Merhaba arkadaslar, 5 yildir bu isin icindeyim ve mesleki yapiyorum. Yillardir özgüne baslamak istiyorum ama bir türlü olmadi. 3k euro ivir, zivir ve stüdyo icin harcadim. 5k 'da kenara attim 2017 sonuna kadar kanalin ihtiyaclarini karsilamak icin.
-Acacagim kanalin icerigi: DIY (Do it yourself), Food, Experiments, Life Hacks, Satisfying, Science ve craft.
-Kanal ingilizce olucak. Ayrica kanal icin Instagram ve Facebook'da acip bunlara da yükleme yapacagim.
3 gündür kanal icin isim düsünüyorum. Bulduklarim bunlar: Project Happiness, Stay Positive, Happy Mind, Good Vibes, Makes Me Happy, Made My Day (ne yazik ki bu isimde cok büyük bir kanal var)....
Acikcasi hicbirini tam begenmis degilim. Düsünmeye devam edicem...
Yada bu tarz degil de Marka gibi bir isim mi bulayim?
Düsüncem hakkinda ve isim hakkinda önerileriniz olursa cok sevinirim.
-Acacagim kanalin icerigi: DIY (Do it yourself), Food, Experiments, Life Hacks, Satisfying, Science ve craft.
-Kanal ingilizce olucak. Ayrica kanal icin Instagram ve Facebook'da acip bunlara da yükleme yapacagim.
3 gündür kanal icin isim düsünüyorum. Bulduklarim bunlar: Project Happiness, Stay Positive, Happy Mind, Good Vibes, Makes Me Happy, Made My Day (ne yazik ki bu isimde cok büyük bir kanal var)....
Acikcasi hicbirini tam begenmis degilim. Düsünmeye devam edicem...
Yada bu tarz degil de Marka gibi bir isim mi bulayim?
Düsüncem hakkinda ve isim hakkinda önerileriniz olursa cok sevinirim.