acaba bu özgünlük mü ?

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GaaktuG

Yasaklanmış
Beyler ben spam yapıyordum malum kanap kapanmaları yüzünden kazancım 0 oldu şimdi ben diyorum ki mesala araba kazaları yine bu videoları yt den indirsem ben basına bi into sonuna bi intro eklesem biraz da videodan kessem acaba bu özgünlükolurmu kanalım bi süre sonra spama düsüp attığım her video ünlem olur mu ?

Asıl sormak istediğim atıyorum 1 hafta sonra 100-150 videodan sonra attıgım her video ünleme düser mi ?

Özgünlük olmaz. Bide araba kazası, kavga gibi görüntüler risklidir ve yasak diye biliyorum. Para kazanması kapatıln videolarım oldu daha önce araba kazasından. NOT: kazaların çoğu +18di.

amacım özgünlükten ziyade ünleme düşmemek intro outro birazda süre kesimi yaparak ünlemden kurtulsam yeter bana

Hayır hocam kaza videolarına bile telif atan şirketler var örneğin hearts tv inc

manuel olarak yüklesende spama düşüyor gene banlanıyorsun hatta aç kanalı öyle bırak video hiç yükleme gene spama düşüyor ne kadar komik bir durum dimi ama hepsi başma geldi 5 gündür

hocam bot kullanmayacagım manuel olarak günlük yükleyebildiğim kadar ideo yükleyeceğim

Bot kullanmadan Camtasia programı yada farklı ne program varsa onlarla bir video ya çerçeve içine alarak yüklemekden bahsediyorum, manuel olarakda yüklesen Youtube kanalının spawm olduğunu anladığı an kapatabilir, bir kanal aç ilk gün 3 video yükle çerçeve ekleyerek ertesi gün 10 video yükle ertesi gün 30 video yükle ünlemi geçenlerde 4. gün para kazanma aç kanala bir daha girme ha bu arada videonun speed inide ya yavaşlat yada hızlandır ses eşleşenine yakalanma, ama dikkat et bazı kategoriler var adamlar yamyam gibi bazıları Türklerin bu konuda birbirlerine saldırdıklarını düşünüyor ama yabancı spamcılarda aynı bazı kategorilerde sakin işliyor telif olayları bunları farket yoluna devam et..

Ben şu iki gündür hiç bir şeyi ellemiyorum Youtube ne ile uğraşsam kapatıyor daha fazla sıkıntıya girmek istemiyorum şu sıralar..

Bot kullanmadan Camtasia programı yada farklı ne program varsa onlarla bir video ya çerçeve içine alarak yüklemekden bahsediyorum, manuel olarakda yüklesen Youtube kanalının spawm olduğunu anladığı an kapatabilir, bir kanal aç ilk gün 3 video yükle çerçeve ekleyerek ertesi gün 10 video yükle ertesi gün 30 video yükle ünlemi geçenlerde 4. gün para kazanma aç kanala bir daha girme ha bu arada videonun speed inide ya yavaşlat yada hızlandır ses eşleşenine yakalanma, ama dikkat et bazı kategoriler var adamlar yamyam gibi bazıları Türklerin bu konuda birbirlerine saldırdıklarını düşünüyor ama yabancı spamcılarda aynı bazı kategorilerde sakin işliyor telif olayları bunları farket yoluna devam et..

Ben şu iki gündür hiç bir şeyi ellemiyorum Youtube ne ile uğraşsam kapatıyor daha fazla sıkıntıya girmek istemiyorum şu sıralar..

hocam ama ben sürekli aynı kanalda calısmak istiyorum sen 3 gün yükle bırak demişsin ben tıpkı partner kanalla ugrasır gibi ugrasmak istiyorum

Ben bir videoyu youtube da onlarca farklı kanalda görüyorum. bazıları aynı bazılarıysa introlarla kesme biçmelerle vs değiştirilmiş.Bir sorun oluyor mu bir fikrim yok ama.

beyler eğer ünleme düşmez derseniz intro felan yaptıracagım ona göre

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri