Acil durum var arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok düşük bir olasılık olsa da böyle bir durum var hocam. Tor Browser'in en güzel özelliği ise arkasında iz bırakmaması... O yüzden pek sorun teşkil etmiyor. :)

Kullanmaya devam et diyorsun yani 😃 farkli ip vermesi amaciyla kullaniyorum ztn her seferinde hocam illegal isim yok tor da 😃

Ya arkadaşlar konu ile ilgisi var mı yok mu bilmiyorum ama aklıma şu geldi.

Şimdi özel güvenlik paketinde arama izni olmaksızın polisler vb. gelip elini kolunu sallayıp istediğin gibi cirit atabilecekler mi ? eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise vay halimize... Hırsızlara gün doğdu resmen adamlar çakma bi üniforma çakma bi kimlik sonra gözlerine kestirdikleri evlere , kullanmış olduğunuz notebook,pc,hdd vb.. gibi ürünler üzerinden ç.pns, yasadışı işler vs. suçların işlendiğini tesbit ettik deyip , eşyalarımızı incelemek için alacağız gibisinden yalan dolan bilgilerle bizim eşyalarımıza el koyacaklar

bu sadece aklıma gelen yanı, eğer gerçekten bu kadar kolay olursa istedikleri gibi cirit atmalarıda kolay olacaktır.
hayır tabikide hocam.. o konuyu açıklamadan önce şunu söyliyeyim hırsızlar o kadar yürek yiyemezler çünkü o kanunun eski haliyle de yeni haliylede sen kimlik görmeden veya arama izni olmadan kimse sana bir işlem yapamaz.
konumuza gelince de bu kanun çıkmadan önce polisler senin aracında, evinde "Mahkeme" kararı olmadan arama yapamıyorlardı. Şimdi değişecek olan şey şu; polis "amirinden" arama izni alacak ve senin aracında arama yapabilecek ve bu aramayı yaptıktan sonra 24 saat içinde mahkemeye sunarak onaylatmak zorunda.. bunun değişmesinin nedeni daha önceden polisler arama yapacakları zaman sürekli savcılıktan ve mahkemeden arama kararı almak zorundalardı ve mesai saatleri dışında arama alamadıkları için savcıdan gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında arama talep ederlerdi ve bu da biraz vakit aldığı için böyle bir değişikliğe gidildi. ama yine aramaların sonucunda mahkemeden karar almak zorundalar onama yaptırmak için..

Ayrıca ev araması bu kanun kapsamında olamaz öyle evine elini kolunu sallayarak kimse giremez öncesinde alınan mahkeme kararı olmak zorundadır..

Kullanmaya devam et diyorsun yani 😃 farkli ip vermesi amaciyla kullaniyorum ztn her seferinde hocam illegal isim yok tor da 😃

İllegal kullandığınızı iddia etmedim zaten hocam. Farklı IP'lerle giriş yapmak isteyenler kullanır genelde... Ben de kullanıyorum. :D

Fakat kullananların %85'i de Deep Web'i keşfetymek için kullanıyor. ;)

Arkadaşlar ifadeyi verdim gmail üzerinden olmuş olay sattığım mail üzerinden youtube'ye yüklenmiş sanırsam [MENTION=15171]Katip[/MENTION]'in dediği gibi olay olmuş ve bu videolar yurt dışından yüklenmiş fakat bizim ip gözüküyor adamlar gmaili söyledi onu bulmam lazım.Flashların içinde satılan satılmayan birsürü mail vardı şimdi onları nasıl açıklayacağım :o

Arkadaşlar ifadeyi verdim gmail üzerinden olmuş olay sattığım mail üzerinden youtube'ye yüklenmiş sanırsam [MENTION=15171]Katip[/MENTION]'in dediği gibi olay olmuş ve bu videolar yurt dışından yüklenmiş fakat bizim ip gözüküyor adamlar gmaili söyledi onu bulmam lazım.Flashların içinde satılan satılmayan birsürü mail vardı şimdi onları nasıl açıklayacağım :o

hocam mail adresi belli mi ?

Arkadaşlar ifadeyi verdim gmail üzerinden olmuş olay sattığım mail üzerinden youtube'ye yüklenmiş sanırsam [MENTION=15171]Katip[/MENTION]'in dediği gibi olay olmuş ve bu videolar yurt dışından yüklenmiş fakat bizim ip gözüküyor adamlar gmaili söyledi onu bulmam lazım.

Haydaaa. E biz artık mail satamayacak mıyız ya da her önüne gelene satılmayacak o zaman.

Peki senin açından durum nedir hocam. Sıkıntı çıkardılar mı. Yoksa süreç nasıl devam edecek

Haydaaa. E biz artık mail satamayacak mıyız ya da her önüne gelene satılmayacak o zaman.

Peki senin açından durum nedir hcam. Sıkıntı çıkardılar mı. Yoksa süreç nasıl devam edecek

Mail satma işi artık çok riskli.Yani şu anda korktuğum olay flashlarda mailler var boş dolu onları nasıl açıklayacağım bilemiyorum.FBI Türkiye'ye bildirmiş böyle böyle olmuş diye bu iş taa eylülde olmuş takibe almışlar bizi ve 2 3 gün öncesine kadar bir daha yükleme yapınca baskn yapmışlar

peki burada sizi bağlayan ne satın alan kişi yüklemişse.

Hocam onu bulurlar yükleme yapılan adresten zaten diyor yurt dışından yükleme yapılmış ama sizin ip'niz gözüküyor diyor ama flashta maillere ne diyeceğim onu düşünüyorum

Hocam onu bulurlar yükleme yapılan adresten zaten diyor yurt dışından yükleme yapılmış ama sizin ip'niz gözüküyor diyor ama flashta maillere ne diyeceğim onu düşünüyorum

sen doğruları soyleceksin usta. ben mail açıp satıyorum de. satış yaptığına dair aldığın dekontlar filan varsa onları göster.

her şeyi olduğu gibi anlatırsan senin açından daha iyi olur.

forumlara üyeyim en aktif olarak takıldığım forum ytpara.com dersin mail açıp ihtiyacı olan arkadaşlara satıyorum dersin açık çık

normalde google urunlerinin satisi yasal degil, mail -kanal satisi ama sonucta olay kesinlikle yukleme yapani baglar, o yuzden icin rahat olsun.

Bu adam eylülden beri aldığı kanala p0rno mu yüklüyormus youtube kanalını kapatmıyormu bu adamın?

her şeyi olduğu gibi anlatırsan senin açından daha iyi olur.

forumlara üyeyim en aktif olarak takıldığım forum ytpara.com dersin mail açıp ihtiyacı olan arkadaşlara satıyorum dersin açık çık

Aynen üstad herşeyi söylüyeceğim avukat bana mail adresini bul dedi belli benim açtığım mail olduğunu anladım yani direk

Yükleme işi nereye yapılmış peki onun hakkında bilgi verdiler mi. Yani gmaili kullanarak başka sitelere mi yapmışlar yoksa youtube a mı?

Çok sıkıştırıyoruz biliyorum ama bilmemiz hepimiz açısından iyi olur hocam.

Sattığınız mailleri siliyor musunuz silmiyorsanız kontrolünü sağlayıp skype geçmişinden vs. kim olduğu bulunabilir sanıyorum

Bu adam eylülden beri aldığı kanala p0rno mu yüklüyormus youtube kanalını kapatmıyormu bu adamın?

Hocam o zaman yükleme yapmış nasıl yaptıysa artık fbı türkiyeye yazı göndermiş adamlar takibe almış ozamandan beri 2 3 gün önce yine yükleme yapınca baskın yapmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri