Acil ihtiyaçtan uygun Fiyata Gelirli Daily Kanalı

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Kanal bilgileri
Kanal video süre kısıtlama - 60 dakka ve kısıtlama olayı vardır
Kanal Videoları - Ünlü Kişi
Kanal video Adedi - 31
Kanalda var olan Gelir - Capsda mevcut
Kanal Abonman izlenim durumu - Capsda mevcut
Kanalı neden satıyorsun - Dailyi bırakıcam ayrıca Acil ihtiyacım var.
Kanal daha önce ödeme aldımı - Evet aldı
Kanalın Ban durumu - kanala atılan ilk video tarihi geçen Mayıs yani 8 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat ban riski her zaman vardır
Kanalın Fiyatı 3000 TL
AYRICA KANALI SATIN ALICAK KİŞİYE özel bilgiler çalışma taktikleri kaynaklar verilecektir.

capslarda octaber 0,32 yazmaktadır burda bir videoyu sat seçenegi ile 1 satış yapmıstım Ekim kazancıyla alakası yok kafanız karısmasın tesadüf video bir kez satın alınmış onun geliridir

4qja3Q.jpg

v86jDR.jpg

Saygılar iyi forumlar.

Ekim kazancıda Konuya eklenmiştir
v8aR8v.jpg

Son düzenleme:
fiyat çok uçuk gecen ay toplasan 500 lira kazanmış ama istenilen 3000... yt kanalı satışlarında aylık kazancın 2 yada 3 katı fiyat belirlenir ki yt değerlidir.. Ama sen daily kanala aylık kazancının 6 katı değer biçmişsin bu ne iş hocam...

fiyat çok uçuk gecen ay toplasan 500 lira kazanmış ama istenilen 3000... yt kanalı satışlarında aylık kazancın 2 yada 3 katı fiyat belirlenir ki yt değerlidir.. Ama sen daily kanala aylık kazancının 6 katı değer biçmişsin bu ne iş hocam...
Geçen ay 5 dolar kazanan kanal 15 dolara çıkmış . bunu genelde işine geldiği gibi bakanlar göremez

Geçen ay 5 dolar kazanan kanal 15 dolara çıkmış . bunu genelde işine geldiği gibi bakanlar göremez
birader geçen ay diyorsunda 8 aylık kanal da diyorsun madem öyle 8 aydır yüksek kazandırmayan kanal neden son günlerde kazandırıyor izlenim mi basıyorsun ne yapıyorsun da 8 ayda anca bu seviyeye gelmiş hemde bir ayda yükselme eğilimi göstermiş... Ayrıca yt kanalında bile ortalama kazanca bakılır ben geçen ayı baz alırım ok...

İşime geldiği gibi değil bu kanal satışlarında günlük kazanç bir anda fırladı diye o kazanca bakılmaz ortalamaya bakılır ok sen işine geldiği gibi fiyat istiyor olabilirsin..

YT-ile Daily bir değil her ıcerıkde reklam çıkmadıgı için dailydefarklı yürür işler kanalınız izlenim almaya başladıysa artık kazanmaya başlarsınız demektir dailyde işler böyle yürür YT ise koyarsın içeriği her içerikde reklam çıkar kazanırsın ; kazanırsın ama kazandığını alabilme olasılığı her geçen gün dahada riskli hale gelir oldu neredeyse YT`de ya tutarsa mantıgıyla çalısıyorsunuz YT`de youtubeyı geçsen adsensede sıkıntı çıkıyor herşeyi sıkıntı olan bir yerde çok konular gördüm günlük 4 dolar kazanıp içindeki 50 dolar parayla 1000 tl fiyat çekenleri.
Daily mantığıyle YT aynı değildir. burda bunun farkını konuşuyoruz YT riskdir ama daily değildir. YT de bir kanal satın alırsın üstüne 1 içerik girmeye çekinirsin acaba banlanırmıyım korkusuyla dailyde bu yok YT ile daily hiç bir şekilde kıyaslanamaz.
Ben günde an itibariyle 30 Tl 45 Tl arası kazanan kanalıma içindeki 800 tl ile birlikte yanında ona kazandırabilcek bir katagori ve daily tecrübelerimi 2200 lira fiyat biçiyorum. Belki arkadaş benden daha çalışkan daha istikrarlıdır bu geliri 20 dolar yapar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri