Ace Translator Çeviri Programı

• Kullanıcı dvtzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
Önemli değil cümleyi düzgün kurun yeter gerisini ona bırakın.

ben programı kurdum rastgele bir video açıklamasını program ile translate ettim noktası virgülüne kadar google translate ile aynı
cümleyi düzgün kurmaktan kasıt nedir ? ingilizce bilmiyorum fazla :(
programın başarılı çevirdiği örnek bir cümle yazabilir misin sana zahmet

bakalım gerçekten iyi mi :D onaylayıcı birşeyler lazımdı banada

ben programı kurdum rastgele bir video açıklamasını program ile translate ettim noktası virgülüne kadar google translate ile aynı
cümleyi düzgün kurmaktan kasıt nedir ? ingilizce bilmiyorum fazla :(
programın başarılı çevirdiği örnek bir cümle yazabilir misin sana zahmet

287gnba.png

Bana göre çevirileri iyi sana göre değil saygım var bişey diyemem bu resmide netten attım 2 dk.

Ace Translator 10.5.5 arkadaşlar bu dil çeviri programı çevrilecek cümleyi düzgün

kurarsanız çeviriyi kusursuza yakın doğru çeviriyor Google Translate cümleyi tam

olarak çeviremiyor çoğu zaman.Yabancı manuel çalışan arkadaşlar açıklama

kısmını doldumak isteyebilir.Tam size göre program.

Link için

Ace Translator 10.5.5

hocam programda keyloger buldu ne is ?

keylogger mı buldu ss atarmısın üstat bende çıkmadı keylogger falan ayrıca

indirdiğin site kaliteli bi site orda öyle şey çıkmaz

sildim hocam dosyayı ama merak ediyosan gerçekten, tekrar indirip ss atarım siteyle alakası yok o siteye programları snn benim gibi kisiler yükleyip indirme bası para kazanıyorlar,

indiren arkadaslar tekrar komple pc sini taratsınlar keyloger ciddi bir virüstür yarın sabah uyandıgınızda hesablarınız baskasının elinde olabilir

sildim hocam dosyayı ama merak ediyosan gerçekten, tekrar indirip ss atarım siteyle alakası yok o siteye programları snn benim gibi kisiler yükleyip indirme bası para kazanıyorlar,

indiren arkadaslar tekrar komple pc sini taratsınlar keyloger ciddi bir virüstür yarın sabah uyandıgınızda hesablarınız baskasının elinde olabilir

kardeş ben o siteden baya bi zamandır programlar falan indiriyorum çok sevdiğim bi sitedir her programın full sürümü cracklısı var sitedeki kullanıcılarında yorumlarına bakarsan anlarsın sitenin iyi olduğunu öyle bişey çıkmaz

İndirdiğiniz rar'da 2 tane dosya var
-Programın Setup'ı
-Programın Crack'ı

Crack'ı anti-virüs programı virüs olarak görmekte. Birşey olacağını sanmıyorum. Bu gibi dosyalar genelde virüs olarak görülür. Dosyada hiçbir şekilde KEYLOGER izine rastlanmamıştır. Kaspersky 2013
4BPIV.png

Kaspersky'ı Devre Dışı Bıraktım ve Programı Açtım.
4BPPW.png

Programı test ettim. Google Translate'den bir farkı yok. İsterseniz 2sinide aynı anda aynı kelimeler ve noktalama işaretleriyle deneyin. İkiside aynı şeyi aynı şekilde çeviriyor. İkiside aynı. İndirmeyin google translate kullanın.

Programı test ettim. Google Translate'den bir farkı yok. İsterseniz 2sinide aynı anda aynı kelimeler ve noktalama işaretleriyle deneyin. İkiside aynı şeyi aynı şekilde çeviriyor. İkiside aynı. İndirmeyin google translate kullanın.

vay arkadas bende baska kaynaktan indiricektim neyse ise yaramıyosa gerek yok ama böyle bisey sart

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri