Arkadaşlar dell N5010 marka i3 işlemci bilgisayara format attım ama bir türlü kablolu internete giremiyorum tüm driverları yükledim ama hala sonuç yok acil yardım lazım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aygıt yöneticisinden bak bakalım bi sürücüsü yüklenmişmiArkadaşlar dell N5010 marka i3 işlemci bilgisayara format attım ama bir türlü kablolu internete giremiyorum tüm driverları yükledim ama hala sonuç yok acil yardım lazım?
aygıt yöneticisinden bak bakalım bi sürücüsü yüklenmişmi
Hocam onu da indirdim driver cd si var onu da ekliyorum ama gene girmiyor kablo takılı değil diyorÜretici firmanın sitesine girip bilgisayarınızın modeline uygun ethernet sürücüsünü indirip kurduğunuz takdirde sorun çözülecektir hocam
bios ayaralarına bak bakalım bi ihtimalHocam çok baktım hepsi yüklü kabloyu takıyorum kablo takılı değil diyor?
---------- Spam Engelliyici 19:12 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------
Hocam onu da indirdim driver cd si var onu da ekliyorum ama gene girmiyor kablo takılı değil diyor
Kablonun jack i saglammi?
ethernetle ilgili bi yer varmı bak bakalım tam bilmiyorum amaHocam driver doğru sorun yok hep aynısını indiriyorum verilen cd deki de aynı.
Bios un neresine bakayım hocam?
ag baglantılarında gözüküyormu baglantıDirek modemden geliyor kablo.
Arkadaşlar sorun modemle ilgili değil ondan eminim yanımdaki masaüstünden rahatlıkla giriyorum internete bir çok kez etherneti kaldırdım yükledim yok hala aynı driver da yüklü ama anlayamıyorum sorun ne
http://i.hizliresim.com/PYroa8.png
Hocam birde aklıma şey geldi kabloloyu devre dışı bırakmış olabilirmisiniz bir şekilde bir bakın isterseniz [MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION]
Bende de dell var arada anten kullanırken diğerini devre dışı bırakıp bir de unuttuğum olabiliyor
Hocam aynı bu şekilde çıkıyor ama devredışı olduğunu sanmıyorum.
ağ bağlantılarında da gözüküyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.