Acil Durum, Bilgi Destegi...

• Kullanıcı Sabırlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Sabırlı

Yasaklanmış
Selam Arkadaşlar
Öncelikle biraz araştırdım fakat, acele hareket etmem gerektiginden acilen bu konuyu açmak zorunda kaldım.Benzer sorundan bir konu açılmışsa, detaylı araştırmadan bu konuyu açmamdan dolayı herkezden özürdileyerek sorunu anlatıyorum.
Adsensemde 10 kanal bağlı, yaklaşık 1.5 saat önce bir kanalımın para kazanması kapatıldı.Gelen mail de bildik şeyler ''kanalınızın para kazanması malum nedenlerden kapatıldı, bu durum adsenseye bağlı diğer kanalları etkiler'' yazıyordu.
Diğer kanallara baktım herhangibir sorun yoktu.Bunun üzerine derhal sorunlu kanalı komple gmail den sildim.
Şimdi bu kanal silinmesine rağmen diğer kanallarım bu durumdan etkilenirmi, yapmam gereken önereceginiz birşey varmı?:confused:
Kanalı sildikten sonra 1 saat geçti, diger kanallarda şimdilik sorun yok.Konu hakkında bilgisi ve önerisi olanlar yourumda bulunursa sevinirim.
Saygılar...

vaktinde silmişsin ,sorun yok.2-3 saate kadar hepsi kapatılırdı ama kurtarmışsın.

vaktinde silmişsin ,sorun yok.2-3 saate kadar hepsi kapatılırdı ama kurtarmışsın.

Sağolun hocam bilgi için, iyice karamsar olmuştum.Bu yorum biraz rahatlattı, ama tam olarak rahatlama için 2-3 saat daha beklemek gerekiyor sanırım.

Ayni sey banada oldu suan. Vaktinde silmissin kanali, buyuk ihtimalle digerlerini etkilemeyecek.

dua et mesaj gelmiş bazen gelmeden direk kapanabiliyor

Demek kanser hücresi gibi birşey bu parakazanma kapanması, erken teşhis olmadımı diger kanallara sıçrıyor.
Bilgi için teşekkürler arkadaşlar...

kafamdaki soruyoar cevap bulmuş oldum.

yani para kazanmaya kapayılan kanalın tamamen sılersen.(vaktinde) diğer para kazanan kanalların para kazanma riskini ortanda kaldırıyosun :)

çok önceden başıma geldı 3-5 kanalım vardı hepsı gitmişti :)

demek oluyokı para kazanmayı kapatılan kanalı hemen silcez :D

teşekkürler çok uzun zaman oldu bu işleri bıraklı kusura bakmayın

Az önce benim 1 kanalında para kazanması gitti 2 telif vardı içinde zaten direk sildim diğerleri duruyor şuan için inşallah bir sıkıntı olmaz.

Hiç zannetmiyorum hemen silmişsin silindiği andan itibaren yayılma kesiliyor. Bende öyle olmuştu 6-7 kanala yayılmıştı sildim diğerlerine sıçramadı. Bir şey olmaz yani. Ola ki olursa haber edersen seviniriz çünkü ekstra bir durum olmuş olur.

Aynen bazen mail gönderilmiyor, para kazanması kapatıldı diğerleride etkilenecek diye o zaman yanıyorsun, aynı anda 10-15 mail gelince. :)

Erken müdahale etmişsin. Sorun olmaz yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri