Acil Yardım! Youtube Kanalı Kayboldu

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Akadaşlar acil yardımınıza önerilerinize ihtiyacım var. bir youtube kanalımız vardı. daha önceden de sık sık yaptığım bir işlem olan mail adresi değiştirmek için marka hesabı açtım ve kanalı marka hesabına taşıdım

ancak marka hesabına giriş yapamıyorum 2 saat oldu. kanaldaki videolardan birinin linkine tıkladığımda kanal sahibi tarafından kapatıldı yazıyor. herşeyi doğru yaptığıma eminim .

yaptığım işlemler sırası şöyle

1 Youtube kanalımın olduğu mailden bir marka hesabı oluşturdum
2 youtube kanalımı marka hesabına taşıdım
3 marka hesabıma giriş yapmak için sağ üstteki profil resmine tıklıyorum ama orda marka hesabım yok
4 googleye gelip sağ üstten profil resmine tıkladığımda marka hesabım var seçip geçiş yapabiliyorum
5 ama youtubeye geri dönünce tekrar orjinal mailden giriş yapmış gibi oluyor. marka hesabımdan giriş yapamıyorum

yani bir marka hesabı var ama kanal oraya geçemedi daha doğrusu bir marka hesabı var ama youtubede görünmüyor ama googlede gezerken görünüyor

geri bildirim yolladım ama beklemedeyim

aynı sorunu bende yaşadım ve 10k aboneli kanalım uçtu gitti. hiçbir şekilde göremiyorum. genel bir sorun bu sanırım youtube yardım forumlarına bak yüzlerce kişi bu sorunu yaşıyor. bende mesaj attım ama çare bulamadılar.

aynı sorunu bende yaşadım ve 10k aboneli kanalım uçtu gitti. hiçbir şekilde göremiyorum. genel bir sorun bu sanırım youtube yardım forumlarına bak yüzlerce kişi bu sorunu yaşıyor. bende mesaj attım ama çare bulamadılar.

koskoca youtube böyle bir hatayı nasıl yapabiliyor ben anlamıyorum . şimdi geri gelmeyecek demek mi oluyor bu ?

Başka bir bilgisayardan girmeyi denedinizmi çerezlerle alakali bi durum olmasin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri