Acil Satılık Bilgisayar (Kasa)
Merhabalar, üniversiteden ötürü diğer evimde bıraktığım bir yıldır kullanmadığım masaüstü bilgisayarımı satma kararı aldım. İlk YTPara ile paylaşmak istedim;
Ürün fiziksel olarak çok temizdir. 2 sene önce toplamıştım. Laptopum olduğu için çok çok az kullandım. İhtiyaçları hayli hayli karşılayan bir bilgisayar. Oyun olarak en son GTA IV ve CS Global Offensive oynadım orta/full performansta akış gayet başarılı LOL tam performans kısacası popüler oyunları oynatan bir cihaz. İçine oyun için ekstra fan takıldı. Isınma yapıp sistemi yormayan bir kasadır. İnternet işlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir cihaz.
Kasa ön girişinde 2 usb 2.0, arkada 4 giriş bulunmaktadır. DVD okuyucu bulunmaktadır.
İsteğe bağlı olarak orjinal windows 7 ultimate, windows 8.1 pro kurabilirim.
Ürün için istediğim fiyat: 1150 TL (1300den düşürüldü...)
Özellikleri:
İşlemci: Intel Core i3 3.30GHZ (4CPU)
Bellek: 4096MB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GT220 2752MB Bellek
300 GB Disk Kapasitesi
Ultra Boost Fan
Yanında verilecekler:
Samsung B1930N 18.5" Widescreen LCD Monitor (High Gloss Black)
Everest Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi,
Aydınlatmalı Oyuncu Faresi
Ekranı 270 liraya almıştım hiçbir problemi yok, klavye ve fareyi kullanırım diye bir ay önce aldım onları da yanında veriyorum
Ürün Fotoğrafları:

Ürün Tekirdağ'dan kargolanacak. Havale-Eft kabul ediyorum.. Detay isteyen ile pm ile görüşebiliriz. İyi forumlar
Gereksiz yorum yapmayınız lütfen.
Konuyu baltalamak gibi olmasıncılar Ölücü olmak istemesede yorumdan kaçınmayanlar lütfen yazmasınlar... Sadece Ciddi Alıcılar
Merhabalar, üniversiteden ötürü diğer evimde bıraktığım bir yıldır kullanmadığım masaüstü bilgisayarımı satma kararı aldım. İlk YTPara ile paylaşmak istedim;
Ürün fiziksel olarak çok temizdir. 2 sene önce toplamıştım. Laptopum olduğu için çok çok az kullandım. İhtiyaçları hayli hayli karşılayan bir bilgisayar. Oyun olarak en son GTA IV ve CS Global Offensive oynadım orta/full performansta akış gayet başarılı LOL tam performans kısacası popüler oyunları oynatan bir cihaz. İçine oyun için ekstra fan takıldı. Isınma yapıp sistemi yormayan bir kasadır. İnternet işlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir cihaz.
Kasa ön girişinde 2 usb 2.0, arkada 4 giriş bulunmaktadır. DVD okuyucu bulunmaktadır.
İsteğe bağlı olarak orjinal windows 7 ultimate, windows 8.1 pro kurabilirim.
Ürün için istediğim fiyat: 1150 TL (1300den düşürüldü...)
Özellikleri:
İşlemci: Intel Core i3 3.30GHZ (4CPU)
Bellek: 4096MB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GT220 2752MB Bellek
300 GB Disk Kapasitesi
Ultra Boost Fan
Yanında verilecekler:
Samsung B1930N 18.5" Widescreen LCD Monitor (High Gloss Black)
Everest Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi,
Aydınlatmalı Oyuncu Faresi
Ekranı 270 liraya almıştım hiçbir problemi yok, klavye ve fareyi kullanırım diye bir ay önce aldım onları da yanında veriyorum
Ürün Fotoğrafları:

Ürün Tekirdağ'dan kargolanacak. Havale-Eft kabul ediyorum.. Detay isteyen ile pm ile görüşebiliriz. İyi forumlar
Gereksiz yorum yapmayınız lütfen.
Son düzenleme: