Acil Satılık LG G3 D855 TITAN 16 GB (SIFIR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuKeNeCeGiZ

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar,

3 Gün önce Ankara Cepa AVM Teknosa mağazasından LG G3 D855 TITAN 16 GB aldım. Turuncu indirim ile 1239 TL gibi bir fiyata denk geldi. Şuan fiyatı 1.399 TL aşağıdaki resimde görünüyor. Bunu istinaden ayrıca 246 TL küsür bedel ile telefona bir de 3 Yıllık Sigorta yaptırdım. 1 Yıl boyunca çalınma, kırılma vs. vs. vs. gibi durumlarda PARA iadesi veya SIFIRI ile değişim garantisi var. Geri kalan 2 yıl boyunca direk LG mağazalarından veya Teknosa mağazalarından Batarya vs. gibi arıza durumlarında birebir değişim devam edecek. Telefonun Genel olarak özelliği Aşağıda hem linkte hem resimde var.

Kısacası:
- 1 yıllık sigorta, 2 yıllık Yarı sigorta toplamda 3 yıl sigorta yaptırdım 246 TL Küsür.
- Teknosadan aldığım Fatura, sigorta vs. hepsi mevcuttur dediğim gibi 3 gün önce aldım.
- 39 TL Değerinde cam kırılmasını önleyen Film taktırdım.
- 20 TL değerinde Şeffaf kılıf taktırdım.
Toplam maliyeti bana: 1.545 TL - 1.550 TL civarında bir maliyete mal oldu.
İstediğim fiyat: 1.400 TL Burada karınız Sigorta + Kırılmaz Film + Şeffaf Kılıf bedavaya gelmiş olacak size.

LG G3 D855 TITAN 16 GB AKILLI TELEFON - Teknosa

Adsiz27d59.jpg

Telefona sadece Watsapp ve Skype kurdum, performans olarak çok hızlı bir telefon, 4G özelliğe sahip ayrıca 4K çözünürlüğe sahip video çekimi özelliği de mevcuttur.

Multi Konu: http://www.r10.net/ikinci-el/1530901-acil-satilik-lg-g3-d855-titan-16-gb-sifir.html

Son düzenleme:
aynen internetten g4 almak daha mantıklı 1600 civarı satıyorlar ve arada teknosaya indirim geliyor garantili 1700 tl ye

G4 parasına g3 satıyosunuz hocam

aynen internetten g4 almak daha mantıklı 1600 civarı satıyorlar ve arada teknosaya indirim geliyor garantili 1700 tl ye
Şartlar, koşullar herşey ortada sıkıntı yok hocam. G4 Almak isteyen G4 Alır.
teknosa tarzı marketlerden telefon alan mı kaldı ?

Lg G4 H815 32 Gb Deri Cep Telefonu GittiGidiyor'da 196318117

100chip parayla 1400e geliyo

buda 32gblik g3 modeli

Biraz bekleme ve ölücülük yapılırsa 1000tl altına rahat alınır
Lg G3 D855 32gb Cep Telefonu GittiGidiyor'da 194107188

Gittigidiyor ve hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yaparken dikkat edin (İthalatçı Firma) Garantisi Kapsamında olmasın ürünler. Yoksa bir LG, bir Samsung mağazasına gittiğiniz zaman kapıdan geri dönme şansınız %100.

Şartlar, koşullar herşey ortada sıkıntı yok hocam. G4 Almak isteyen G4 Alır.

Gittigidiyor ve hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yaparken dikkat edin (İthalatçı Firma) Garantisi Kapsamında olmasın ürünler. Yoksa bir LG, bir Samsung mağazasına gittiğiniz zaman kapıdan geri dönme şansınız %100.

:) GG puanı %100 olan bi satıcıya bunu mu diyosunuz hocam adam 1000tlye g3 satıyo 32gb ne dönmesi allah aşkına onbinlerce ürün satmış %100 tradesi var

:) GG puanı %100 olan bi satıcıya bunu mu diyosunuz hocam adam 1000tlye g3 satıyo 32gb ne dönmesi allah aşkına onbinlerce ürün satmış %100 tradesi var

Olabilir isterse %10000 olsun benim ondan aldığım Garantili ürün bir arıza verdiği zaman LG, Samsung, Sony vs. gibi mağazaların kapısından içeri giremiyorsam isterse bedavaya versin bu benim düşüncem. Ucuz etin yahnisi olmuyor bizim buralarda :)

Olabilir isterse %10000 olsun benim ondan aldığım Garantili ürün bir arıza verdiği zaman LG, Samsung, Sony vs. gibi mağazaların kapısından içeri giremiyorsam isterse bedavaya versin bu benim düşüncem. Ucuz etin yahnisi olmuyor bizim buralarda :)
hocam daha fazla konunuzu baltalamayayım siz alıntılayınca cevap vermek durumunda kalıyorum teknolojik ürünlerden anlamadığınız çok belli öncelikle 10.000 den fazla telefon satmış 0 sorun 1000tlden daha düşük fiyata alınabilir 32gb şunuda ekliyim sizin lg garantinizle onun hiç bi farkı yok buna emin olun apple garantisi olsa bişey demiyicem değişim vs yaparlar lg ne yapıcak allah aşkına garantide ? Yazılımsal ve donanımsal bişey olduğunda kendi garantisi olmayan firmada değişim yapıyo 32gb lg g3 ü sıfr bi şekilde 1000tlnin altına almak verken neden sizin telefon ayrıca kullanmışsınız

hayırlı satışlar

hocam daha fazla konunuzu baltalamayayım siz alıntılayınca cevap vermek durumunda kalıyorum teknolojik ürünlerden anlamadığınız çok belli öncelikle 10.000 den fazla telefon satmış 0 sorun 1000tlden daha düşük fiyata alınabilir 32gb şunuda ekliyim sizin lg garantinizle onun hiç bi farkı yok buna emin olun apple garantisi olsa bişey demiyicem değişim vs yaparlar lg ne yapıcak allah aşkına garantide ? Yazılımsal ve donanımsal bişey olduğunda kendi garantisi olmayan firmada değişim yapıyo 32gb lg g3 ü sıfr bi şekilde 1000tlnin altına almak verken neden sizin telefon ayrıca kullanmışsınız

hayırlı satışlar

Dur gene alıntı yapayım :) Esdağf. sizden yana baltalıyor gibi bir düşüncem yok, herkesin yapmış olduğu yorum ve eleştiriye saygı duyuyorum. Benim açtığım konu budur, her şey ortada almak isteyen alır, istemeyen almaz. Küçük bir sıkışıklıktan dolayı satma gereği duydum satılmazsa da pek önemli değil çözeriz bir şekilde.

Ytpara, ytpara olalı böyle konu baltalama görmedi.Bu rahatlığı sen veriyorsun kardeşim, adamların bir küfür etmediği kalmış fiyat bencede çok pahalı ama gelip böyle baltamak yanlış.

lg garantili ve ithalat garanti farkı baya var bilmeyen şu konuya yazmasın ithalat küçük satıcı ..ayrıca ithalat garantililerde oluyor radyo sadece..konuda ki gereksiz postları sildir bence satmak istiyorsan burda..

Pahali degil magaza fiyatlari boyle bu urun distributor firmasi garantili
gidipte hepsiburadan yada n11den almamis ordaki Ürünler 2 yıl garanti kapsamındadır ama türkiyedeki distributor garantisinden faydalanamazsın. İthalatını yapan firma bu konuda destek olur, ama surec uzar

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Benim takıldığım konu size ne ? Adam isterse 5 katı fiyatına satar isterse bedava verir alacaksanız yorum yapın, almayacaksanız bakın geçin

Ytpara, ytpara olalı böyle konu baltalama görmedi.Bu rahatlığı sen veriyorsun kardeşim, adamların bir küfür etmediği kalmış fiyat bencede çok pahalı ama gelip böyle baltamak yanlış.
Baltalansın problem değil, bazı yorumları cehalete, bazı yorumları gençliklerine veriyorum, küfür zaten kimsenin haddine değil adamın ciğerlerini sökerler :) neyse pek önemli değil baltalamaları bırakalım :)
lg garantili ve ithalat garanti farkı baya var bilmeyen şu konuya yazmasın ithalat küçük satıcı ..ayrıca ithalat garantililerde oluyor radyo sadece..konuda ki gereksiz postları sildir bence satmak istiyorsan burda..

Diğer yorumlarda bir arkadaş gittigidiyorda ne kadar ucuz olduğunu belirtmiş, bir diğer yorumunda ise benim hiç teknolojiden anlamadığımdan bahsetmiş onun özgür düşüncesi birşey demedim saygı duydum, İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ yazılan bir ürünü (sony, lg, samsung, arçelik, vestel vs.vs.vs.vs) hangi marka olursa olsun kendi yetkili bayisine götürdüğün zaman ürünü direk aldığın yere yönlendirirler seni ama yetkili bayii garantili olduğu zaman hangi samsung, lg, sony vs. mağazasına götür garanti kapsamında anında işlem yaparlar. 1 yıl önce aldığın ithalatçı firma kapanmışsa o zaman kalakalırsın ortada bunu bilmiyorlar. Adam direk fiyata bakıyor aaa çok ucuz;

Evet çok ucuz çünkü ithalatçı firma garantili
Evet çok ucuz çünkü o makina orjinal spot (buradaki pek çok kişi orjinal spot nedir bilmez) çin derler kore derler öyle sanarlar. Orjinal spor makina aynı fabrikadan çıkan aynı ürün. Birinde garanti var öbüründe garanti yok garantili olan zaten malum belli, garantisi olmayan ürün ise çok ucuz fiyatlar ile türkiye sokulup imeil adresi çakılıp piyasada ucuz satılan ürünlerdir. Şansa göre yıllarca kullanılır bazılarında ise bir çok sıkıntılar çıkabilir (2 adet S3 orjinal makinam var) 3 yıldır aktif kullanıyorum, eski 2 adet telefonumun imeil adreslerini çaktırıp telefonları imha ettim sorunsuz kullanıyorum. Neyse dileyen dilediği yorumu yazabilir, haddini aşmadıkça. Fiyatım budur makinam budur aldığım gün budur sattığım fiyat budur. Alan alır almayan almaz pek önemli değil ben aciliyetimi halletim öğlen arası :) Konuyuda inadına aktif tutuyorum.

Son düzenleme:

Dostum ben aldım o üründen :) Telefonda ufak çizik mi var veya darbe garanti dışı. Hatta çoğu darbeyi kendi oluşturup yolluyo :) :) Normal garantiyle ithalat garantisini karıştırmayın :) Herkes ucuz diye alıyor. Geneli delta garantili şikayetvara yazın bi delta servis şikayet diye görürsünüz :)

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------

Merhaba Arkadaşlar,

3 Gün önce Ankara Cepa AVM Teknosa mağazasından LG G3 D855 TITAN 16 GB aldım. Turuncu indirim ile 1239 TL gibi bir fiyata denk geldi. Şuan fiyatı 1.399 TL aşağıdaki resimde görünüyor. Bunu istinaden ayrıca 246 TL küsür bedel ile telefona bir de 3 Yıllık Sigorta yaptırdım. 1 Yıl boyunca çalınma, kırılma vs. vs. vs. gibi durumlarda PARA iadesi veya SIFIRI ile değişim garantisi var. Geri kalan 2 yıl boyunca direk LG mağazalarından veya Teknosa mağazalarından Batarya vs. gibi arıza durumlarında birebir değişim devam edecek. Telefonun Genel olarak özelliği Aşağıda hem linkte hem resimde var.

Kısacası:
- 1 yıllık sigorta, 2 yıllık Yarı sigorta toplamda 3 yıl sigorta yaptırdım 246 TL Küsür.
- Teknosadan aldığım Fatura, sigorta vs. hepsi mevcuttur dediğim gibi 3 gün önce aldım.
- 39 TL Değerinde cam kırılmasını önleyen Film taktırdım.
- 20 TL değerinde Şeffaf kılıf taktırdım.
Toplam maliyeti bana: 1.545 TL - 1.550 TL civarında bir maliyete mal oldu.
İstediğim fiyat: 1.400 TL Burada karınız Sigorta + Kırılmaz Film + Şeffaf Kılıf bedavaya gelmiş olacak size.

LG G3 D855 TITAN 16 GB AKILLI TELEFON - Teknosa

Adsiz27d59.jpg

Telefona sadece Watsapp ve Skype kurdum, performans olarak çok hızlı bir telefon, 4G özelliğe sahip ayrıca 4K çözünürlüğe sahip video çekimi özelliği de mevcuttur.

Multi Konu: Acil Satılık LG G3 D855 TITAN 16 GB (SIFIR)

Hocam yanlış zamanda telefon almışsınız fiyat olarak orta derecede gg veya n11 dekiler italat garantili bende ordan almıştım 32 gb sini 1270 e 8 ay önce :D :D Ama garantisi delta ufak bi darbede hemen garanti dışı bırakıyorlar ekran sarardı ekranı değiştirdiler ama aynısı teknosadan almış olsaydım direk telefonu 0 lıyorlardı yani millete bakmayın satıcı ederinden fazlasını alıcıda ederinin altında almaya çalışır :D

bendede beyazindan var 900 tl ye birakirim 14 ay daha garantisi var

Son düzenleme:
Dostum ben aldım o üründen :) Telefonda ufak çizik mi var veya darbe garanti dışı. Hatta çoğu darbeyi kendi oluşturup yolluyo :) :) Normal garantiyle ithalat garantisini karıştırmayın :) Herkes ucuz diye alıyor. Geneli delta garantili şikayetvara yazın bi delta servis şikayet diye görürsünüz :)

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------

Hocam yanlış zamanda telefon almışsınız fiyat olarak orta derecede gg veya n11 dekiler italat garantili bende ordan almıştım 32 gb sini 1270 e 8 ay önce :D :D Ama garantisi delta ufak bi darbede hemen garanti dışı bırakıyorlar ekran sarardı ekranı değiştirdiler ama aynısı teknosadan almış olsaydım direk telefonu 0 lıyorlardı yani millete bakmayın satıcı ederinden fazlasını alıcıda ederinin altında almaya çalışır :D

Milletin sözüne bakarak hareket edecek yaşlarımı geçtim ben :) Telefonun satışından vazgeçtim zaten, acildi dün için aciliyetim kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri