Acill Anakarta Bios Guncellemesı Yaptıramıyorum

kindersaft

Kayıtlı Üye
Aldıgım anakarta kayblake guncellemsı yaptırmak ıcın 5 gundur istanbulda aramadıgım bılgısayarcı kalmadı hıc bırısı bu 2 dklık bılgısayarı acıp kapatmak kadar kolay işi yapamıyor msı teknık servısı arıyorum onlarda 300 lıralık anakarta bıos guncellemesı yapmak ıcın 90 lıra ıstıyorlar bırde hemen vermıyorlarmıs maksımum 2 dk surecek ıslem ıcın benı kac hafta bekletecekler Allah bilir istanbulda yasayıp bu ıslemı yapabılecek bır bılgısayarcı bılen varmı yada elınde 6. nesıl bır ıslemcı olan

Ben dell laptop kullanıyorum.Dell'in sitesinde bios driver mevcut ordan indirip 5 dk da kurdum.Sende driver kontrol et belki vardır.

Ben dell laptop kullanıyorum.Dell'in sitesinde bios driver mevcut ordan indirip 5 dk da kurdum.Sende driver kontrol et belki vardır.

bana 6. nesıl bır ıslemcı lazım anakart guncellenmedı ıcın suan 6. nesıl ıslemcı desteklıyor aradıgı bılgısayarcı 6. nesıl ıslemcıyı takacak bıos guncellemesını yapacak ve 7. nesıl ıslemcı kullanabılıcem ama malesef boyle bır bılgısayarcı ıstanbulda mevcut degıl

delirmeye az kaldı 2 dklık bıos guncellemesını istanbulda yapan bir tane bilgisayarcı yok format atmayı bılen bılgısayarcı acmıs 5 gundur su guncellemeyı yapacak bılgısayarcı arıyorum anladımkı istanbulda bir tane bile işinden anlayan bilgisayarcı yok

Hocam yapmanız gerekenleri ben yazayım.

Anakarta kayblake güncellemesi yapabilmeniz için biosun açılması gerekiyor.Sanırım kullandığınız işlemci kayblake desteklemediği için pc açılmıyor.

Skylake işlemciyi pc ye takıp en güncel bios sürümünü indirip usb ye yazdırın.Daha sonra pc yi yeniden başlatıp biostan usb ile kayblake desteği veren sürümü kurun.

Sistemdeki skylake işlemciyi çıkarıp kayblake işlemciyi takın.Bu işlemi yaparken termal macunu yenilemeye dikkat edin.

Hocam yapmanız gerekenleri ben yazayım.

Anakarta kayblake güncellemesi yapabilmeniz için biosun açılması gerekiyor.Sanırım kullandığınız işlemci kayblake desteklemediği için pc açılmıyor.

Skylake işlemciyi pc ye takıp en güncel bios sürümünü indirip usb ye yazdırın.Daha sonra pc yi yeniden başlatıp biostan usb ile kayblake desteği veren sürümü kurun.

Sistemdeki skylake işlemciyi çıkarıp kayblake işlemciyi takın.Bu işlemi yaparken termal macunu yenilemeye dikkat edin.

skylake işlemci olsa aldıgım gun yapardım ama malesef yok bu kadar ugrastıkdan sonra 2. el bır ıslemcı bulayım alayım dedım ama nasıl bırseyse 2. elını bıle bulamadım

skylake işlemci olsa aldıgım gun yapardım ama malesef yok bu kadar ugrastıkdan sonra 2. el bır ıslemcı bulayım alayım dedım ama nasıl bırseyse 2. elını bıle bulamadım

Biosun açılması için skylake işlemci şart.Bios güncel değilse siyah ekranda kalır.Görüntü gelmez.

Çevrenizde skylake işlemci kullanan varsa onlardan rica edebilirsiniz.Güncelleme işlemi uzun sürmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri