Acil iş aranıyor. ( günde en az 6 saat pc basındayım)

arkadaşlar konusu açılmışken banada iş lazım 15 17 saat pc deyim özel bir durumum var
konusunu açmıştım forumda iş vermek isteyen varsa pm atabilir özgün video hazırlama vs
pc başında yapılacak her turlü işi yapabilirim

Sende benim gibi beceremeyenlerdensin heralde :)

İlgilenen herkese tek tek teşekkür ederim... sagolsun rigobert arkadaş 1 haftalık ytkazan botu verdi. 1 hafta spam denicem. Bu da olmazsa sanırım youtube adasından elenen ben olacağım :). Herkese hayırlı bol kazançlar...

hocam bir hafta sonra pm att vps var boşta onu kullana bilirsin istersen şimdide
verebilirim

hocam bir hafta sonra pm att vps var boşta onu kullana bilirsin istersen şimdide
verebilirim

kardeşim ben tahminindende acemiyim :). vps nasıl kullanılır bilmiyorum :). bu gün videoyap nasıl kullanılır egitim videosunu izledim... Bide şuanda rigobert arkadaşın verdigi ytkazan videosu izliyorum. kullanmayı ögretirim dersen alabilirim ya da videosu var izle dersen ordanda ögrenebilirim

hocam iş bulamassan çarşambaya kadar ben botu alırım sana videoyapdan

o işi takma kafana :)

Kardeşim sanada ayrıyetten çok teşekkür ederim. Çok sagol yardımların için. Allah kanallarını kapattırmasın :). Bol kazançlar

---------- Mesaj saat 23:13:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:59 civarında gönderildi. ----------

yok hocam kendim için özgün ve spam olarak çalışıyorum zaten
24 saat evdeyim sıkılmamak için ve ihtiyaçlarımı karşılamak için :)

Sen hakkatten ilginçmişssin :D. Abi spam yappayı biliyosan zamanını oraya ayırman daha mantıklı degil mi ?

İlgilenen herkese tek tek teşekkür ederim... sagolsun rigobert arkadaş 1 haftalık ytkazan botu verdi. 1 hafta spam denicem. Bu da olmazsa sanırım youtube adasından elenen ben olacağım :). Herkese hayırlı bol kazançlar...

1haftalıksın daha dur bu benım 7.ci ayım :D bak 7ay oldu ve yeni çözdüm olayı herşeyi yani daha hiç para alamadım tam dedım busefer olacak gecen ay vds bot vsvs aldım 70tl param gitti ertesi gün unlem geldi :D noldu dahada berbata sardı herşey ama olsun yılmak yok 0 70tlının 10katını çaıkarcagım gunlerde gelıcek 1hafta deneyıpte beceremessen bırakayım deme bi ugras bi atıl gmaıl hesapları aç 3cx ıle yap bişeyler :D:D

1haftalıksın daha dur bu benım 7.ci ayım :D bak 7ay oldu ve yeni çözdüm olayı herşeyi yani daha hiç para alamadım tam dedım busefer olacak gecen ay vds bot vsvs aldım 70tl param gitti ertesi gün unlem geldi :D noldu dahada berbata sardı herşey ama olsun yılmak yok 0 70tlının 10katını çaıkarcagım gunlerde gelıcek 1hafta deneyıpte beceremessen bırakayım deme bi ugras bi atıl gmaıl hesapları aç 3cx ıle yap bişeyler :D:D

Teşekkürler tavsiyelerin için. Bu işte en çok sabretmek gerek biliyorum. Ama bazende bi umutsuzluk oluyo '' heralde ben bu işi beceremicem diye'' Senin gibi arkadaşların msjları motivasyon açısından iyi oluyo. 3cx in ne oldugunu bilmiyordum şimdi okudum forumdan sanırım gmail onaylama.forumda detaylı anlatan bi konu varsa link atabilirmisin?

[MENTION=6364]wildwood[/MENTION] Hocam bana dönüş yapınız ytpro botu hediyemdir size.Saygılarımla..

Teşekkürler tavsiyelerin için. Bu işte en çok sabretmek gerek biliyorum. Ama bazende bi umutsuzluk oluyo '' heralde ben bu işi beceremicem diye'' Senin gibi arkadaşların msjları motivasyon açısından iyi oluyo. 3cx in ne oldugunu bilmiyordum şimdi okudum forumdan sanırım gmail onaylama.forumda detaylı anlatan bi konu varsa link atabilirmisin?

3 adsense çalış adsense başı dandikde olsa 100 vidolu 10 kanal bagla günlük 150 senin boşa zaman kaybı yaşama

Bu forumda yardimseverlik var gercekten tebrik ediyorum kimse bencil degil

botla diyorsunuz degilmi hocam? yoksa tek tek yükleyerek mi ?

hocam pc de zor işler bunla vds falan olması lazım bot olursa iyi olur
sen yatarken o para kazandır ama aksi taktirde gözünüz bozulur oda tam oturttum derken arkadan sıkıntılı kanaldan dolayı kapan kapana gelebilir hızlı olmak lazım ay sonunda kanallaı 2 hafta onceden baglayıp ay sonu sıkıntılı kanalı ucurmak lazım

sen yatarken o para kazandır ama aksi taktirde gözünüz bozulur oda tam oturttum derken arkadan sıkıntılı kanaldan dolayı kapan kapana gelebilir hızlı olmak lazım ay sonunda kanallaı 2 hafta onceden baglayıp ay sonu sıkıntılı kanalı ucurmak lazım

arkadaş daha yenı ne 3adsensei daha ılk adsensesı ıle bı çalışssın bişeyle ryapsın zaten unlem var deneme yanılma yapıcak birton ıvır zıvır oğrenıcek :D

Anladım kardesim.. suan ytkazan botu üzerinde çalısıyorum... Zamanla insallah senn dediklerini uygularım. çok teşekkurler ilgin için

---------- Mesaj saat 23:59:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:04 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=6364]wildwood[/MENTION] Hocam bana dönüş yapınız ytpro botu hediyemdir size.Saygılarımla..

Teşekkürler hocam. sagolun. Allah razı olsun .. skype ekliyorum . hayırlı bol kazanclar

---------- Mesaj saat 00:34:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:39 civarında gönderildi. ----------

verebilirim

Hocam vps için teşekkürler. Ayrıca zaman ayırıp, vps nasıl kullanılır anlattığınız içinde teşekkür ederim... bol kazançlar . Allah yolunuzu açık etsin ...

katiliyorum size iste bizim milletimiz bu.

herkese arkadasa yardimci olduklari icin tesekkur ederim. bende yardimci olmak isterim kardesimize.

çok ilgili ve duyarlı arkadaşlar var. hepsine çok teşekkür ediyorum ... İnşallah kazanırsam her hafta 1 kişiye ( hiç kazanamamış ) balık tutmayı öğreteceğim. olta takımları da benden ;)

pazartesi gunune kadar bot alamassan bana pm at sana bir aylik bot alicam.

Forum harika ya bayıldım. :) Gerçekten çok mutlu oldum böyle kardeşlerimizin olması çok güzel.

Yalnız bir Allah'ın kulu da ünlemi nasıl geçeceksiniz yazmamış. :D
[MENTION=6364]wildwood[/MENTION] İnşallah hocam ünlemi çözersiniz de burada paylaşırsınız. :)

pazartesi gunune kadar bot alamassan bana pm at sana bir aylik bot alicam.

Hocam sagolun teşekkürler. karşılıgında benmde size bi yardımım dokunur inşallah. Allah bol kazanclar versin ...

---------- Mesaj saat 01:03:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:32 civarında gönderildi. ----------

Forum harika ya bayıldım. :) Gerçekten çok mutlu oldum böyle kardeşlerimizin olması çok güzel.

Yalnız bir Allah'ın kulu da ünlemi nasıl geçeceksiniz yazmamış. :D
[MENTION=6364]wildwood[/MENTION] İnşallah hocam ünlemi çözersiniz de burada paylaşırsınız. :)

hocam tek tek video yükledim bu gune kadar.. ünlümin ne oldugunu tam bilmiyorum ama büyük bi sorun oldugunu duyuyoruz forumdan :):).. İnşallah ünlem sorununu hep birlikte çözeriz ve hepimiz kazanırız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri