Acil durum var arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbi gerçekten işin içine girdiyse olay büyük demektir. e olay bu kadar büyükse bu içerik youtube a nasıl yüklenebildi orası meçhul.

Bizim asıl atladığımız mevzu şu; bu arkadaşın mailleri sattığı kişi ve bu içeriği yükleyen kişi %90 bu forumda, yani aramızda.

arkadaşın kendisi de yüklemiş olabilir.

arkadaşın kendisi de yüklemiş olabilir.

Bu çok ağır bi suçlama olur hocam, muhtemelen sattığı kişiler vds veya bot üzerinden yada proxy ile yükleme yaptı pek bilmiyorum bu tarz şeyleri. O iplerden kişiye ulaşılamadı, sonrasında mert in ipsine yöneldiler bence.

fbi gerçekten işin içine girdiyse olay büyük demektir. e olay bu kadar büyükse bu içerik youtube a nasıl yüklenebildi orası meçhul.

Bizim asıl atladığımız mevzu şu; bu arkadaşın mailleri sattığı kişi ve bu içeriği yükleyen kişi %90 bu forumda, yani aramızda.

Diğer mail satıcısı arkadaşlar tetikte olun sizde ondan kanal alan sizdende almıştır muhtemelen

bot kullananlar dikkat en azından indirilen videoları yüklemeden önce ctrl+f yapıp bi kaç arama yapılabilir dailymotion a yükleme yaparken bu şekilde bazı şeyleri küfür vs aratıyorum.

Diğer mail satıcısı arkadaşlar tetikte olun sizde ondan kanal alan sizdende almıştır muhtemelen
Bu olay gösteriyor ki satış yaptığımız maillerin en azından maillerini bir kenara kaydedip kime sattığımızı ve tarihini yazmalıyız ki bulması kolay olsun bu tarz durumlarda..
Ayrıca yt de gezerken öyle çok kanal var ki uygunsuz saymakla bitmez.. Yani yt ye bu tarz videolar atılmıyor değil atılıyor. Belki de ytnin o kanalı halen kapatmamasının sebebi Fbı ve türk polisinin o kişiyi yakalamasını sağlamakta olabilir.

[MENTION=13595]mert0507[/MENTION] bekliyorum kardeşim yarım saati geçti

polsiler kimsenin evine paldur küldür girmez. arama kararları varsa ve gecikmesinde sakınca olacak bir durum varsa, ev sahibi evde yoksa mahalle muhtarı ve azalardan biriyle ayrıca komşulardan da en az iki kişi ile eve girip arama yaparlar ve yapılan aramada bulunan deliller tutanak ile tespit edilir ve orada bulunanlara da imzalatılır evde zarar ziyan olmadığı da belirtilir. nedeni benim evimde para altın vesayire değerli eşya vardı kayboldu diyebilirsin.

polisler eve geldi yazmışsın sonrasında gelmişler aramışlar demişsin. arama tutanağına sen de geldikten sonra imza attın mı ve o tutanaktan sana verdiler mi.
ha ayrıca işlenmiş görünen suç yaklaşık olarak 2 yıldan fazla ve baskın için subüt deliller var olduğu için senin de gözaltına alınmış olman gerekiyor.
gözaltına alınmış olmaman da ilginç.

ama arkadaşa kadar fbi yotubeyi sorumlu tutmalı bence. tamam herkes yükledği içerikten sorumlu ama site de en az yukleyen kadar sorumludur. hadi diyelim ki youtbe mail adresini verdi,upload edenin kimliğini tespit etmek için adsense veya partner şirketiyle görüşüp isme ulaşmaları lazımdı.yani mailin açılış ipsi çok saçma.ip tek başına delil olarak sayılamaz.

Hadi adam sadece yukledi,para kazanma açmadı. türk polisi seni nasıl izlemeye almış? eylülden bu yana öyle bir kanal topluluk yemeden nasıl açık kalabilir ki bu ay yukleme yapılınca baskın yapılsın. ve de bu fbi bozuntuları yotubeden neden upload anındaki ip adresini istemiyor da açılışı baz alıyor. sonuçta biz bile etkinliklerden görebiliyoruz.

Yani yabancı kişilere satış yapmadıysa büyük ihtimal bu forumda.
Mail adresini ilk son harflerini yazın bence o kişi ortaya çıkmasa da bir korku salsın ona :)

de talabur mu owen mi neydi , o olmasin yine :)

*bir gün hepinizin evine girilecek....:D
valla olay gittikçe film kıvamına gelmeye başlamış...
youtube da kim ne zaman hangi ip den girilmiş ,ne yüklenmiş o saatte hepsi kayıtlı zaten.
biri yurt dışından video atacak.youtube diyecek yine video atılıyor,yükleme yapanın değil ama maili açanın ip si bu.sonra türk polisi baskın yapacak.tuhaf...ben bir çekirdek alıp geliyorum...çölde kutup ayısına denk gelmek gibi.

beyler şimdi farkettim. bot serverlarının cogu abd ingilterede. yani satın alan kişi bota baglayıp rastgele bir kanal kopyaladıysa abd serverindan ve içerik şikayet aldıysa abd de olay bu noktaya kadar gelmiş olabilir. ama yine de bu işte yanlışlıklar var. arkadaşa en son gelmeleri lazımken ilkin gelmişler.

Bu olay gösteriyor ki satış yaptığımız maillerin en azından maillerini bir kenara kaydedip kime sattığımızı ve tarihini yazmalıyız ki bulması kolay olsun bu tarz durumlarda..
Ayrıca yt de gezerken öyle çok kanal var ki uygunsuz saymakla bitmez.. Yani yt ye bu tarz videolar atılmıyor değil atılıyor. Belki de ytnin o kanalı halen kapatmamasının sebebi Fbı ve türk polisinin o kişiyi yakalamasını sağlamakta olabilir.

Hocam mail satılan kişiler mail dosyalarını sildiğimiz için bizi tercih ediyor çoğu zaman sizde biliyorsunuz. Hatta şifre bile değiştirmiyorlar, güvenlik açısından sıkıntı olmasın diye siliyoruz biz de dosyaları. Bundan sonra böyle işler için ayrıca klasör oluşturup dediğiniz gibi ad soyad ve mailleri yazmak çözüm olabilir.

[MENTION=13595]mert0507[/MENTION] bekliyorum kardeşim yarım saati geçti
Dün bu konu açıldıgında okudum ama pek inandırıcı gelmemişti, konu bayağı ilgi gördü ama benim hala mantığım almıyor böyle bir durumu, merakla bir belge ve kanıt bende bekliyorum.Zira konu altında ''felaket tellalları'' yorum yazmaya başladılar.:D
Konu sahibi biraz acele ederse çok iyi olacak.
Saygılar...:)

Arkadaşın verdiği ifadenin polis tutanık ın bi kopyasını konuda paylaşması mümkün olabilir mi acaba ?

böyle bi genel sorunsa tüm delilleriyle ortada olması daha iyi olacaktır

satilan maile 6-7 ay once bu tur video yuklenmis ve bu kanali youtube kapatmamis, aksine fbi a bildirmis, bu kanal 6-7 ay acik kalmis cunku bakalim kanal sahibi gene yukleyecek mi yoksa yuklemeyecek mi diye beklenilmis, yuklemezse beklemeye devam edilmesi lazim, bu da kanali kapanmama garantili hale getirir, bakmislar o kanala birkac gun once yukleme olmus, demisler ki bu kanal sahibi bu isi tesaduf degil bilincli yapiyor, baskin yapalim ama yukleme yapana degil acana yapalim. Yukleme yapani bulamazlar cunku, google da o altyapi yok, kanal da hala acik ve bu videoyu da aylarca millete izletmeye devam etmis, yok sildi diyelim videoyu, kanala tekrar ayni kisi niye video atsin, amaci para kazanmak ise baska kanalda devam eder, amaci pislik yapmak ise gene ayri kanalda yapabilir, sonucta yuklemek te cesaret ister, yukleyen nerden bilsin google sistemi onu tespit edemeyecek. Acikcasi tum yazilanlari okuyunca sanki bu mesajlar kanal satislari yada mail satislarindaki rakipleri korkutmak amaci var. Benzerleri cok oldu cunku, yok mahkemeye verilmeler sahteden, yok onu yukleme bunu yukleme. Olay bu kadar ciddi ise eve gelip laptopu almak disinda sizi de almalari gerekir gibime geliyor. Yanlisim varsa da konu sahibinden ozur diliyorum. Tamamen kisisel gorusumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri