Açık Arttırma Para Kazanma Açık Kanal

Foruma girişten aksaklıktan ötürü açık arttırma gece 02:00 da son bulacaktır.
Şuanda 760 TL den devam ediyoruz [MENTION=72702]jeaner[/MENTION] [MENTION=72557]kylian[/MENTION] [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] [MENTION=9408]legendgameable[/MENTION] @sens17 [MENTION=37969]Cans[/MENTION]uyıldız [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=42185]dellvostro[/MENTION] [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

Foruma girişten aksaklıktan ötürü açık arttırma saati değiştirilmiştir.
Şuanda 760 TL den devam ediyoruz
[MENTION=72702]jeaner[/MENTION]
[MENTION=72557]kylian[/MENTION] [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] [MENTION=9408]legendgameable[/MENTION] @sens17 [MENTION=37969]Cans[/MENTION]uyıldız [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=42185]dellvostro[/MENTION] [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=72702]jeaner[/MENTION] [MENTION=72557]kylian[/MENTION] [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] [MENTION=9408]legendgameable[/MENTION] @sens17 [MENTION=37969]Cans[/MENTION]uyıldız [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=42185]dellvostro[/MENTION] [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] [MENTION=72702]jeaner[/MENTION] [MENTION=72557]kylian[/MENTION] [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] [MENTION=9408]legendgameable[/MENTION] @sens17 [MENTION=37969]Cans[/MENTION]uyıldız [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=42185]dellvostro[/MENTION] [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] [MENTION=21246]delete[/MENTION]
foruma giriş ve erişimde yaşanan sorunlardan dolayı konuyu yeterince günncelleyemedim teklif veren arkadaşların hepsine teşşekür ederim herhangi bir aksilik yaşanmadığı müttetçe açık arttırma bugün gece 03:00 da son buluyor şuanda 770 tl den devam ediyoruz ilginiz ve anlayışınız için teşşekür ederim.

oyunmu oynuyorsunuz burda sürekli artır sürekli arttır bu ne şu açık arttırma olayına bir kural gelmeli...

oyunmu oynuyorsunuz burda sürekli artır sürekli arttır bu ne şu açık arttırma olayına bir kural gelmeli...

şimdi olayın aslı orada son teklif +24 saat yazıyor değil mi ben insiyatif kullandım ve saat belirttim ama bu belirlediğim saate kadar foruma erişim olmadı ve olmamaya devam etti bu yüzden saati ileri aldım.
Ayrıca şu kural gelin bu kural gelsin gibi konuşmalardan önce bir 100 tl verip onaylı üye olun hem foruma katkınız olsun hemde dilek ve istek hakkınız olsun gölge etmeyin konumda

Senin gibi yalvara yalvara hesabımı onaylatacağıma 100 lira verir onaylatırım bu seni ilgilendirmez. ben açık arttırma işini iyice şapma hale getirdiğiniz için düşüncemi yazdım

şimdi olayın aslı orada son teklif +24 saat yazıyor değil mi ben insiyatif kullandım ve saat belirttim ama bu belirlediğim saate kadar foruma erişim olmadı ve olmamaya devam etti bu yüzden saati ileri aldım.
Ayrıca şu kural gelin bu kural gelsin gibi konuşmalardan önce bir 100 tl verip onaylı üye olun hem foruma katkınız olsun hemde dilek ve istek hakkınız olsun gölge etmeyin konumda

Konuyu onaylı üye olmaya nasıl bağladınız ben anlamadım. Ticareti anlarım ama bunu "karaborsa" zihniyeti ile yapmak hiç etik değil! Bunu yaparken forumu kullanmak ve açıklarından faydalanmak zarar verdikten sonra konuyu onaylı üye meselesine getirmek çok profesyonelce olmuş!

Konuyu onaylı üye olmaya nasıl bağladınız ben anlamadım. Ticareti anlarım ama bunu "karaborsa" zihniyeti ile yapmak hiç etik değil! Bunu yaparken forumu kullanmak ve açıklarından faydalanmak zarar verdikten sonra konuyu onaylı üye meselesine getirmek çok profesyonelce olmuş!

dilek ve istek yapabilmek için önce bir yerlere katkınız olması lazım bu herşey için böyledir. Ayrıca insiyatif kullanıp ihale saatini geriye çektim siteyen erişim olmadı bende 1 gün daha uzattım burda problem olan ne ben onu almadım site ye hostingde olan sorunlar beni niye bağlasın ki?

dilek ve istek yapabilmek için önce bir yerlere katkınız olması lazım bu herşey için böyledir. Ayrıca insiyatif kullanıp ihale saatini geriye çektim siteyen erişim olmadı bende 1 gün daha uzattım burda problem olan ne ben onu almadım site ye hostingde olan sorunlar beni niye bağlasın ki?

O mesaj sadece size değildi! Genel olarak da yazdım. Bu arada bir hatırlatma yapayım size. Ben 50 yaşındayım 20 yıldır internet ortamındayım. ***** çalışanlar. torrnet ve emule kullananlar beni tanırlar. Paranın ve fırsatçılığın bulaştığı bütün forumların ömrü kısa sürmüştür.

arkadas oyun oynamaya bayılıyor ben bunuda gordumya mılletle resmen alay edıyor

konu sahibi arkadas niye banlanmadi hala ? bilgilendirme konusu fake denilib klitlendi ama kisi hala banlanmadi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri