Acil İngilizce Yardım

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Life ödemem ile ilgili bir sorun oluşmuş ama tam ne demek istediklerini çözemedim yardımcı olabilicek ingilizce bilen biri varmı?

Thanks for answering, Michael

The case is that we have sent you money for December ....$ via your bank account 4 month ago,but its got rejected due lack of additional info.

The bank can return it back to us, but they asking us about this info (without this info they refuse the send it back to us):

CONTACT PERSON

ADDRESS

Bank Name

Bank DEPT NAME

Can you please provide it ASAP?

Ok, we need to get this money BACK from BANK
BANK does not want to give it back
Please send this info to us so we can receive it BACK
CONTACT PERSON
ADDRESS
Bank Name
Bank DEPT NAME

Yazıyorum şimdi uzun biraz, 5dk'ya editlerim bunu.

EDIT:

Cevabın için teşekkürler, Michael

Durum şu ki; Aralık için ödemeyi 4 ay önce banka hesabına gönderdik ama bilgi eksikliğinden dolayı bu reddedildi.

Banka bu parayı bize geri gönderebilir, fakat bizden bunun için şu bilgileri istemekteler (bu bilgiler olmadan bize geri göndermeyi reddediyorlar):

İlgili Kişi

Adres

Banka Adı

Banka Şubesi

Bu bilgileri en kısa süre içerisinde bize gönderebilir misin?

Tamam, en kısa sürede bu parayı BANKAdan GERİ almamız gerekiyor
Banka geri vermek istemiyor
Lütfen bu bilgileri bize gönder ki biz de parayı bankadan GERİ alabilelim

İlgili Kişi
Adres
Banka Adı
Banka Şubesi

Son düzenleme:
Bunlar Dolandırıcı Diyorki Sizin HEsabnızdan Bize Para Gönderildi ama biz alamadık ve banka vermiyor banka bilgilerinizi verirseniz sizi kolayca dolandırabilir hesabınızı boşaltabiliriz diyorlar Life İle Alaksı Yok Gönderilen Mail Adresiniz YAzarsan

sizin para ödenmiş 4 ay önce fakat ama reddedilmiş banka tarafından.para bankada kalmıs sanırım onlar bize geri gondercekki bizde size gonderelim diyor.bankayla iletişime geçmek için bankanın bilgilerini istiyor.

sizin para ödenmiş 4 ay önce fakat ama reddedilmiş banka tarafından.para bankada kalmıs sanırım onlar bize geri gondercekki bizde size gonderelim diyor.bankayla iletişime geçmek için bankanın bilgilerini istiyor.

Hocam yani para benim hesaba geçmedi bankada takılı kaldı onlar parayı bize banka göndersin bizde size tekrar gönderelimmi diyorlar doğrumu anlamışım?

Hocam yani para geçmedi bankada takılı kaldı onlar parayı bize banka göndersin bizde size tekrar gönderelimmi diyorlar doğrumu anlamışım?

aynen öyle diyor kardeşim,bankayla irtibata geçip sorunu çözümleyebiliriz diyor,irtibat için bilgileri istemiş

aynen öyle diyor kardeşim,bankayla irtibata geçip sorunu çözümleyebiliriz diyor,irtibat için bilgileri istemiş

Çok teşekkür ederim o zaman ben enparayı arayıp onların telefon numarası ve departman bilgilerini isteyip Life Networke mail atayım :).Acaba ödendi gözüküp gelmeyen adsense ödemeleridemi böyle takılıyordu?

---------- Spam Engelliyici 19:10 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

Yazıyorum şimdi uzun biraz, 5dk'ya editlerim bunu.

EDIT:

Cevabın için teşekkürler, Michael

Durum şu ki; Aralık için ödemeyi 4 ay önce banka hesabına gönderdik ama bilgi eksikliğinden dolayı bu reddedildi.

Banka bu parayı bize geri gönderebilir, fakat bizden bunun için şu bilgileri istemekteler (bu bilgiler olmadan bize geri göndermeyi reddediyorlar):

İlgili Kişi

Adres

Banka Adı

Banka Şubesi

Bu bilgileri en kısa süre içerisinde bize gönderebilir misin?

Tamam, en kısa sürede bu parayı BANKAdan GERİ almamız gerekiyor
Banka geri vermek istemiyor
Lütfen bu bilgileri bize gönder ki biz de parayı bankadan GERİ alabilelim

İlgili Kişi
Adres
Banka Adı
Banka Şubesi

Hocam çok sağolun ama Bu İlgili kişi ve Adrese banka çalışanın bilgisinimi yoksa kendi bilgimimi giriceğim ona ne yazmam lazım?

Cevap verdiğiniz için teşekkürler Michael,
Aralık ayının ...$ parayı banka hesabınıza 4 ay önce gönderdik fakat ek bilgi yetersizliğinden dolayı transfer kabul edilmedi.Banka geri gönderebilir fakat bize bilgiyi sorarlar (bilgi olmadan parayı gerigöndermeyi red ederler)
irtibat görevlisi
adres
banka adı
banka borcu adı
bu bilgileri lütfen mümkün olduğu kadar çabuk bize bildirebilirmisiniz?
Parayı bankadan geri çekmemiz gerekiyor
Banka geri göndermek istemiyor
Lütfen bilgileri bize gönderin bizde parayı geri çekelim
İrtibat görevlisi (veya kişi)
adres
banka adı
banka borcu (veya alınacak miktar) adı

** şunu demek istiyor: aralık ayı ödemesi 4 ay önce yapılmış ama banka bilgileri eksik olduğundan banka parayı bloke etmiş, partnere geri göndermemiş, eğer istedikleri bilgileri sağlarsanız partner parayı banadan geri talep edecek aksi halde eksik bilgi olduğundan geri göndermiyor. Bilgiler yukarıdakiçeviride istenen bilgiler. Bence banka ile irtibat kurup hangi bilgileri istediklerini doğrudan daha ne öğrenin. yazmam gereken başka öesaj varsa yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim o zaman ben enparayı arayıp onların telefon numarası ve departman bilgilerini isteyip Life Networke mail atayım :).Acaba ödendi gözüküp gelmeyen adsense ödemeleridemi böyle takılıyordu?

---------- Spam Engelliyici 19:10 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

Hocam çok sağolun ama Bu İlgili kişi ve Adrese banka çalışanın bilgisinimi yoksa kendi bilgimimi giriceğim ona ne yazmam lazım?

Valla bana karışık bir durum gibi geldi, senin bilgilerin zaten adamlarda vardır neden bi daha istesinler diyorum. Diğer yardımcı olan arkadaşın dediği gibi banka çalışanının bilgisini istemiş olabilirler. Gerçi isim olarak sana Michael diye hitap ediyorlar, banka bilgilerinde gerçek adın soyadın vs olacağı için karışıklık olmuş olabilir.

Sen bence garanti olması için kendi bilgilerini de banka bilgilerini de gönder. Enpara kullanıyosun sanırım. Ara orayı de ki böyle böyle bana 4 ay önce yurtdışından bir ödeme gönderilmiş fakat reddedilmiş gözüküyor, böyle bir durum var mı diye sor. Böyle bir durum varsa para hala sizde mi duruyor diye sor (Bence bu mümkün değil, reddedilirse paranın zaten geri dönmesi lazım) Son olarak da bu adamlar size ulaşmak istiyor bu konuda nereden ulaşsınlar diye sor.

kendi bilgini yazcaksınız onlar iletişime geçip parayı alacağını söylüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri