acil yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karayolu8484

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube hesabımda 3 kanalım var birinde 10.70 dolar ama adsenseye yansımadı 2013 ün 8. ayında falan açmıştım hesabı ama yansımadı pin geliyomuş bende banka hesabımı vermedim ilk önce banka hesabımı ibanı falanmı vermem gerek doğrusu pek güvenemedim youtubede analtcsyde 10.70 dolar var ama adsendende BGBG Var pin falan diyolar yardım edermisiniz

sakin ol :)
koskoca google a mı güvenmedin de hesap numaranı vermedin...
(orda yazan yaş 40 doğru mu ,bu arada? )

ilk önce banka hesabını ver bi problem olmaz

değil kardeşim değil

---------- Mesaj saat 17:31:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:30:42 civarında gönderildi. ----------

40 yaşında emekli olurum :D

---------- Mesaj saat 17:33:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:02 civarında gönderildi. ----------

kardeş ilk önce ne yapmam gerek banka hesabımı verince ne oluyor sonrasında o paralar yansııyomu yani ben şimdi versem banka hesabımı burdan bi ödeme alacakmı benden

değil kardeşim değil

---------- Mesaj saat 17:31:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:30:42 civarında gönderildi. ----------

40 yaşında emekli olurum :D

---------- Mesaj saat 17:33:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:02 civarında gönderildi. ----------

kardeş ilk önce ne yapmam gerek banka hesabımı verince ne oluyor sonrasında o paralar yansııyomu yani ben şimdi versem banka hesabımı burdan bi ödeme alacakmı benden

seneye yaş 40-bende emekli olurum :D
bu arada babana güvenme google a güven!!!

Google'a mi guvenemedin? Ee odemeyi nasil almayi dusunuyordun peki? Elden mi versinler? :confused:

Ayrica hayir Google senden odeme falan almayacak, ustune sana kucuk bi miktar para gonderecek onay icin.

tamam veririm parayı sorun yok güvenirim ;) ama diyelim verdim başka ödeme yöntemi yokmu bide pin gelcek diyolar koskocaa google bana adamlarla pinmi göndercek adresimi doğrumu vermem gerek doğru verdimde yanlış olmuşmudur diye şüpheleniyorum pini nasıl gönderiyorlar

tamam veririm parayı sorun yok güvenirim ;) ama diyelim verdim başka ödeme yöntemi yokmu bide pin gelcek diyolar koskocaa google bana adamlarla pinmi göndercek adresimi doğrumu vermem gerek doğru verdimde yanlış olmuşmudur diye şüpheleniyorum pini nasıl gönderiyorlar

Dogru adresi ver. 3 kere pin postasi gonderirler, dahada ulasmazsa kimlikle onay yaparsin. Ayrica parayi onlar sana gonderecek, senden bi para falan kesmeyecekler.

he bu arada bide birtane sahte fragman atmıştım sonra samanyolu medya onu şikayet etti dünya genelinde engelledi sonra hemen sildim videoyu ama hala İyi durumda değil diyor telfi hakkı ihtarları ne yapayım tüm şikayetli videoları sildim Bu videoyu iyileştir diyen videoları silmem gerekiyormu bide bu ban yüzünden para gelmezmi vya ne zaman düzebeilir lütfen yardım acil

---------- Mesaj saat 17:41:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:24 civarında gönderildi. ----------

kardeş benim kimlikle nasıl onaylama yapcam ne olması lazım kimlik tc kimlikmi onu resminimi göndercem ben

---------- Mesaj saat 17:41:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:02 civarında gönderildi. ----------

Ödemeleri görüntüle
Tahmini kazançlar

Bugün şimdiye kadar
0,00 TL
Dün
0,00 TL
+0,00 TL
/ geçen hafta aynı gün
Bu ay şimdiye kadar
0,00 TL
+0,00 TL
/ geçen ay aynı gün
Geçen ay
0,00 TL
+0,00 TL
/ önceki ay
Raporları görüntüle
Performans - bugün şimdiye kadar

Sayfa görüntüleme sayısı
299
BGBG
1,19 TL

arkadaşım sen baştan musleranın videolarını bir izle ondan sonra aklına takılan konuları forumda bir oku.
bu işin alfabesini öğrenmeden bu işten para kazanılmaz.
hangi birine cevap verelim.sen bir oku incele anlamadığın yer olursa gel sor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri