Acil önemli Kız arkadaşımın fotoğraflarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlis anlamayin hata sizde hala savciliga gitmeden cozum yok mu ya vb diyorsunuz gitsene adam gibi savciliga ailesi fotosu yayilsa mi kizar savciliga gidip sapik engellenince mi ?
Bu arada yengeye ders olsun sifrelerini kolay yapmasin.

Ailesine düzgün bir dille anlatacak durumu mail hesabım çalındı tarzı birşey de olabilir. daha sonra direk savcılık ve suç duyurusu...

bu pislik karşılıksız kalmamalı mutlaka başvurun

Kardeşim oncelikle geçmiş olsun Bu tıp kanıbozuklar yüzünden ınsanlar katil oluyor Bu kansız şerefsızın yaptığı yasal olarakda büyük suç bilişim suçlarına delilleri ile birlikte şikayet et

Tehdit etseniz oda tamam birşey yapmicam derse nasıl güveneceksiniz? Fotoğrafları internete yayarsa hissedecekleri ailesine bu olayı anlatmasının yanında bir hiç gibi kalır. Ayrıca şantajın cezası çok büyüktür, kız arkadaşınızın o fotoğrafları çekmekte sizin anlattığınıza bakılırsa art niyeti yok haliyle aileside neden anlayışsız bir şekilde karşılasınki? Şikayette bulunması için ikna edin hocam en kısa zamanda bilişim suçları büro amirliği şubeleri elleriyle koymuş gibi bulurlar.. dediğim gibi şantajın cezası büyük heleki ülkemizde son zamanlarda yaşanan kadınlara yönelik olaylardan sonra yargının cezası dahada ağırlaştı. Geçmiş olsun

KArdeşim EGM yi aradım bir yetkili ile görüştüm. Aileden habersiz ihbar da bulunabilir dedi. En yakın savcılığa gidip daha detaylı bilgi alabilirsiniz. En mantıklısı da bu suç duyurusun da bulunmanız.

Abilerim acil olarak birisi yardım etsin çocuga yaptığı suçları vs. Dedim 28 yaşındayım dedim polisim çocuk tırstı kendi hesabından at inanayım dedi 25 + yaşında olan biri bana acil numarasını versin hemen halledelim gözü korkmuşken

not: Instagramı olan

Bugün ona yarın başkasına yapacak , şikayette bulunun hayatı kaysın bunu duyanın aklı başına gelsin.

Yalniz sontorun tamamen komedisin kardesim.
O fotolari atmasa bile sapik hala elinde var
Suan o fotgraflara bakip tatmin olmadigini ne bilyorsun ?
İcin rahat mi ki boyle yapinca brlki adam flasha atip arkadaslarina yaydi bile

Böyle ....leri ibret olsun diye de olsa mutlaka şikayet et kardeşim. Yaptıkları, 17 yaşındaki bi kızdan bahsediyoruz her suçunun cezası katlanarak artsın ki anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu. Hiçbir zaman emin olamazsınız kopyalarını sildiğinden. Bence ailenin haberinin olması olabileceklerin yanında hiçbirşey. Sonuçta arkadaşının bi suçu günahı yok, yapanın ..liği

Savcılığa gitmekten başka çaren yok ,korkması lazım , resimleri bugün paylaşmasa 3-4 sonra paylaşır .. İkna etmeye çalışmakla yanlış yapıyorsun

Mafyacılık oynamayın.

Hemen şimdi bir karakola gidin ve şikayette bulunun, (ailesine mail çalındı deyin gerisinden bahsetmeyin)

Çocuk reşit değil, her türlü bulunur, her türlü ceza da kalır.

''Sontorun'' kızı dinleme, tut kolundan karakola götür. Bu, ona da kendine de yapabileceğin en büyük iyilik. Zaman geçtikçe seninde sorumluluğun artar. Çünkü konuyu biliyor ve gerekeni yapmıyorsun. Yakmayın kendinizi.

karakola gidin bence de ki [MENTION=26459]incimage[/MENTION] haklı arkadaşlarına cd ile flash ile dağıtmadığı ne malum? kendisinin bakıp tatmin olmadığı? sizin her karakola gitmediğiniz gün daha fazla kişinin o fotoğraflara bakıp kendini tatmin etmediği ne malum? yapılacak en doğru şey en yakın saatte günde karakola gitmeniz olacaktır.

Tehtit et savcılığa veriyorum diye

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri