Açtığım Bir Kanalda Kendi Kendine Tik Çıkmış

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir kategori buldum şu anda tek başıma çalışıyorum o kategoride pek geliri yok ama olsun iyi üye çekiyor ilerle işime yarayabilir. Kanalımda kendi kendine tik çıktı kanılımın yanında daha önce başına gelen varmı? Pek işe yaramasada ilgi çekiyor kullanıcılar tarafından.Birde kanalı partnere geçirsem nasıl olur ? Analytics resmini atıyorum birazdan.

Kazanç Paylaştım yöntemimide söyleyim. Çok aranan kelimeleri ararken diğerlerinide göster diye bir seçenek var arama hacmi ufak olan bir içerik buldum +16 gibi görünüyor içerik ama değil kategorisine baktım video paylaşılmamış başka sitelerden buldum bu kategori ile ilgili videolar ve yükledim her attığım video 5000 20000 arası izleniyor 3 4 günde gel gelelim pek geliri yok partnere geçsem bu gelir artar mı ?
eNQ2Pa.png

Tik herkeste cikiyor, videolarinin yaninda cikar o kanalinda degil. Partnere gecirirsen gelir artabilir ama videolarinin durumuna gore. Kisa videolarsa partnerinde bi etkisi olmaz pek.

2 video birleştirerek video sürelerini uzatmayı dene.o zaman gelir elde edersin.

Arkadaşlar bir kategori buldum şu anda tek başıma çalışıyorum o kategoride pek geliri yok ama olsun iyi üye çekiyor ilerle işime yarayabilir. Kanalımda kendi kendine tik çıktı kanılımın yanında daha önce başına gelen varmı? Pek işe yaramasada ilgi çekiyor kullanıcılar tarafından.Birde kanalı partnere geçirsem nasıl olur ? Analytics resmini atıyorum birazdan.

Kazanç Paylaştım yöntemimide söyleyim. Çok aranan kelimeleri ararken diğerlerinide göster diye bir seçenek var arama hacmi ufak olan bir içerik buldum +16 gibi görünüyor içerik ama değil kategorisine baktım video paylaşılmamış başka sitelerden buldum bu kategori ile ilgili videolar ve yükledim her attığım video 5000 20000 arası izleniyor 3 4 günde gel gelelim pek geliri yok partnere geçsem bu gelir artar mı ?
eNQ2Pa.png
Hocam bence Kendi kendine Rakip ol yani bu böyle kalsın baska bir kanal aç aynı içerikle Partnere geç mutlaka ikisinden biri bir süre sonra zıplama yapacaktır kazanc konusnda

"Çok aranan kelimeleri ararken diğerlerinide göster diye bir seçenek var " bu seçenek nerde var ?

Adwors kelime aracından mı bahsediyorsun aceba? Çok aranan kelimelere bakıyorsun, diğer çok arananları göster nerde yol tarifi var mı :D

Bu arada youtubede ilk o konuyla ilgili videoyu yükleyene tik koyuyor. Arkadaşımın videosunda RESMİ yazıyor mesela.. Diğer birinde ilk dizi bölümünü yüklüyor baktım eyvah kanal onaylanmış dedim :D megersem videoymuş kanala girdim onaylı felan değil.

Eyvallah arkadaşlar evet adwords kelime aracından bahsediyorum küçük mücük demeyın her gordugunuzu deneyin arkadaşlar

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri