sana bir hafta bosuna mi yazdim atayimmi burdan skype mesajlarini abi hemen msjimi editliyorum ben degilim abi diye yalvaran topl.yonteminide daha once abi ver ne olur ihtiyacim var diyen hatta videoyu gonderdin attim kanala sana hediye ettim hala topl.yok bak ben goruyorum ama anlamadin oysa bak ben herseyi anlamistim ama ugrasmam sen le felan
degmezsin cunki sana degecek biri degilsin cunki cocugum benim
arkadaslar gercekten muhabbet iyiydi ya ben eglendim baya ama yatmak zorundayim sabah is var hadi iyi geceler kendi buyuk ama mi minik kardeslerime
hocam doğru ben sana pm attım abi lütfen taktikleri ver bana diye aynen hiç inkar etmiyorum, ama bu olay nezaman oldu onuda yazayım müsade edersen
ben bundan 3 4 hafta önce topluluk sorunuyla boğuşuyordum, sonrasında birtane konu açtım topluluk yöntemi satın alacaktır şeklinde,
sonra bana 10 15 pm geldi onlardan biride sendin, açtığım o konu başka yerlere kayınca konuyu kilitlemek durumunda kaldım,
o ara başkasından topluluk yöntemi aldım, sonrasında siz bana pm atınca toplulukla alakalı birkaç yöntem bildiğinizi söylediniz bende bu konuda size ricada bulundum, kesinlikle inkar etmiyorum,
hatta sonrasında açılan bir konu daha oldu maihes'in konusu, ordada size pm atanlara yöntemleri söyleyeceğini yazdınız, mesajda bilhasa benide etiketlediniz, captain price bana pm atarsa ilk kendisine yöntemleri söyleyeceğim falan, velhasıl kelam size bu konuda 3 4 pm attım ricada bulundum, ama herhangi bir yöntem taktik vermediniz,
ondan sonra 3 4 gün sonra satış konusu açıp yöntemleri sattınız,
bende 5 kişilik bir grupla aldım ve gördüm ki pmde sizden ricada bulunduğum yöntemlerin fos olduğunu
olaylar tamamen bundan ibaret
arkadaşın muhabbeti iyiydi eğlendim kısmına gelirsem,
ben burda size bişey yazdım, isterdim ki bana ters bişey söylemenizi, ona göre size neler söyleyeceğimi bilirdimde, siz bana, size kapım hep açık gibi şeyler yazdığınızdan bende söylemek istediğim şeyleri söylemekten vazgeçtim,