Acil Satılık 10 Adet QUİZ Kanal!

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpuSi

Kayıtlı Üye
Satılık 10 Adet QUİZ Kanal!

Merhaba arkadaşlar. Elimde 1 Temmuz 2015 - 5 Temmuz 2015 arası açılmış, videosu yüklenmiş 10 adet QUİZ kanal mevcuttur. Bir kısmını dün bir kısmını da 3-5 gün önce Quiz'e soktum. Tek dashboard yapmayı bilmediğim için hepsi ayrı dashboard olarak satacağım. Kanalları Gmail, şifre, kanal url olarak teslim edeceğim.

Kanal Fiyatı: 10 TL'dir. Hepsini birden almak isteyene 2 adet daha Quiz kanal hediye edeceğim.

Ödeme yöntemleri: İşbank, Garanti, Paypal

Kanallar acil olarak satılıktır. Skype veya Özel Mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
21-) Forumda "Yardım Edin" Acil" Lütfen Bakın" vb. tarzı konu başlıkları ile konu açılması yasaktır. Bu tür konu açanlar 1.nci seferde 1 gün, 2.nci seferde 3 gün uzaklaştırma alırlar.

21-) Forumda "Yardım Edin" Acil" Lütfen Bakın" vb. tarzı konu başlıkları ile konu açılması yasaktır. Bu tür konu açanlar 1.nci seferde 1 gün, 2.nci seferde 3 gün uzaklaştırma alırlar.

Uyarı için teşekkürler başlığı düzelttim.

Konunun ismini sen değiştiremezsin lütfen konunu report et ve rica et.
Konunun isminin değiştirilmesinin gereği yokmuş. Forum kurallarını tam olarak bilmeden veya anlamadan uyarmasanız iyi olur. İlla ki uyarırım diyorsanız da report edin yönetici arkadaşlar ilgilenir zaten. İyi geceler.

adam satış için konu açmış uyarılardan bi türlü mevzu satışa gelememiş :) Hayırlı satışlar yinede :)

Millet zabıta kesilmiş akşam akşam. Hayırlı satışlar

adam satış için konu açmış uyarılardan bi türlü mevzu satışa gelememiş :) Hayırlı satışlar yinede :)

Millet zabıta kesilmiş akşam akşam. Hayırlı satışlar

http://www.ytpara.com/1114162-post5.html burda cevabını almadın mı sen neden baltalıyosun milletin konusunu .
Adam başlıkta içeriğini belirmiş tam olarak.
Hayırlı satışlar.

Olur böyle şeyler arkadaşlar uykusuzdu galiba biraz :) Teşekkür ederim.

Arkadaşlar kanallar acil satılıktır hepsini alacak kişiye +2 tane daha hediye edeceğim..

Konunun isminin değiştirilmesinin gereği yokmuş. Forum kurallarını tam olarak bilmeden veya anlamadan uyarmasanız iyi olur. İlla ki uyarırım diyorsanız da report edin yönetici arkadaşlar ilgilenir zaten. İyi geceler.

Konuyu anlamadan mesaj atma, sizin yanlışınızı düzeltmek istedim. Uyarmadım :) İyi satışlar

"Sen konunun başlığını düzeltemezsin report etmen lazım.." Dikkat ettiysen hala titlede "ACİL" yaziyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Elimde 1 Temmuz 2015 - 5 Temmuz 2015 arası açılmış, videosu yüklenmiş 10 adet QUİZ kanal mevcuttur. Bir kısmını dün bir kısmını da 3-5 gün önce Quiz'e soktum. Tek dashboard yapmayı bilmediğim için hepsi ayrı dashboard olarak satacağım. Kanalları Gmail, şifre, kanal url olarak teslim edeceğim.

Kanal Fiyatı: 10 TL'dir. Hepsini birden almak isteyene 2 adet daha Quiz kanal hediye edeceğim.

Ödeme yöntemleri: İşbank, Garanti, Paypal

Kanallar acil olarak satılıktır. Skype veya Özel Mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

Kanalların satışı güncel mi..?

Satılmıştır. Konu kilitlenebilir.. [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri