Acil Yardım !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar PowerPointte oluşturduğumuz slayta eklediğimiz waw uzantılı müziğim slayt değiştikçe müziğin sonuna kadar çalmasını istiyorum bir türlü olmadı bilen arkadaşlar var mı ?

Cevap: Slaytta Müziğin Sonuna Kadar Çalması [Help]

onlara baktım hiç birisi olmuyor denemediğim şey kalmadı aslında eskiden yaptığım bişeydi uzun zamandır yapmıyordum . ufak bi ayarı var ama neydi onu unuttuk

Powerpoint sürmümünüz nedir belki yardımcı olabilirim?

Powerpoint sürmümünüz nedir belki yardımcı olabilirim?

Microsoft Word 2003 valla üstad çok iyi olur

---------- Mesaj saat 18:25:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:18 civarında gönderildi. ----------

yokmu arkadaşlar bilen birisi ?

hocam ekleye tıklayıp sesi seçip müziği eklediğiniz zaman zaten sonuna kadar çalıyor.

slayt sayfası değişince duruyor müzik

hocam hoparlör şeklinde bir simge var ya ona tıklayın. ses düzeyinin yanında baslangıc kısmından slaytlarda yürüt seçenegini tıklayın o zaman düzelir. düzelmesse gene yardımcı olabilirm.

Movie maker kadar harika bir program varken powerpointle hiç zaman harcama bence.
Eğer hiç bir şekilde olmuyorsa film olarak kaydet slaytı ve movie makerda aç müzik ekle ve film olarak kaydet tekrar olur. 5 dakikalik iş..

Movie maker kadar harika bir program varken powerpointle hiç zaman harcama bence.
Eğer hiç bir şekilde olmuyorsa film olarak kaydet slaytı ve movie makerda aç müzik ekle ve film olarak kaydet tekrar olur. 5 dakikalik iş..

ben slayt diyorum movie makeri bizde biliyoruz bu işlemin slaytta olması lazım

ben slayt diyorum movie makeri bizde biliyoruz bu işlemin slaytta olması lazım

Tamam ne artis artis cevap veriyorsun ki? Yetkili olman sana millete böyle cevap vermeni gerektirmez.. Biraz sakin ol. Bilseydin yapardın. Demekki bilmiyorsun ki yardımcı olsun diye bir şey söylüyoruz sana dimi.

Movie maker nedir kardeşim? He ne biliyosun da böyle boş boş cevap yazıyorsun? Movie makerde slayt yapmak için birebirdir. Hatta en iyilerdendir. Bildiğin ortada belli. Seni yukarıdan şikayet bölümüne ihbar ediyorum kardeşim. Öyle moderatör olmak ahkam kesmek değildir.

Tamam ne artis artis cevap veriyorsun ki? Yetkili olman sana millete böyle cevap vermeni gerektirmez.. Biraz sakin ol. Bilseydin yapardın. Demekki bilmiyorsun ki yardımcı olsun diye bir şey söylüyoruz sana dimi.

Movie maker nedir kardeşim? He ne biliyosun da böyle boş boş cevap yazıyorsun? Movie makerde slayt yapmak için birebirdir. Hatta en iyilerdendir. Bildiğin ortada belli. Seni yukarıdan şikayet bölümüne ihbar ediyorum kardeşim. Öyle moderatör olmak ahkam kesmek değildir.

Artist cevap veren sizsiniz hocam. Konuştuğum kelimede herhangibir artistçe ve artniyeli bir cevap göremiyorum. Bu sizin anlayış ve algılayış şeklinizdir. Sizi bir müddet dinlendiriyorum

Artist cevap veren sizsiniz hocam. Konuştuğum kelimede herhangibir artistçe ve artniyeli bir cevap göremiyorum. Bu sizin anlayış ve algılayış şeklinizdir. Sizi bir müddet dinlendiriyorum

Bizde biliyoruz nasıl bir cevaptır ya? Yardımcı olmaya çalışan insanlara böyle cevap vermezsin sen.

ya o değil de bu tarz baslıklar acmak yasak degil mi. adam bir de moderatör

ya o değil de bu tarz baslıklar acmak yasak degil mi. adam bir de moderatör

Evet çünkü kategorimiz konu dışı oldugu için başlık seçimini böyle yapmaya karar verdim. Eğer Ytpara.com mevcut kategorileri içinde ilgisiz bir başlık kullansaydım size hak verecektim. Sizide bir müddet dinlendiriyorum

---------- Mesaj saat 19:39:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:36:36 civarında gönderildi. ----------

Konu hakkında desteklerini esirgemeyen değerli üyelerimize çok teşekkür ederim. Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri