Açık Öğretim'den DGS

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar ayın başın'da aöf dgs için başvuru yaptım ıslemlerı yaptım ınternetten para yatırdım sonra daha bırsey yapmadım nerdeyse 20 gün oldu ne yapmam lazım acaba kayıt oldummu olmadımmı dersler varmı ne yapmam gerekiyor acaba ?

aof burosundan kayıt yaptırıp kitapları aldıysan sorun yok :)

aof burosundan kayıt yaptırıp kitapları aldıysan sorun yok :)

oyle bırsey yapmadım ki ben :D şimdi yapsam olurmu ? ben başvuruyu internetten yaptım parayı felan yatırdım okadar başka ıslem yapmadım :D

oyle bırsey yapmadım ki ben :D şimdi yapsam olurmu ? ben başvuruyu internetten yaptım parayı felan yatırdım okadar başka ıslem yapmadım :D

hocam internetten başvuru yapıp 205 lirayı yatıracaktın. ardından internet başvuru belgenle seçmiş oldugun aof bürosuna gidip kayıt yaptırıp kitapları alacaktın son gün 9 ekimdi sanırım :D

Hocam biraz erken değil mi "nerdeyse 20 gün oldu ne yapmam lazım acaba kayıt oldummu olmadımmı" diye sormak için ? :(

205 lira harç gözüktüyse sende bunu ödediysen kaydın tamamlanmıştır

hocam internetten başvuru yapıp 205 lirayı yatıracaktın. ardından internet başvuru belgenle seçmiş oldugun aof bürosuna gidip kayıt yaptırıp kitapları alacaktın son gün 9 ekimdi sanırım :D

Hocam biraz erken değil mi "nerdeyse 20 gün oldu ne yapmam lazım acaba kayıt oldummu olmadımmı" diye sormak için ? :(

205 lira harç gözüktüyse sende bunu ödediysen kaydın tamamlanmıştır

ya ilk defa aöf'e başvurdugum için ne nedir nasıl yapılır bılmıyorum ben sanıyorm lys ygs gibi acıklınacak kabul oldu olmadı felan gıbısın'den 205 tl'yi yatırdım internetten yapt işlemleri belgeyi indirdim unutmusum bekliyorum oyle acıklanıcak diye noluca sımdı acaba yalanmı oldu gittimi 205tl'de :(

ya ilk defa aöf'e başvurdugum için ne nedir nasıl yapılır bılmıyorum ben sanıyorm lys ygs gibi acıklınacak kabul oldu olmadı felan gıbısın'den 205 tl'yi yatırdım internetten yapt işlemleri belgeyi indirdim unutmusum bekliyorum oyle acıklanıcak diye noluca sımdı acaba yalanmı oldu gittimi 205tl'de :(

Ben aöf kaydını ilk olarak internetten yaptım , sonra bankaya gidip 205tl yatırdım oradan da büroya gittim kağıt falan verdiler 5 Kasım da gel kimliğini al dediler. Bilmiyorum hocam sizin durumunuzu .

açıköğretimi ara telefonla bilgi al en doğru bilgiyi onlar iletecektir sana

Sana zaten 30 kredi ders verilmiş 205 lira o.Bi ara açıköğretim bürosuna git şifreni al,belki sistem değişmiştir telefondan bile alırsın

Son düzenleme:
açıköğretimi ara telefonla bilgi al en doğru bilgiyi onlar iletecektir sana

Arıyorum Full Meşgul Yada Baglanmıyor Açmıyor Kımse

Ben aöf kaydını ilk olarak internetten yaptım , sonra bankaya gidip 205tl yatırdım oradan da büroya gittim kağıt falan verdiler 5 Kasım da gel kimliğini al dediler. Bilmiyorum hocam sizin durumunuzu .

Eyvallah Hocam Bugun Olmadı Gıder Bı Sorarım

Sana zaten 30 kredi ders verilmiş 205 lira o.Bi ara açıköğretim bürosuna git şifreni al

Yani Sıkıntı yok Dimi oluyor yani sıkıntısız :D

Bende kayıt olurken vazgecmistim. Kayıt iki aşamalı.
1) internetten kayıt ve para yatırma
2)internetten kayıt ve para yatırma bittikten sonra aöf bürosundan kayıt.

İnternetten kayıtta yanlıs anlama gözüne soka soka birçok yerde onay vermeden önce, kayıt icin internetten kayıt yetersiz olur yazıyordu. Sadece internetten kayıt olmaz yazıyordu. 8 ekim interentten kayıt için son gündü. 9 ekimde aöf mazeretli kayıt için sondu. Ben alacaklarını zannetmiyorum.
Ancak yinede şansını denemelisin

S.a Arkadaşlar ayın başın'da aöf dgs için başvuru yaptım ıslemlerı yaptım ınternetten para yatırdım sonra daha bırsey yapmadım nerdeyse 20 gün oldu ne yapmam lazım acaba kayıt oldummu olmadımmı dersler varmı ne yapmam gerekiyor acaba ?

İnternet çıktısı ve gerekli belgelerle aöf bürosundan kayıt olmanız lazımdı hocam internet kayıdı ön kayıt olarak geçiyor. bende son gün 9 ekimde yapmıştım anında kitapları aldım

Bende kayıt olurken vazgecmistim. Kayıt iki aşamalı.
1) internetten kayıt ve para yatırma
2)internetten kayıt ve para yatırma bittikten sonra aöf bürosundan kayıt.

İnternetten kayıtta yanlıs anlama gözüne soka soka birçok yerde onay vermeden önce, kayıt icin internetten kayıt yetersiz olur yazıyordu. Sadece internetten kayıt olmaz yazıyordu. 8 ekim interentten kayıt için son gündü. 9 ekimde aöf mazeretli kayıt için sondu. Ben alacaklarını zannetmiyorum.
Ancak yinede şansını denemelisin

İnternet çıktısı ve gerekli belgelerle aöf bürosundan kayıt olmanız lazımdı hocam internet kayıdı ön kayıt olarak geçiyor. bende son gün 9 ekimde yapmıştım anında kitapları aldım

hadiya yarın gıdımde bı danısım tuh ne bılım bende sanıyor acıklanıcak kazandnız dıye sornra kayıt yapıcam diye dusunuyordum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri