Acemi Şansı Olsa Gerek...

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
D

daralll

Guest
Evet beyler,birilerine moral olsun ve olmuyor diyenlere ümit vermek amacıyla konu açayım dedim.

3ekim de adsenseyi açmışım.sonrasında 1-2 gün manuel olarak video yükledim.baktım olacak gibi değil.kanalların iş yapması için en az 1000 video olması gerekir diye düşündüm ve o noktaya gelmek için ayın 5 inde bot aldım.sonrasında özel sebeplerden dolayı 12 sine kadar falan fazla ilgilenmedim.sonrasında botla başladım yüklemelere.8 tane kanal açtım.acemilik ya bunların hepsi telefon onaylı olmasına rağmen alt kanaldı.sonrasında sanırım bot kullanmamdan(ihtarım vb. yoktu)1 kanaldan dolayı 1i hariç bütün kanallarım kapandı.en işe yaramaz kanalım açık kalmıştı ki 2 güne kadar yanlışlarından dönüpte onu da kapattılar.ayın 22 si olmuştu ve elde var sıfırdı.

sonrasında umutsuzluğa kapılmadan biraz daha kafa patlatmak lazım dedim ve hem forumda yazılan konuları,hem de muslera gibi fikirlerini paylaşmaktan çekinmeyenlere kulak kabarttım.

tamam bot kullanıyorduk ama sallamasyon yaparak kullanmanın bir yararı yoktu.örnek verirsem;yabancı haber kanalı için aramaya news yazıp çıkan videoları yüklemekle bir yere varılmayacaktı.daha fazla sistemli çalışmak gerekiyordu.sonra aklıma bir fikir geldi ve uygulamaya başladım.daha 2.gün de fikir kendini göstermişti ve videolar izlenim almaya başlamıştı.bu şekilde bir sistem belirleyince de ''ne şekilde arama yapınca videolar tutuyor'' sorusunun cevabının bir kısmını bulmuştum sanırım.sanırım diyorum çünkü daha 4-5 gündür işler yolunda.

7 kanal gittikten sonra açtığım kanallardan sadece kazandıran kanala yükleme yapmaya başladım.inanın ki tek kanal bile kazandırdıktan sonra günü kurtarıyor.zaten diğer kanallarda bir sorun olur da iş yapan kanalım kapanır korkusuyla diğerlerine yükleme yapmaya da çekiniyorum...

neyse,fazla uzattım sanırım.sadece biraz sabır ve daha fazla sistemli çalışma yeter herhalde.

.............sonra aklıma bir fikir geldi ve uygulamaya başladım.daha 2.gün de fikir kendini göstermişti ve videolar izlenim almaya başlamıştı.bu şekilde bir sistem belirleyince de ''ne şekilde arama yapınca videolar tutuyor'' sorusunun cevabının bir kısmını bulmuştum sanırım.sanırım diyorum çünkü daha 4-5 gündür işler yolunda................

Hocam akliniza gelen o fikirneydi acaba? Sakincasi yoksa paylassaniz.

Paylaşıp İnsanlara umut vermek istedin de o fikri de söyle ki umutlarını yitirmesinler. :)

sadece güncel çalıştım diyebilirim :)
kulağa basit geliyor ama gerçekten de basit...

kusura bakmayın ama elimde başka fikir ve kanal olmadığı için daha fazla söyleyemiyorum ama bir gün muslera nın onda biri kadar fikir sahibi olursam bende en az onun kadar paylaşımcı olacağım :D

söylesem benden önce yüklenir yükleyeceklerim :(

1gün içerisinde %500 artış var hocam ya çok şanslısınız yada cidden yolunu bulmuşsunuz :)

Tebrik ederim o tıklar bende olsa günlük kazanç 1K olurdu heralde :)

Bizde TBM yüksek tık yok

dikkatli okursanız arkadaşın gizlidiği birşey kalmamış. Mantıklı düşünen yolu çoktan bulmuştur.
Bol kazanclar arkadasim.

Hocam tebrik ederim Youtubeden herkes kendine has bir yöntem bulacak ve onunla işi götürecek bu bugune kadar hep böyle oldu bu gibi konuların altına söylesene yazanlara aldırma gül geç emek vermeden olmuyor bu işler zaten spam harici özgün bir yöntem burda söylense o yöntemde artık spam olur malum forumda kac tane arkadasımız var hepsi yapacaktır illaki para kazanmak adına. Yöntemin saglamsa sakına tek kanal var gitmez diye güvenme yanına o tarzda kanallar yetiştir bence ve bu yoldan gitmeni öneririm. Bir iki tanede partner kanal elinde bulundur

Bana iyi kulak verin yutubdan kazanmanin sirrini acikliyorum..

Youtube dan kazanmanin tek altin sirri pes etmemek sansi kovalamak arkadasta bunu yapmis bol kazanclar..

ah ah neydi o eski günler.
aramıza yeni katılanlara gaz vermek amacıyla güncellenmiştir.
1ayda ortalığın tozunu atmaya başlamışım :D

Bende dedim [MENTION=12033]daralll[/MENTION] adsenseleri banlanmıştı, demekki yeniden adsenseye başlamış dedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri