Acil Satılık Performans Bilgisayarı (Kasa)

• Kullanıcı aek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

aek

Kayıtlı Üye
Acil Satılık Bilgisayar (Kasa)

Konuyu baltalamak gibi olmasıncılar Ölücü olmak istemesede yorumdan kaçınmayanlar lütfen yazmasınlar... Sadece Ciddi Alıcılar

Merhabalar, üniversiteden ötürü diğer evimde bıraktığım bir yıldır kullanmadığım masaüstü bilgisayarımı satma kararı aldım. İlk YTPara ile paylaşmak istedim;

Ürün fiziksel olarak çok temizdir. 2 sene önce toplamıştım. Laptopum olduğu için çok çok az kullandım. İhtiyaçları hayli hayli karşılayan bir bilgisayar. Oyun olarak en son GTA IV ve CS Global Offensive oynadım orta/full performansta akış gayet başarılı LOL tam performans kısacası popüler oyunları oynatan bir cihaz. İçine oyun için ekstra fan takıldı. Isınma yapıp sistemi yormayan bir kasadır. İnternet işlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir cihaz.

Kasa ön girişinde 2 usb 2.0, arkada 4 giriş bulunmaktadır. DVD okuyucu bulunmaktadır.

İsteğe bağlı olarak orjinal windows 7 ultimate, windows 8.1 pro kurabilirim.

Ürün için istediğim fiyat: 1150 TL (1300den düşürüldü...)

Özellikleri:
İşlemci: Intel Core i3 3.30GHZ (4CPU)
Bellek: 4096MB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GT220 2752MB Bellek
300 GB Disk Kapasitesi
Ultra Boost Fan

Yanında verilecekler:
Samsung B1930N 18.5" Widescreen LCD Monitor (High Gloss Black)
Everest Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi,
Aydınlatmalı Oyuncu Faresi

Ekranı 270 liraya almıştım hiçbir problemi yok, klavye ve fareyi kullanırım diye bir ay önce aldım onları da yanında veriyorum

Ürün Fotoğrafları:

Ürün Tekirdağ'dan kargolanacak. Havale-Eft kabul ediyorum.. Detay isteyen ile pm ile görüşebiliriz. İyi forumlar :rolleyes:

Gereksiz yorum yapmayınız lütfen.

Son düzenleme:
1300 cok değilmi hocam 200 daha koyup i5 işlemcili laptop alınıyo 2 gb ekran kartlı vs

Bence fiyat gayet makul. Boru değil 300gb disk var. Hayırlı satışlar.

Hayırlı satışlar hocam.Ölücülükte yapmak istemem ama rahat satabilmeniz açısından fiyatı aşağılara çekin derim.Bayağı yüksek bir fiyat belirtmişsiniz.

Bence fiyat gayet makul. Boru değil 300gb disk var. Hayırlı satışlar.

1 tb da benden olsun :) Tesekkurler.

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

Hayırlı satışlar hocam.Ölücülükte yapmak istemem ama rahat satabilmeniz açısından fiyatı aşağılara çekin derim.Bayağı yüksek bir fiyat belirtmişsiniz.

Tesekkurler hocam. fiyati 1150 ye cekiyorum

Satış güncel arkadaşlar. Detay isteyenleri pmye bekliyorum

pek performans bilgisayarı sayılmaz fakat hayırlı satışlar.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler, 1 kişi ile görüşmeler devam ediyor satış güncel

Dostum konunu baltalamak gibi olmasın da performans bilgisayarı diyince bende birşey sanmıştım ya bu mu performans bilgisayarı i3 işlemci 4gb ram ?

hayırlı satışlar ne diyim..

performans makinası diye girdim çamaşır makinası çıktı :D

Edit: Hayırlı satışlar fiyat çok fazla 500-700 arasına gider :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri