[Acil]VDS Bir Süre Sonra Kendini Kapatıyor

• Kullanıcı KOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

KOZ

Kayıtlı Üye
VDS Bir Süre Sonra Kendini Kapatıyor

arkadaşlar vdsyi kullanmadığım zaman yaklaşık 10 dk sonra kendi kendini kapatıyor sorun neden acaba.güç ayarlarını falan baktım ama kendini kapat gibi bir seçenek bulamadım nasıl düzeltebilirim

Son düzenleme:
Kapanıyormu yoksa uyku moduna mı geçiyor. Uyku moduna geçiyorsa güç ayarlarından devre dışı bırakın.

çözümü yok sanırım başka firmadan yeni vds aldım zaten destekte yoktu.teşekkürler

Son düzenleme:
Hiç bakmadan panelden yeniden başlatıyor da olabilirler. Uyku modu seçeneklerde yoksa, gelişmiş güç ayarlarından, uykudan önce bekleme kısmı dakika ayarları olabilir. O kısım hiçbiri seçilip devre dışı bırakılmalı.

Windows lisansı bittiğinde 2 saatte bir kendisini kapatır, lisansı kontrol ettirin.

ek olarak vmtools kurulu ise toprakakn da dediği gibi güç seçeneklerinden uyku modunu kontrol etsinler.

kapanıyor sanırım.ticket atıyorum öyle açıyorlar bütün programlar falan kapanmış şekilde geliyor

Haklılıktan ziyade microsoft un bir uygulaması bu gerek 2008 r2, 2012 , win7-8 sürümlerde bu böyledir. 1 veya 2 saatte bir kendisini kapatıyorlar.

Örnek olarak bir kaç kaynak linkte ulaşmak isterseniz:

Ücretsiz Windows 8'lerin Süresi Doldu! - ShiftDelete.Net
Windows 8 Lisans Süresi
Windows 7 2 saatte bir kapanma sorununa çözüm - Windows8li - İpuçları ve Anlatımlar

Dediğim gibi siz haklısınız. MCITP lik yıllarımda olsun, lisansız kullandığım serverlarımda olsun , yüzlerce kurduğum makinlarda olsun, bana denk gelmedi. Başıma gelmedi diye olmayacak değil. Bilişim dünyası. Her gün birşey öğreniyoruz. Hı bana sorarsanız, hala yok öyle birsey. Tecrübe edinmedim.

benim vdslerden birisinde vardı bi sorun,bu konu sayesinde düzelttim :) bi süre sonra uyku moduna geçme varmış sanırım,konudaki mesajlardan yola çıkarak onuda degiştirdim ve sorun düzelmiş.

Son düzenleme:
Sorun kendiliğinden düzeldi hocam. Sanırım benim vds de olmuş bu sorun. Arkadaş az önce aradı konuş hallettik. Tam iş saati vds ye giremeyince insan kötü oluyor. Sunucu sahibine teşekkürler

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri