Acıklama-tesekkur-teshır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla dostum alışmışsınız siz bu işe de
ne edmek zorlamı sattı
bende yalan yanlış bir e book hazırlayım
hatta forumu geziyim konularda topluyum ne varsa
içinede alaksı olmayan
Facebook taktiği
3d engel geçme taktiği
trende çıkma taktiği

yazıyım bu 3 ü rahat 10k eder
satıyım
sonrada diyimki zorlamı sattık almasaydınız
belli ki ya sen bu arkadaşla ortak çalışıyosun yada bu arkadaşı tanıyosun bi iş var bu işin içinde
konunun başından beri bu aradaşı savunuyosun
orda okudukalrın sana yararlı geldiyse gerçekten sen bu işte bana göre sıfırsın hata eksilerdesin bu işi yapma.

şaka gibisiniz la
ya 10 15 yaş doldu bu foruma
yada gerçekten şebeke profesyonel üçkağıtçılar

İşin zorlamı sattı konusunda benim değinmek istediğim zorla satılmış gibi bir hava olması sonra dert yanılması hepsi bu.

Diğer konuda da bu kişiyi hiçbir şekilde tanımışlığım filanda yok onuda geçtim ben nerede nasıl savunmuşum bu kişiyi bunu ilk önce bir kanıtlarmısın? Sen böyle asılsızca yok kendini savunuyorsun yok bunlar şebeke filan iftira atıyorsunya Allahından bul sana diyecek tek bir lafım yok. Ben senin içinde kalkıp gözümde bu konu baltalayanların arasında sen en başlardasın desem hoşuna gidermi? Lakin benim gözümde öyle.. Bence burada tartışmalara gireceğine kendi yoluna baksan kendine daha büyük bir iyilik etmiş olursun çünkü sen benim hakkımda hiçbirşey bilmeden konuştukça biraz cahilliğini dışa vuruyorsun yok 10-15 yaşında çocuklar doluştu yok eksilerdesin vs vs. işin burası seni ilgilendirmez şükürler olsunki kendime yetiyorum yt konusunda..

İşin zorlamı sattı konusunda benim değinmek istediğim zorla satılmış gibi bir hava olması sonra dert yanılması hepsi bu.

Diğer konuda da bu kişiyi hiçbir şekilde tanımışlığım filanda yok onuda geçtim ben nerede nasıl savunmuşum bu kişiyi bunu ilk önce bir kanıtlarmısın? Sen böyle asılsızca yok kendini savunuyorsun yok bunlar şebeke filan iftira atıyorsunya Allahından bul sana diyecek tek bir lafım yok. Ben senin içinde kalkıp gözümde bu konu baltalayanların arasında sen en başlardasın desem hoşuna gidermi? Lakin benim gözümde öyle.. Bence burada tartışmalara gireceğine kendi yoluna baksan kendine daha büyük bir iyilik etmiş olursun çünkü sen benim hakkımda hiçbirşey bilmeden konuştukça biraz cahilliğini dışa vuruyorsun yok 10-15 yaşında çocuklar doluştu yok eksilerdesin vs vs. işin burası seni ilgilendirmez şükürler olsunki kendime yetiyorum yt konusunda..

tamam

hocam sen ne içtin gece gece kimse zorla almıs gbi müdahale etmiyorki adam sna ev satıyor evi alıyorsun sonra bi bakıyosun sana 2016 yapım ev diye verdigi ev gerçekte 100 yıl yaslı naparsın almıssın artık gidip bi adama nye byle byle demezmisin

E BENDE OZAMAN 2013 DÜNYA ENGELİ TAKTİGİNİ Bİ EBOOK YAPIP SATAYIM, OZAMAN ÇALISIYODU ABİ SİMDİ ÇALISMIYOSA NAPAYIM

senin amacın ne anlamadım ben adm taktik satıyosa bana sattıgı yöntem çalısıcak abi adamın sattıgı yöntem çalısmıyor sonra bide gelip iste çok zaman geçmisti o yüzden kontrol edememistim diyo önerilen trend desen ayrı bi hikaye face olayına girmiyorum bile sen diyosunya bnm isime yarıyanlar vardı diye iste bnm isime yarıyanlar yoktu o yüzden yazıyorum sen fazla zıplama saga sola bence gülünç duruma düsüyosun adamı savunucam diye sende para verdin bende verdim ben kendi elestiriMİ yapabilirim ama sen bni elestiremezsin sen simdi isine bak

Son düzenleme:
Sattığın şey 5 para etmez...alanlarda rezil olmamak için yazmıyor herhalde.600 verip de helal eden varsa şaşarım ,o bilgilere...

Hocam valla baştan herşeyi okudum. Bence çok sacma bir konu olmuş siz adami ifsa edeyim derken hakli cikardiniz sizden ebook almamıs adam dusunmus vazgecmis almak zorunda degil. Sozmu verdi diye kizdiniz Captain Princin konusunda da siz söz verdiniz satmam paylssirim etik degil boyle seyler dediniz sonra hooop satış konusu :) sizce garip degilmi bence siz ebook gruplar halinde alinmsina ve bunu belki bariz belli ederekn yapmasina sinirlendiniz. Pardon ama burası spam formu sizin ebook da nasil spam yapildigini anltiyor adamlarin seni spamlamasi gayet dogal degilmi :) hocam 18k aldiniz oda bizim bildigimiz allah bereket versin diyin kendinizi banlatın ve harbiden bu isi birakin gerci ben bunada inanmiyorum :) ama şu bir gercek açıklama konusunda snookey kadar başarıli degilsiniz:) hemen benden satin almayan yorum yapmasin yoksa sikayet ederim diyip savusturun milleti 2016 taktik bu benden size beleşşş olsun

Kim diyor Youtube bitti diye? Bakın hala birileri ne güzel de para kazanıyor bu işten. :D Taktik artık video atmak değil nasıl video atılacağını satmak. Mangırlar cebe.
Şu cuma arkadaşın teşekkür mesajlarından da gına geldi artık.
Yapmayın demiştik. :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar basma kalıp sözlere girmeden bende görüşlerimi iletmek istiyorum. Ortada bir emek var, arkadaşta bu emeğin karşılığını 600 TL olarak belirlemiş. (Şahsi görüşüm fiyat biraz daha uygun tutulup, bu bilgilerden herkesin faydalanmasını sağlamak) Bir satış konusu açılmış isteyen almış, istemeyen almamış öncelikle burada herkes hür iradesi ile hareket etmiş. Alıp memnun olmayan kişiler mutlaka vardır veya alıp içinde ki bilgilerin çoğunu bilen kişilerde olabilir veyahut alıp Youtuba bakış açısını değiştirenler de vardır. Tüm bunları göz önüne aldığımızda Youtube işinin nasıl bir göreceli kavram olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bu yüzden dolayı konu sahibi arkadaşa çok fazla yüklenilmiş, tabi ki eleştiri, tartışma vs yapılabilir ama tabi birbirimizi kırıp inciltmeden, saygı ve sevgi çerçevesinde olmak kaydı ile..

konunun amacını anladıgımı pek söyleyemeyecegim açıkcası.şikayeti olan varsa şikayet konusu açsın,seti alıp ben memnunum diyende ilgili satış konusuna yazsın lütfen.zaten konu sahibide kilitkeyin demiş,bende açık kalması için bi sebep göremiyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri