Açıklama - "Gol Geyit" Diş Macunları 2

tt ne oluyor.

Böyle saçmalamaya devam et dostum. Zaten böyle ilginç şeyler izleniyor. Kimse normal birşey izlemiyor :).

bin izlenim almışsın youtube den trend mi oldun şimdi? :D
yüzde doksanı bizim formdan :D

bende dedim izlenimi yüzbin falan oldu da burda teşekkür acıklaması yapıyor :D

Arkadaş sırf bu yüzden içerik paylaşımıza evet diyesim gelmiyor değil.Bu nedir abi ya :D

Herkese Merhaba,

2 aylık oyun arşivi videomun izlenme sayısını 1 gecede aşan "Gol Geyit" Diş Macunları videosunda emeği geçen, yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Amacım saçmalayarak milletin ilgisini çekip az da olsa reklam tıklaması ve kendi çapımda en büyük izlenme rekorunu kırmak için bu videoyu çektim. Ve amacıma da ulaştım. 1 günde 800+ izlenme aldı.

Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.

Böyle bir videonun 2.sine katlanamam diyen arkadaşlar için müthiş kolay bir çözüm var. Videodaki reklama bir kere tıklayın. 2. videonun gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz..

Açıklama - "Gol Geyit" Diş Macunları - YouTube

o reklamlara bilerek tıklarsak sen banlanırsın, adsense sistemi çok farklı reklama tıklayan kişi yönlenen siteye gidiyormu, açılan reklam sitesinde geçirdiği zaman, ürün incelemesi vs.. sen böyle reklamlara tıklayın dersen adam tıklayıp çıkar senin adsense de 1 hafta içinde sepet olur..

ingilizcen olsa bunu yabancılara yapsan şu an 100 bin izlenimin vardı ama türklere bunları yapmak seni düşürmekten başka bir şey yapmıyor malesef :) ben bile bi garip hissettim :D

Böyle bir videonun 2.sine katlanamam diyen arkadaşlar için müthiş kolay bir çözüm var. Videodaki reklama bir kere tıklayın. 2. videonun gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz..

Açıklama - "Gol Geyit" Diş Macunları - YouTube
Bu tür yönlendirmelerden dolayı hesabın banlanabilir. Düşünsene 1000 kişi izliyor 400 kişi tıklıyor. Yada 250-300 mantıklımı sence.

Bu kadar para göz olmayın arkadaş. Başarılı olun zaten parayı kazanırsınız. Örnek Mertcan bahar yaz arat bu çocukta atarlı ergen olarak çıktıydı. Şimdi kanalına pek yüklenmiyor ama bununda belli kitlesi var mesela.

Mertcan Bahar- Karne Günü 2 - YouTube

videoda facebook twitter youtube gibi adresleri açıkca yazsaydı daha faydalı olurdu arkadaşa bu şekilde alkışlarlayaşıyoruma faydası daha fazla .) #saçmalamasyon belki tt bile olurdu yayıla yayıla :)
Anladım ustad teşekkürler.

adsenseni seviyorsan reklamlara tıklattırma

istersen reklama tıkla yazını kaldır da şikayet etmeyeyim seni sonra Türklere karşı önlem arıyor google

o reklamlara bilerek tıklarsak sen banlanırsın, adsense sistemi çok farklı reklama tıklayan kişi yönlenen siteye gidiyormu, açılan reklam sitesinde geçirdiği zaman, ürün incelemesi vs.. sen böyle reklamlara tıklayın dersen adam tıklayıp çıkar senin adsense de 1 hafta içinde sepet olur..

yahu tıklayacaklarından mı :) öylesine diyorum ben onu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri