı gitmeliyim yani açıkçası ?

aman kardeş dur hemen sen baya tehlikeli olmaya baslamıssın:D mevzuya gelince valla bende şüphelendim çok beddua etti galiba diyede kesinde etmiştir 2 yakam bir araya gelmedi ayrıldığımızdan beri:D

dur bakalım bu kızda olmazsa hacı hocaya gidelim.Hee ben sana anlatmadım.3-4 yıl önce bi hoca geldi eve.yıldız falına baktı.dedi ki kızlara hç bulaşma dedi onalr hayırlı olmucak okuluna engel olacak dedi.takmadım ben.kızla 1.5 yıl çıktık sorna onun için kütahyaya geldim.ayrıldık.sonra sınıfta kaldım falan filan kısmetim kapandı :( harbi harbi başıma gelmiş olabilirmi

---------- Mesaj saat 02:03:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:41 civarında gönderildi. ----------

valla seni sevdim la ne kadar iyi bi çocuksun kendiyle dalga geçiyor
YAZIK... :D

Kendimle barışığım diyelim :D ve kusursuz insan yoksa bende kusurumla utanmak yerine onu kabulenirim :D

Nas ve fellak sureleri en etkili korunma yöntemidir hocam abdestini alıp biliyorsan iki rekat namaz kılacaksın sonrada nas fellak ve ihlas surelerini okuyacaksın hocam inşallah sıkıntın geçer hı beni hacı hoca sanmayın sadece çevremden duyduğum ve bildiğim şeyleri paylaşıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri