Acil iş arıyorum

internet elektrik suan da ödüyordur dostum,domain 25 lira,host 30 lira.bu da uçuk para değil en azından burs alıyordur kyk. ama 2-3 ay beklemesi lazım o konuda haklısın,hatası bugüne kadar kendine yatırım yapmamış olması.yazları çalışabilirdi.Şuana bakarsakta en kolay yoldan makale yazıp satabilirsiniz ancak

Bence burwda hepimiz elimizde varken para ufakta olsa ikiyüz üçyüz tl herhangi bir yatırım yapmıyoruz ileride sıkını çekiyoruz.inşallah bu hatalardan ders çıkarırız

Selam arkadaşlar ,
Ben 19 yaşındayım üniversiteye öğrencisiyim paraya ihtiyacım var iş arıyorum uzun süreli bi iş . Mecburiyetten calıstıgım işten ayrıldım boşum artık . Video atma olsun , video indirme , kanal acma kanal baglama , bottan kanal cekme video cekme , video arama vb her türlü işi yaparım ödeme günlük haftalık olabilcek bi iş arıyorum Teşekkür ederim şimdiden

Herkeze iyi çalışmalar , iyi forumlar

hocam bir kaç kişi ile anlaşıp günlük onlara mail açıp satabilirsin.

part time bir işe girme şansın varsa girmeni tavsiye ederim 2. öğretimsen çok rahat zorluğu yok , 1. öğretimsen biraz sıkıntı olur ama 1 ay kaldı finallere sonra yaz tatili 2-3 ay çalışır birikim yaparsın

önceden hangi işte çalışıyordun ?

Allah yardımcın olsun.

Mail açıp satabilirsin diyeceğimde, artık o işte biraz sıkıntı, mail açtırmıyor adam akıllı google.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için :)
Önceden kanalalsat yapıyordum fakat oda bitti zor durumdayım her türlü iş yaparım yani para kazanabileceğim

Aspire nin yazdığı yoruma bende katılıyorum. Başta bende o şekilde yazacaktım. Ama aynı tepkiyi alacağımı düşünüp yazmadım. Web sitenin oturması 5-6 ay sürebiliyor. Sektörüne göre 1-2 yıl da sürebilir. İleriye yönelik bir proje olabilir. Hemen para bırakmaz. Özgün çalışmak gerekir. Biz sabırsız ve hazırcı bir millet olduğumuz için özgün çalışamıyoruz ve bikaç ay sabredemiyoruz. Armut piş ağzıma düş mantığıyla çalışıyoruz.

Bu arada 2015 yılında youtube para verirken birçok kişiye ortak yatırım yapma teklifinde bulunduğumda kimse oralı olmadı. Kategoriymiş, rendermiş muhabbetleri döndü. Bazıları da 20k-30k kazanıyorum deyip söyleyince herkes youtubeden kopamadı. Sonsuza kadar youtube para vereceğini sandı.

Bazıları youtube gider başkası gelir dedi. Dedikleri çıktıda zaten. :D
-> Youtube gitti dm geldi. Ama gelen gideni aratır sözü gerçekleşti.
-> Wordpress ile Web spam sektörü gündeme geldi. Onda da insanlar yt deki gibi kolay olacak sandı. İçerikleri botla çekip hiç özen göstermedi ve doğal olarak siteler ya hitlenmedi, ya da spama düştü.
-> Blogspot gündeme geldi. Blogspotta da kopya içerik çekip özgünleştirmeyince bloglar kapandı.
-> Haber siteleri gündeme geldi. Çoğunun o sektöre yatıracak parası yoktu. Yatrım yapanların da bi kısmı sitesini satışa çıkardı. Dev haber şirketleriyle az yatırıp yaparak yarışmakta mucizeydi zaten

Tabii bu üstteki sistemlerden kazanan yok mu? var tabii. ama youtube gibi önüne gelen kolay kazanamıyor.

Biliyorum tepkiniz bana değil.Ama arkadaşı yazdığı bir kelimeye sebep yargılamak doğru olmaz.

Kendimden örnek vereyim.Bende iki kelam yazabilen bir kişi değildim.Ama araştırma ve kendimi geliştirmem sonucu bir firma ile çalışmaya başladım.
İlk zamanlar evet hatalarım olmuştu ama hergün kendime birşeyler katmam neticesiyle olumlu bir izlenim oluşturmuştum kafalarda.
Öyle ki yazılarım okunur hale gelmişti.Hatta bir firmanın ürününü tanıtımım sonucu teşekkür bile almıştım.

Demek istediğim şu.Yaptığı bir sürçü lisana sebep bu tarz işlerde önünü kesercesine "umarım bulursun bir iş" demek yanlıştır.
Çünkü olumsuz yorumlar inanın kişileri bu yönüyle etkileyecektir.Ve bunu yapmaya sizin hakkınız yok.

Bu cümlelerimi lütfen kaba tabirle algılamayın.Ama söylediğiniz cümleye 3. kişi olarak ben bile alındım.

Noktalardan sonra boşluk bıraksan? Çok çirkin duruyor gerçekten..

Noktalardan sonra boşluk bıraksan? Çok çirkin duruyor gerçekten..

Ben öyle düşünmüyorum ve böyle bir kuralda olduğunu sanmıyorum.
Yazdıklarımı doğru okuyabildiğin ve idrak edebildiğin takdirde ne noktası önem arz eder nede virgülü.

Ayrıca o yazdıklarıma karşılık bu ne acımasızca bir yorumdur böyle.Sizi bu yoruma iten sebep gerçekten noktadan sonra boşluk koymamam mı ?
Eğer sebep gerçekten böyleyse sert bir cümle kurmuşunuz.Çünkü öneri sert dilden uzak olmalı.Ama şu yazdığınıza bakın.

Ben öyle düşünmüyorum ve böyle bir kuralda olduğunu sanmıyorum.
Yazdıklarımı doğru okuyabildiğin ve idrak edebildiğin takdirde ne noktası önem arz eder nede virgülü.

Ayrıca o yazdıklarıma karşılık bu ne acımasızca bir yorumdur böyle.Sizi bu yoruma iten sebep gerçekten noktadan sonra boşluk koymamam mı ?
Eğer sebep gerçekten böyleyse sert bir cümle kurmuşunuz.Çünkü öneri sert dilden uzak olmalı.Ama şu yazdığınıza bakın.

Soru işaretinden önce boşluk bırakman da olabilir. :)

Soru işaretinden önce boşluk bırakman da olabilir. :)

Hocam itiraf etmek gerekirse sizi forum içerisinde saygınlığınızla tanırdım.Ama arkadaşı koruma amaçlı yazdığım yazıyı diğer arkadaşlar gibi suistimal edenler arasına sizde katıldınız.
Bu beni üzmüştür.Çünkü dediğim gibi ben sizi bu forumda böyle bilmezdim.

Son olarak şunu söyleyim.Kişiyi koruma amaçlı yazdığım bu yazı kontrol edemediğim bir tavra çekildi.Amacım, gösterişten uzak haksızlığa uğrayan bu arkadaşımıza atılan bir lafa değin korumaktı.
Ama görüyorum ki o yazıdaki yorumu almak yerine kelimelerini irdelediniz.Bunun yerine çıkıp bir arkadaşımız "çok çirkin duruyor" dedi.Oda forum içersinde tanıdığım bir kişiydi.
Ama görünen o ki tatlı söz yerine yargılamayı seven arkadaşlarımız varmış bu forumda.Bu tavırlar saygınlıktan öte dile alınması bile üzücü kavramlardır.Çünkü, yargı ve alay dili saygınlıktan öte itibar kaybettirir.

Bu konuyu uzatmam aslında benim suçum.Bir cevabım olmamalıydı yazılanlara.

Konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum.Yeterince baltaladık konusunu.

Son düzenleme:
Hocam itiraf etmek gerekirse sizi forum içerisinde saygınlığınızla tanırdım.Ama arkadaşı koruma amaçlı yazdığım yazıyı diğer arkadaşlar gibi suistimal edenler arasına sizde katıldınız.
Bu beni üzmüştür.Çünkü dediğim gibi ben sizi bu forumda böyle bilmezdim.

Son olarak şunu söyleyim.Kişiyi koruma amaçlı yazdığım bu yazı kontrol edemediğim bir tavra çekildi.Amacım, gösterişten uzak haksızlığa uğrayan bu arkadaşımıza atılan bir lafa değin korumaktı.
Ama görüyorum ki o yazıdaki yorumu almak yerine kelimelerini irdelediniz.Bunun yerine çıkıp bir arkadaşımız "çok çirkin duruyor" dedi.Oda forum içersinde tanıdığım bir kişiydi.
Ama görünen o ki tatlı söz yerine yargılamayı seven arkadaşlarımız varmış bu forumda.Bu tavırlar saygınlıktan öte dile alınması bile üzücü kavramlardır.Çünkü, yargı ve alay dili saygınlıktan öte itibar kaybettirir.

Bu konuyu uzatmam aslında benim suçum.Bir cevabım olmamalıydı yazılanlara.

Konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum.Yeterince baltaladık konusunu.

hocam diğer arkadaşı tanımam sadece öyle içimden geldi yazdım. türkçe'yi güzel kullanmak önemli de bu kadar ciddiyete ne gerek vardı. :)
kırdıysam kusra bakma kendimce bir espri yapayım dedim gecenin ilerlemiş saatinde. ciddiye almayıp cevap vermeseydin hiç yadırgamazdım yani, haklısın. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri