Acayip Dertliyim, El Atın...

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar.

Ya para kazanması kapanan kanallardan sonra elim ayağım kitlendi. Amatörlük işte tek kanal çalışıyordum. Yeni açtığım kanalların izlenme verileri de adsenseye yansımıyor 2 gündür. İnanılmaz sıkıldım :(

Sonra aklıma çok eskiden açtığım ve adsenseye bağlamadığım öyle eş dost videosu attığım kanal geldi. Onu bağladım adsenseye. Onun verileri yansıyor. Ama bu defa zihnim durdu ne yapacağımı bilmiyorum.

Gözünüzü seveyim şu kardeşinize bir yardımcı olun. Özelden olursa sevinirim. Bir an önce yeniden patlama yapmak için neler atmalıyım. Hangi kategoriye yönelmeliyim. Özelden yardımcı olun lütfen :/

Yeni açtığım dediğiniz kanalların adsense ile ilişkliendirme kısmına girip değiştir deyip aynı adsense ile tekrar ilişkilendirin hocam. 2 gün çok uzun bir süreç yansımaması için... Ve daha çok kanal açın ;)

Usta deneyeceğim çok teşekkür ederim aydınlattığın için. Bir de diğer hususta yardımcı olabilirsen özelden önerilerinle. İnan elim ayağım kitlendi :(

benim bütün kanallarıma yeni attığım videolar 3 veya 4 gün sonra adsensenye yansımaya başlıyor ve yıl başından şimdiye kadar böyle ama ben kafaya takmıyorum (daha fazla yükleme yapıp telafi ediyorum)

Benden sana öneri bir gün oturma bilgisayarın başına al eline kağıdı kalemi, deki ben ne kadar kazanmak istiyorum deki bir kanal şu kadar verse ne kadar kanala sahip olmam gerek ondan sonra kendine bir çalışma planı hazırla günde şu kadar kanal şu kadar video gibisinden. Sonra bırak o kağıdı kalemi kendine kanallar ara içerik bulabileceğin veya videoları çekebilirim diyorsan vds ile falan youtube harici kaynaklar bul ama sakına kanal falan açıp atmaya başlama videoları, kanal adlarını tek tek kaydet worde ardından plan elinde çekecegin kanallarda oyle al bir tane bot yaptıgın plana göre devam et youtube sana tokat vurdukca sen kalk emin ol eğerki çalısma planına sadık kalırsan seni youtube değil kimse yıkamaz.

Bence temiz sayfa aç.mesela emek vereceğin kanalı 1 gmaile aç.mesela ne olsun. x gailini aç.5 tane kanal yap. 1.dizi,2.çizgi dizi,3.talk show,4.sinema filmleri 5.işte bilmem ne.Böyle böyle özenerek çalışın.5 farklı g mail açın konularınızı belirleyin.sakince 1 haftada olsa 2 aftada olsa düzenli çalışın.(Ben kendim yapamadım bunu ama doğrusu bu :D)

Allah razı olsun. Vallaha beyin durduğunda hareket edemiyor, pc başında saçmalıyor adeta sudan çıkmış balık gibi oluyorum. Evet sakinlik ve sakin kafayla sistem üretme. Sabır. Sağolun. Özelden dönen arkadaşlara da teşekkürler... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri