Acil Para İhtiyacı - Kanalımı Satıyorum

Blackheart

Yasaklanmış
Merhabalar. Ne umutlarla açtığım, emek verdiğim kanalımı satıyorum. :( Açalı daha 1 ay oldu.

Kanal, Gizza Network'e bağlı.

İçinde 17 video var.

Bu videolar özgündür. Ve daha önce youtube da paylaşılmamıştır!

Çeşitli bilgiler tarzında, alt yazılı, sesli, belgesel tadında kısa bilgilerdir.

Kanal hiç bir telif uyarısı almamış, tüm görsel ve seslerimi telif haklarına dikkat ederek oluşturdum.

3.000 izlenim ve 50 abonesi var. Kanalla ilgilenemedim. Bazı sağlık durumlarından dolayı iki haftadır kanala giremedim bile.

Üzerine biraz düşecek arkadaşlar için başarılı olabilecek bir kanal olduğunu düşünüyorum.

Kanal için istediğim fiyat 100 - 150 TL. arası gönlünüzden ne koparsa. O da tamamen ihtiyaçtan.

Ciddi alıcı arkadaşlar pm atsın kanalın linkini atayım.

Teşekkürler.

rgO7y3.png

39Edl9.png

Son düzenleme:
Kanal linkini gonderirmisin?

Mesajınızı kanal satış şablonuna göre düzenlerseniz sevinirim.

Kazanç resimleri, kanal analatic vs.. görsellerini de ekleyelim, aksi takdirde konunuzu kilitleyeceğim.

gayet güzel kanal videolar profesyonelce hazırlanmış biraz edit işleri var o kadar prof olamadım :D ama önü gayet açık bir kanal gerçekten..

Son fiyat 100 arkadaşlar artık arasında gönlünüzden bir şey koparsa siz bilirsiniz :( aciliyetten satıyorum yoksa ne ilgilenecektim :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri