Acil ab+ kan ihtiyacı

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
merhaba dostlar;

dedem için yarın saat 08:30 da AB+ kan ihtiyacı var.açık kalp ameliyatı için bir çok kişiden taze olarak alınması gerekiyormuş.ardarda bir çok defa kalp krizi geçirmekte arkadaşlar yardımcı olabilecekler bana ulaşmanızı veya pm atmanızı rica edeceğim

kadiköy -siyami ersek kalp hastanesi

numaram 05375147847
teşekkürler

Arkadaşlar DonanımHaberde Bir Arkadaş Böyle Bir Konu Açmış.. Buradan Duyurmak İstedim..

İlgili Link : ACİL AB+ KAN İHTİYACI

Allah şifa versin, güncel tutalım belki yardımcı olabilecek bir babayiğit çıkar :S

Allah yardimciniz olsun eger bulunmazsa haber verin ben gelip vereyim

Arkadaşlar Ben Şahıs İle Hiç Konuşmadım.. Sadece Konuyu Buraya Açtım.. İlgilenen Telefon Edip Bilgi Alabilir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri