Acil Yöneticiler Bakabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam konuda bir sıkıntı var :D ben hayatımda yandex kullanmadım dosya co dur o
Dogrudur,benim hatam.Yanlis hatirliyor olabilirim.Skyp den dosya gelmeyince dediginiz siteden indirdim,sonrada dosya silme linkinden dosyayi sildim.Bu özellik yandex de yok.Haklisiniz.

Hocam bende pars yazılımdan alıyorum şu zamana kadar sıkıntı yok. virusten korkan arkadaşlar dosyayı acmadan google drive'a atsın. oradaki metinden işlemleri yapıp. pcye kopyalayabilirsiniz.

Bende bahsi geçen arkadaşa mail sattım hatırlıyorum ama 10 taneydi sanırım deneme aldı kapandı dedi hepsi telafi yapalım dedim istemedi parasını vermiştim sanırım baya geçti daha sonra bidada hiç kanal almadı benden

---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

siz kimden aldınız yandex ile skype vs. nerden yani

siz france1453 arkadasa mail satmıssınız. ve benim paypal hesap ımı vermişsiniz. bende bunu anlamadım cözücez inşallah

siz france1453 arkadasa mail satmıssınız. ve benim paypal hesap ımı vermişsiniz. bende bunu anlamadım cözücez inşallah

Nasıl hocam benim sizle muhabbetim bile yok nasıl ortak satışımız olsun bakın bu adam yalan söylüyor olmasın kanıt vs var mı

Nasıl hocam benim sizle muhabbetim bile yok nasıl ortak satışımız olsun bakın bu adam yalan söylüyor olmasın kanıt vs var mı

valla hocam bilmiyorumda. sizden 500 küsür mail almış benim paypal hesap ımı vermişsiniz kendisiyle konustum ödemede yapmıs ama hesapda birşey yok zaten ayın 5 inden beri bloklu kendisinin paypal hesap ıda hacklanmıs.

valla hocam bilmiyorumda. sizden 500 küsür mail almış benim paypal hesap ımı vermişsiniz kendisiyle konustum ödemede yapmıs ama hesapda birşey yok zaten ayın 5 inden beri bloklu kendisinin paypal hesap ıda hacklanmıs.

:D kim benden 500 mail almış hocam şikayetci olan arkadaşsa benden 10 mail aldı kapanınca iade yaptım o kadar benim tek resmi hesabım bu hesap ve cenk.parlar skypem var

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] ben de kendisinden mail aldim. Hicbir sıkıntı yaşamadim. Bilgilendirmek istedim.

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] ben de kendisinden mail aldim. Hicbir sıkıntı yaşamadim. Bilgilendirmek istedim.

sıkıntı yasamamıs olabilirsiniz hocam. mailleri @parsyazılım sattıkdan sonra. benim paypal hesapıma ödeme gecittirmiş. onu anlıyamadık ve hesapda para yok ayın 5inden beri bloklu :)

sıkıntı yasamamıs olabilirsiniz hocam. mailleri @parsyazılım sattıkdan sonra. benim paypal hesapıma ödeme gecittirmiş. onu anlıyamadık ve hesapda para yok ayın 5inden beri bloklu :)

Hocam o arkadaşa ben satış yapmadım ortamı kızıştırıyorsunuz boşuna en son açıklansın kanıtlar gelsin ona göre muamele yapalım benim adımı kötülemeyin lütfen o arkadaşa sizin paypalınızı verdiğimin kanıtını atın bende öğreneyim veya 500 mail sattığımın

Hocam o arkadaşa ben satış yapmadım ortamı kızıştırıyorsunuz boşuna en son açıklansın kanıtlar gelsin ona göre muamele yapalım benim adımı kötülemeyin lütfen o arkadaşa sizin paypalınızı verdiğimin kanıtını atın bende öğreneyim veya 500 mail sattığımın

valla hocam savcılıga gidicekmiş işte belkide haklısınız bişey diyemem ögreniriz en yakın zamanda inşallah iyi aksamlar

valla hocam savcılıga gidicekmiş işte belkide haklısınız bişey diyemem ögreniriz en yakın zamanda inşallah iyi aksamlar

Elinizde kanit olmadan arkadasin 500mail sattigini nerden biliyorsunuz??

Bence sorun burda france da kimden ne aldigini hatirlamiyor

Zamanında benim de başıma geldi.İleriye gidip hırsız diyen dahi oldu.Gerçi herkes neyin ne olduğunu anlamıştı.Sıkmayın canınızı, her şey anlaşılır.Konu sahibi sarf ettiği tüm cümlelerin kanıtını koymalı, kanıtta suçlu bulunursa kendini savunmalıdır.Kimse, kimsenin ticari hayatını zedeleyemez.Kanıt yoksa suçlu yoktur.Suç varsa kanıt vardır.Saygılarımla.

Yani [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] ı tanimam etmem. Ama yaptigimiz alisverislerde bana hic farklı bir paypal/iban verdigi olmadi anlaminda söyledim.
İnsallah gercekler ortaya cıkar, mailler de geri alinir, suçlu da bulunur.

Arkadaşlar foruma bakamıyorum şuan da .. şifreleri geri alıyorum ..

HASAN.AYDIN arkadaşımızla alakası yoktur..

bunu yapan kişi nin manisadan olduğunu biliyoruz...
Açtığı tarayıcılarda İp şifrelerini deyişerek gezmiş ama 1 tanesinde yakayı ele verdi ..
Sabah bu bilgilerle savcılığa suç duyurusunda bulunucam..

Baros isveç.-- ve sion isveç şeklinde tarayıcılarda dolaşım yapmış...

BUNU YAPAN KİŞİ.. Eğer seni bulamicamı düşünuyorsan yanılıyorsun..
Senin işin bitti..
Allah senin belanı versin.. ANAN BACIN ÇOCUN YOKMU ŞEREFSİZ BU ÇALDIN HESAPTAKİ PARAYI ÇOLUNA ÇOCUNA KARINA NASIL YEDİRİCEN .. ANAN BANAN SANA BELLİKİ HEP HARAM LOKMA YEDİRMİŞ.
Sana Beddua Ediyorum En sevdiğin kişinşin Acısını ALLAH Sana yaşatsın,,

Arkadaş böyle konular olunca, onaylı,onaysız hesap almaya korkuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar foruma bakamıyorum şuan da .. şifreleri geri alıyorum ..

Hasan.aydın arkadaşımızla alakası yoktur..

Bunu yapan kişi nin manisadan olduğunu biliyoruz...
Açtığı tarayıcılarda ip şifrelerini deyişerek gezmiş ama 1 tanesinde yakayı ele verdi ..

Bunu yapan kişi.. Eğer seni bulamicamı düşünuyorsan yanılıyorsun..
Senin işin bitti..
Allah senin belanı versin.. Anan bacın çocun yokmu ******** bu çaldın hesaptaki parayı çoluna çocuna karına nasıl yediricen .. Anan banan sana belliki hep haram lokma yedirmiş.
Sana beddua ediyorum en sevdiğin kişinşin acısını allah sana yaşatsın,,

teşekkür ederim hocam cok sagolun hak yolunu muhakkak bulucaktır. Tekrardan gecmiş olsun

Açtığı tarayıcılarda İp şifrelerini deyişerek gezmiş ama 1 tanesinde yakayı ele verdi ..

Senin işin bitti..
Allah senin belanı versin.. ANAN BACIN ÇOCUN YOKMU ŞEREFSİZ BU ÇALDIN HESAPTAKİ PARAYI ÇOLUNA ÇOCUNA KARINA NASIL YEDİRİCEN .. ANAN BANAN SANA BELLİKİ HEP HARAM LOKMA YEDİRMİŞ.

Sakin hocam sakin.Öfkeyle kalkan zararla oturur.Forum yöneticileri ile iletişime geçin eminim size yardımcı olacaklardır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senin işin bitti..

Hocam senide yoruyorum kusura bakma mailler 500 adet pars dan alındı vs. dediler ben Bilecik'de oturuyorum forumdaki herkes bilir beni neden karıştırdınız benim olayla alakam nedir ?

Hocam senide yoruyorum kusura bakma mailler 500 adet pars dan alındı vs. dediler ben Bilecik'de oturuyorum forumdaki herkes bilir beni neden karıştırdınız benim olayla alakam nedir ?

Pars suçun yoksa ortaya çıkar ..

sabah mahkemeye başvurucam .. hakimle konuştum telde TAnıdık bir hakim gereken yardımı sağlayacak ..

Bunu yapan Korksun Başka hiç birşey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri