Açtığım kanallar direk askıya alınıyor

• Kullanıcı Fantasma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Fantasma

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar kac gundur çıldırıcam nerdeyse kanalı açıyorum video atıyorum bir saat durmadan askıya alınıyor 50tane video atıyorum elle acaba dedim video fazlamı atıyorum diye bi kanal açtım 1tane video attım kanal gene askıya alınıyor neden oluyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaslar kac gundur çıldırıcam nerdeyse kanalı açıyorum video atıyorum bir saat durmadan askıya alınıyor 50tane video atıyorum elle acaba dedim video fazlamı atıyorum diye bi kanal açtım 1tane video attım kanal gene askıya alınıyor neden oluyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

temizleme proğramların ya tarayıcını iyi temizlemiyor yada mac adresin sıkıntılı change mac proğramını kullan öyle dene

temizleme proğramların ya tarayıcını iyi temizlemiyor yada mac adresin sıkıntılı change mac proğramını kullan öyle dene

tmm hocam dediğinizi deniyim bide anladığım kadarıyla açtığım kanallarda bi sıkıntı var çünkü içerik bile değiştirdim gene olmuyo ne yaparsam yapıyım kapanıyor

Aynı sorun bende de var yaklaşık 15 gündür 40a kadar kanalım bu şekilde kapandı 3-4 adet temizleme programı ile temizliyorum her kanala max 10 video yüklememe rağmen yine de askıya alınıyor .

adsense mi partner mi. adsense ise adsense spam e dusmus olabilir

Hocam kendiniz mail açıp denediniz mi

Hocam sizin sorun adsense bağlayınca mı askıya alınıyordu ? ben adsense bağlamadan askıya alınıyor

ya ben herşeyi hazırlıyorum kanal 1saat durmuyo direk askıya alınıyor tam olarak sebebini bilmiyorum araştırıyorum şuanda 1tane video yükledim bakalım nolucak

ya ben herşeyi hazırlıyorum kanal 1saat durmuyo direk askıya alınıyor tam olarak sebebini bilmiyorum araştırıyorum şuanda 1tane video yükledim bakalım nolucak

Hocam videodan olacağını sanmıyorum çünkü ben 2 video çalışıyorum bu aralar ama onlar da uçuyor. kendi bilgisayarımda onaya takılmadan bir gmail açtım ve vds de 2 video yükledim kanal hala ayakta bakalım ne olacak

Bende bıktım arkadaşlar bu durumdan kanal açıyorum 2 güne patlıyor elimde kanal kalmadı hiç Ccleaner wipe google clean ile temizlik yapıyorum mozilla kullanıyorum ondan da gizlilikten temizlik yapıyorum yine gidiyor çözüm önerecek birisi varsa şimdiden Allah razı olsun.

Aynı durum şuanda bende de var. Adsenseye bile bağlamadan gece toplu kıyıma uğramış ve en fazla 20 video var kanallarda.

sanal makina üzerinden deneyin birde bakalım ne olacak.

sanal makina üzerinden deneyin birde bakalım ne olacak.

Sanal makina olayından ziyade sanırım yine bir güncelleme var. Çalıştığım kategoriye baktım ve neredeyse kategori silinmiş. Hemen hemen bütün kanallar askıya alınmış veya kapanmış. Kaldı ki bu kategoride kapanan kanal çok nadirdi :(

Önce kanal resimlerinin ünleme düşmesi hemen ardından bunun yaşanması güncellemeyi gösteriyor diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri